Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2016 14:54

Red joker написа:
boabbb написа:Тоя Петьо Костадинов, ли, бе :? Тоя от Чочев изкара толкова, че човека на "Армията" , независимо кой е, трябва в г*з да го целува :!:

А бе май не можа да ги доизкара и за това стана моралист-след фалита му увехна патерицата :cry:

И той с Лупарата бизнес ще прави :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 сеп 2016 14:55

petko.h.markov написа:
baraba написа:
petko.h.markov написа:"Столичани в повече" намери достойно продължение

Най-после беше разкрито значението на името ЦСКА-София, под което клубът на Гриша Ганчев беше допуснат в елита. Знакът не бива да се бърка с тире! Това е минус, установиха група учени от Магаданския университет, скарани с теорията на припознаването. ЦСКА (минус) София е истинското име на тима, воден от Едуард Йорданеску .
Откритието е достойно продължение на други майтапи, които отборът с оранжеви нюанси отнесе още със създаването си. Мнозина го кръстиха Столичани в повече. Между последното и ЦСКА (минус) София всъщност може да бъде сложен знак за равенство, ако продължим с математическите термини. Иначе друго прозвище на клуба е Цицекс, но най-популярно си остава Лиска. Цесекарите, които вече не ходят на стадион "Българска армия", наричат гальовно "лисунгери" доскорошните си приятели, припознали отбора от Борисовата градина.
Калоян Илиев

Е , а сега след подобна простотия , обясни ми , как да те взима на сериозно човек :roll: Дали ще викат на феновете , на ЦСКА , чорбари , прасета , лисунгери или слонове , нищо не променя или изменя , ама то май нискочелите науката ги определяше , като недоразвити в мозъчно отношение :roll:

Аз съм невинен в случая,защото това са думи на Калоян Илиев.Аз имам акъл само да го покажа.

Е ми ,бате,явно това ти е тавана... ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 сеп 2016 15:08

Beladona написа:
soilwork написа:[center]Изображение[/center] Партньорството между ЦСКА и Мтел е част от дългосрочната стратегия на оператора за подкрепа на футбола и спорта в България. Договорът между двете страни е за 1 година, като може да бъде удължен при взаимно съгласие. ;)

„За мен е удоволствие да обявя, че към нашето „спортно семейство” днес ще се присъедини още един отбор – ЦСКА“, коментира по време на пресконференцията, Симеон Донев старши директор „Маркетинг“ в Мтел. „Замислили сме много изненади за феновете на ЦСКА, като съвсем скоро ще предложим тарифни планове с безплатни разговори между тях“, допълни Донев.

Като част от партньорството си с клуба, освен безплатните разговори между феновете на ЦСКА, Мтел ще предложи и неограничен интернет трафик към сайта на отбора, ексклузивни новини за ЦСКА, персонализирани ринг тонове, както и отстъпки в програмата за лоялни клиенти Мтел клуб. Конкретните оферти се очаква да се появят на пазара до две седмици.

ЕДНА ГОДИНА ! :mrgreen: Висша форма на доверие към ГГ :mrgreen:

Ние не разчитаме на спонсори ма,имаме си богати собственици,не като твоите,дето ти хвърлят по некое „еко Био Балев КАНТАРИОНЧЕ“ и те държат в мазето да щракаш на компютъра :twisted: Като радистката Наташка си :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 сеп 2016 15:13

„Радваме се, че ще партнираме с клуб, който има във витрината си 31 титли и 2 полуфинала в КЕШ! ЦСКА е символ на българския спорт и за нас е чест, че от малки сме от този отбор“, категорични бяха и двамата представители на МТел в Борисовата градина.

Ха , ха , ха ..... е сега М'тел-ци сериозно бръкнаха в опорните точки на припознавачите Беладона , "цифрите" и сините им приятелки :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 15 сеп 2016 15:16

Red joker написа:
Beladona написа:
soilwork написа:[center]Изображение[/center] Партньорството между ЦСКА и Мтел е част от дългосрочната стратегия на оператора за подкрепа на футбола и спорта в България. Договорът между двете страни е за 1 година, като може да бъде удължен при взаимно съгласие. ;)

„За мен е удоволствие да обявя, че към нашето „спортно семейство” днес ще се присъедини още един отбор – ЦСКА“, коментира по време на пресконференцията, Симеон Донев старши директор „Маркетинг“ в Мтел. „Замислили сме много изненади за феновете на ЦСКА, като съвсем скоро ще предложим тарифни планове с безплатни разговори между тях“, допълни Донев.

Като част от партньорството си с клуба, освен безплатните разговори между феновете на ЦСКА, Мтел ще предложи и неограничен интернет трафик към сайта на отбора, ексклузивни новини за ЦСКА, персонализирани ринг тонове, както и отстъпки в програмата за лоялни клиенти Мтел клуб. Конкретните оферти се очаква да се появят на пазара до две седмици.

Ние не разчитаме на спонсори ма,имаме си богати собственици,не като твоите,дето ти хвърлят по некое „еко Био Балев КАНТАРИОНЧЕ“ и те държат в мазето да щракаш на компютъра :twisted: Като радистката Наташка си :lol:

[wrapimg=]http://pfclitex.com/llfc/wp-content/uploads/2014/03/mtel-600x380.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 сеп 2016 15:17

petko.h.markov написа:
ivo55 написа:Между другото, нещата в ЦСКА се подреждат с шеметна скорост.
Другата седмица ще има още няколко супер яки новини.
С това темпо още до 1-2 г. минаваме на испанския модел - два отбора, които са 2 класи на другите /ЦСКА и лудогорец/ и ... там некви други отборчета.

Високата скорост е опасна.Има вероятност да излетиш на някой завой или да попаднеш в дупка.Внимателно със скоростта!

"УЕФА публикува информация за първенствата от цяла Европа. В обяснителна бележка отбелязва важна информация за българския шампионат: "ПФК Литекс Ловеч е изхвърлен от първенството на България за сезон 2015/2016 заради дисциплинарни нарушения. За сезон 2016/2017 ПФК Литекс Ловеч променя името си на ПФК ЦСКА-София. За сезон 2016/2017 отборите в първенството са увеличени на 14", пише в таблицата под класирането на отборите от миналия сезон.
Ден по-рано същото каза и членът на Изпълкома на УЕФА Борислав Михайлов, с което разсърди хората в Борисовата градина.
Интересното е, че в същото време УЕФА не допусна Литекс за участие в младежката Шампионска лига под името ЦСКА-София. И то с аргумента, че това е различен клуб.
ФИФА и УЕФА предстои да уточнят окончателно позициите си за клуба, подвизаващ се на "Армията" в най-близко бъдеще. Решение за преименувания клуб ще излезе най-вероятно през ноември, научи "7 дни спорт".
Митко Пешев

Абе , Петко , казват ти хората да не си промиваш мозъка с този парцал , ама ......
Не знам за минали времена , какво са писали УЕФА-та , ама за сегашно време са го показали ясно на същия линк , който ти си гледал , ама недогледал :
Изображение
Гледам , че и тирето даже липсва ;) Лоши , тез УЕФА , ама лоши ..... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 сеп 2016 15:21

19XLVIII написа:
Red joker написа:
Beladona написа:

[wrapimg=]http://pfclitex.com/llfc/wp-content/uploads/2014/03/mtel-600x380.png[/wrapimg]

Колко малоумен , трябва да си за да видиш , че надписите на спонсорите са различни , а освен това , със същия успех можеш да постеш и снимки от дългогодишното сътрудничество и спонсорство на М'тел на Герена ;)
Изображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 сеп 2016 15:25

Спонсора на Литекс..........
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
То май всичко ви е на Литекс.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 сеп 2016 15:44

Red joker написа:
petko.h.markov написа:
baraba написа:
petko.h.markov написа:"Столичани в повече" намери достойно продължение

Най-после беше разкрито значението на името ЦСКА-София, под което клубът на Гриша Ганчев беше допуснат в елита. Знакът не бива да се бърка с тире! Това е минус, установиха група учени от Магаданския университет, скарани с теорията на припознаването. ЦСКА (минус) София е истинското име на тима, воден от Едуард Йорданеску .
Откритието е достойно продължение на други майтапи, които отборът с оранжеви нюанси отнесе още със създаването си. Мнозина го кръстиха Столичани в повече. Между последното и ЦСКА (минус) София всъщност може да бъде сложен знак за равенство, ако продължим с математическите термини. Иначе друго прозвище на клуба е Цицекс, но най-популярно си остава Лиска. Цесекарите, които вече не ходят на стадион "Българска армия", наричат гальовно "лисунгери" доскорошните си приятели, припознали отбора от Борисовата градина.
Калоян Илиев

Е , а сега след подобна простотия , обясни ми , как да те взима на сериозно човек :roll: Дали ще викат на феновете , на ЦСКА , чорбари , прасета , лисунгери или слонове , нищо не променя или изменя , ама то май нискочелите науката ги определяше , като недоразвити в мозъчно отношение :roll:

Аз съм невинен в случая,защото това са думи на Калоян Илиев.Аз имам акъл само да го покажа.

Е ми ,бате,явно това ти е тавана... ;)

Точно така е.Умът е ограничен,глупостта е безкрайна.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 сеп 2016 15:50

Остава само да се издаде сертификат КОРЕКТНА ФИРМА на ЦСКА и всичко ще е точно :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”