"Засега не съм си купил, хахах, но най-вероятно ще си взема и аз."

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Кировец написа:И сега доволен ли си?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
dafquezz написа:Лощото в случая, колега, е че авторът на статията, макар и жалко лайно, е прав за доста неща.
Не ми харесва накъде отиват нещата. Реално за успех бе нужно 140 000 души да си купят по един минимален пакет. Не е толкова скъпо, не е и толкова голяма цифрата. Всеки си мисли, че цесекарите сме много повече от 140 000, така че не би било проблем една такава бройка от нас да си купи акции. И какво излиза накрая? Че пак чакаме на някоя мутра с пари да купи големия пакет, и да взема самостоятелно решенията. Какъв е смисълът? То и досега си беше така...
Ако приемем, че постоянното присъствие в сектор Г са едни 4-5000 души, дори те не са се разписали все още в голямата си част. Какво чакат "ултрасите"? За тях някой като мен е недостоен фен, защото не ходя на мачовете. Но аз вече съм си взел акции според възможностите си. Те къде са? Защо вместо да съставят списъци с хора, които били длъжни да купуват, първо те не го направят?
Оправданието как хората в провинцията, видиш ли, обикалят с едни пачки пари из банките, а там отказват да им ги вземат, не звучи сериозно.
Дали наистина заслужаваме подобна чест, да притежаваме част от отбора си? Дали сме дорасли? Или и това трябва някой друг да свърши вместо нас?
П.С. Ако се разбере, че взимаме лиценз със сигурност, и на другия ден 200 000 души си купят акции, ще се извиня и ще си върна думите. Това е единствената що-годе смислена причина за бавенето в момента. Що-годе...
TristaNNN написа:Кировец написа:И сега доволен ли си?
МногоЧак не вярвам, че успях да "посадя" нещо в темата, последните ми 3 опита бяха изкоренени и посечени в зародиш
Иначе статията е много добра, да-не е оптимистична както ви се иска, но в действителност авторът прави страхотен преразказ на цялата картинка.
Кировец написа:TristaNNN написа:Кировец написа:И сега доволен ли си?
МногоЧак не вярвам, че успях да "посадя" нещо в темата, последните ми 3 опита бяха изкоренени и посечени в зародиш
Иначе статията е много добра, да-не е оптимистична както ви се иска, но в действителност авторът прави страхотен преразказ на цялата картинка.
Авторът на поредния пасквил няма нищо общо с ЦСКА, но пък ето, че радва душиците като теб. Нали това искате да чувате в дни на юбилейна еуфория. Думи като Лупи, срив, колапс, свързани с ЦСКА ви идват като мана небесна и ви зареждат с нови сили за жалкото ви подуенско съществуване.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта