Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Браво на Мораес

Мнениеот RIR » 17 юли 2012 17:32

baerba1995 написа: сини приятелки, никога няма да имате нещо повече от наемници! ТАКАВА е вашата природа....

Не искам да звуча обидно, предполагам, че от ник-а ти виждам годината ти на раждане. И аз като бях на твоите години мислех, че чест и отговорност са най-важните неща на този свят. И е така, но на 17-18 са насочени на едно място, а след 10 години ще са насочени на друго. А когато става дума за пари, пари, с които обезпечаваш живота си, живота на семейството ти - тогава нещата не са никак еднозначни.

ЦСКА (и никой български отбор) няма как да задоволи напълно финансовите претенции на никой футболист. Затова и не вярвам някой да иска истински завинаги да играе в България, ако му се предлага шанса да отиде в по-добро първенство, с по-добри лични условия.

За моята природа, в този аспект, говори, когато изкараш пари със собствен труд, живееш сам и зависиш само от тях. Тогава, ако си още на същият акъл, ще приема, че си прав. :)

Евалла на Мораес ако говори искренно. Просто се съмнявам.
Последна промяна от RIR на 17 юли 2012 17:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 17 юли 2012 17:33

Мораес можеше да пришпори много пъти ръководството да го продаде, ако ставаше въпрос за парите само. Очевидно, че в него има нещо, което не се среща често в България - морал.

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 17 юли 2012 17:34

Аз не разбрах какво толкова е казал. Казва, че е готов да отиде да играе за двойно по-голяма заплата, ако това е добро за ЦСКА. Едвам са го навили според мен.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 17 юли 2012 17:35

iliyan написа:Браво на Мораес ! Хич не ги обичам чужденци ! Май за толкова години това е 1 чужденец който заслужава уважение !

+ нашия Седрик Бардон!!! Седрик май е единствения, който научи български за престоя си в Левски!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 17 юли 2012 17:36

RIR написа:
baerba1995 написа: сини приятелки, никога няма да имате нещо повече от наемници! ТАКАВА е вашата природа....

Не искам да звуча обидно, предполагам, че от ник-а ти виждам годината ти на раждане. И аз като бях на твоите години мислех, че чест и отговорност са най-важните неща на този свят. И е така, но на 17-18 са насочени на едно място, а след 10 години ще са насочени на друго. А когато става дума за пари, пари, с които обезпечаваш живота си, живота на семейството ти - тогава нещата не са никак еднозначни.

ЦСКА (и никой български отбор) няма как да задоволи напълно финансовите претенции на никой футболист. Затова и не вярвам някой да иска истински завинаги да играе в България, ако му се предлага шанса да отиде в по-добро първенство, с по-добри лични условия.

За моята природа, в този аспект, говори, когато изкараш пари със собствен труд. Тогава, ако си още на същият акъл, ще приема, че си прав. :)

Евалла на Мораес ако говори искренно. Просто се съмнявам.

Аз лично не съм видял да е споменал , че иска да играе завинаги .......... Момчето казва, че иска да помогне, защото се изгражда нов отбор, за него ще е по добре да играе в Лига Европа и зимата да търси трансфер, но както и да е . До утре ще се знае всичко , важното е че Станко Машина ще си седи на заплата.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 юли 2012 17:39

blue SASHO77 написа:
iliyan написа:Браво на Мораес ! Хич не ги обичам чужденци ! Май за толкова години това е 1 чужденец който заслужава уважение !

+ нашия Седрик Бардон!!! Седрик май е единствения, който научи български за престоя си в Левски!!!

Аз помня и друго - заминавайки си Жоазиньо плачеше и каза че не иска да си ходи, ама..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 17 юли 2012 17:42

ralka_levskarka написа:
blue SASHO77 написа:

Аз помня и друго - заминавайки си Жоазиньо плачеше и каза че не иска да си ходи, ама..

Да, благодаря за бележката, и той!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 юли 2012 17:46

ralka_levskarka написа:
blue SASHO77 написа:

..ама предпочете кинтите пред това да играе редовно в Европа и да се бори винаги за първото място. (добре де, почти винаги..)

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Re: ЦСКА продаде Жуниор Мораес, искат спешно документите на Плат

Мнениеот Azz » 17 юли 2012 17:48

„Харесвам ЦСКА, на този етап искам да остана, да помогна за стабилизирането на този реално нов състав, който се прави, но не всичко е плод на мое лично решение. Знам, че клубът се нуждае много от тези пари и ако се наложи ще замина да играя в Украйна.“

„Сега на вечерната тренировка трябва евентуално да се видя с някого от ръководството и те ще ми кажат какво се случва и какво да правя. В крайна сметка те решават, каквото ми кажат – това е. Не става въпрос за това да искам повече пари, макар това да не са маловажни неща“, заяви Мораес.

Стига спекулации със заплатата на Мораес. Човека иска да остане - играе му се в ЦСКА. Ако го продадат ще е само заради ламптежа за пари на ТИТАН:

Знам, че клубът се нуждае много от тези пари и ако се наложи ще замина да играя в Украйна

RESPECT!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 17 юли 2012 17:53

Beck's написа: Аз лично не съм видял да е споменал , че иска да играе завинаги .......... Момчето казва, че иска да помогне, защото се изгражда нов отбор, за него ще е по добре да играе в Лига Европа и зимата да търси трансфер, но както и да е . До утре ще се знае всичко , важното е че Станко Машина ще си седи на заплата.

А дали не е вероятно следното:

Металург вече играе мачове в първенството - мисля, че Украйна са пролет-есен. Не знам дали участват в евротурнирите. Но, те проведоха подготовка, имат някакъв избистрен състав, т.е. на Мораес тепърва ще му се налага да се доказва и да се бори за място на терена. В крайна сметка, ако в България никой не дава повече от 1 млн. лв. за играч, в Украйна могат да дадат 5 млн. и за резерва с преспектива, каквато Мораес има. Но бразилеца тия условия не го устройват - той иска да играе.

Което пак изключва романтичните варианти. ;)

ralka_levskarka написа: Аз помня и друго - заминавайки си Жоазиньо плачеше и каза че не иска да си ходи, ама...

Жо беше при нас от много малък, израстна тук. И той говореше български. Но нито Батков можеше да му изпусне парите, а и Жо нямаше да изкарва толкова, колкото при руснаците. Пък и бразилците кой знае колко гърла хранят в родината си.

Върни се в “ЦСКА”