Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо и съдията
И аз мисля, че съдията се справи. Смешно е дербито да се реши с такива дузпи, даже да ги е имало. Загубихме заради Пламен Илиев, не заради Йорданов. А и двата отбора стават все по-слаби, всяка следваща година е по-зле от преди. Оптимистичното е, че след някоя година може би и тия футболисти ще са легенди на фона на наследниците си.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Срам !!

Гадно е, когато се умаловажи победата на един отбор, който е воювал мъжки на терена като се каже, че мача е бил уговорен. Ако тръгнем по тази плоскост ще ликвидираме футбола като игра, защото ще се съмняваме във всеки мач и всеки резултат ...

Левски вчера се бори повече, искаше победата повече, воюва мъжки и компенсира липсата на форма с мъжество. Мисля, че спечелиха честно и заслужено !
Все пак авторът може и да има някакво право ... Смяната, която Стойчо предприе в 88-та минута при резултат 1:0 за Левски меко казано ми се стори страннна ... Резултата ли пазеше ?!?

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0
Ами то какво да кажеш за мача... Все по-слаби отбори всяка следваща година. Обикновено бие тоя, който играе по-насигурно и по-малко се изкушава да се прави на голям отбор.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
igra4 написа:Morgause ти пееш ли КЗЛ ?
Пея, когато тартора каже да се пее. А това става само на мачове с/у вас. Друг е въпроса, че КЗЛ феновете го пеят всеки мач.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- DrAvalanche
- Контакти:
Morgause написа: Пея, когато тартора каже да се пее. А това става само на мачове с/у вас. Друг е въпроса, че КЗЛ феновете го пеят всеки мач.
На това му се казва добре изразено стадно чувство. Тръгнала едната овца нанякъде и всички след нея. Ако тартора каже да се гръмнеш, гръмваш ли се? Не е ли по-важно ти какво мислиш, а не какво ти казва тартора?
За пореден път се убеждавам, че достойнството е непозната ценност при цесекарите. Няма спомен те да си признаят, че губят дерби по "нормален" начин. Или има съдии, или уговорки, или директива, или играчите им имат сенна хрема от цъфтежа на тополите. Виж, в редките случаи когато печелят всичко е точно.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- delqnski47
- Контакти:
DrAvalanche написа:Morgause написа: Пея, когато тартора каже да се пее. А това става само на мачове с/у вас. Друг е въпроса, че КЗЛ феновете го пеят всеки мач.
На това му се казва добре изразено стадно чувство. Тръгнала едната овца нанякъде и всички след нея. Ако тартора каже да се гръмнеш, гръмваш ли се? Не е ли по-важно ти какво мислиш, а не какво ти казва тартора?
За пореден път се убеждавам, че достойнството е непозната ценност при цесекарите. Няма спомен те да си признаят, че губят дерби по "нормален" начин. Или има съдии, или уговорки, или директива, или играчите им имат сенна хрема от цъфтежа на тополите. Виж, в редките случаи когато печелят всичко е точно.
Аз пък за пореден път се убеждавам,че хората от другия лагер никога няма да разберат,че и те са същите!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0
Верно се поизчерпаха нещата, снимки и мерене може да си публикуваме до утре. Хубав ден ви желая!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- DrAvalanche
- Контакти:
delqnski47 написа:Аз пък за пореден път се убеждавам,че хората от другия лагер никога няма да разберат,че и те са същите!
Я ми припомни колко контестации бяха подадени от Левски след 2-те загуби през пролетта и есента? И колко изказвания имаше от наша страна срещу съдиите? А да не би да е имало изказване на съмнения за уговорки? Или от зачестилия прием на сиропи за кашлици вече забравяте бързичко?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Армейци, не унивайте!!!!!
Армейци, не унивайте!!!! Игра се поредното Вечно дерби, което, за съжаление, беше спечелено от Левски. Евала на сектор Г, а и на А и В, които подкрепяха прекрасно отбора! Поклон пред сектор Г за фантастичната хореография!!!!!
Първо искам да изразя своето мнение за съдията. И в двата случая нямаше дузпи. Още повече, Карачанаков вместо да се мята на тревата, можеше да напредне и да опита удар от прекрасна позиция. Другата възможност беше да напредне, а Мюлдер наистина да го фаулира. В случая, нашето момче много бързо падна на земята. При ситуацията с Мораес не видях да има кой знае какво съприкосновение. Единственото положение, в което съдията ощети ЦСКА, беше през първото полувреме, когато влязоха грубо отзад на Мораес. Затова смятам, че Йорданов не може да бъде упрекван.
По форумите много бързо започна да се пише как съдията е подкупен и т.н. Той най-вероятно е такъв, но отсъжданията му със сигурност не промениха резултата. ЦСКА изигра добър мач. Дори с този млад състав (който е доста по-неопитен от този на Подуене) ЦСКА надигра Левски. Имахме много положения и ако бяхме вкарали едно от тях, мачът беше наш! Страхотен пропуск на Дюлгеров в началото...можеше да направи мача прекрасен и да бием с разлика. Уникален удар и на Карачанаков, супер отиграване на Крачунов, прекрасни неща и от Мораес, Присо също имаше шанс за гол...но това е футболът! В този мач нямаше виновни. Както каза Стойчо, шансът беше на страната на левскарите.
Все пак няколко души можеха да играят доста по-добре. Карачанаков и Присо не бяха достатъчно активни, аз лично очаквах много повече да участват в пресирането, когато Левски играят. Трябваше и да внесат много повече скорост при атаките, а не да чакат Мораес да финтира 3-4 души, както няколко пъти стана. Центърът на терена също не беше спечелен напълно. Може би, защото имаме 3-ма опорни халфове, без офанзивен, който да раздава супер пасове и да внася фантазия при атаките. Янчев беше доста слаб (лично аз смятам, че след този сезон трябва да бъде резерва и че трябва да се търси силен офанзивен халф). Дюлгеров и Галчев не бяха зле. Галчев се губеше малко. Защитата беше добре, но на няколко пъти се пообъркаха, както при гола. Трифонов и Бандата се включваха в нападение, но не бяха никак ефективни, а в защита изоставаха, но и те нямаха фрапантни грешки. Паун не го коментирам, според мен нямаме никаква нужда от него. Костов трябваше да е малко по-настоятелен, тъй като беше свеж.
За Стойчо Младенов не мога да кажа кой знае колко лоши думи. Започна с възможно най-подходящия състав. ЦСКА беше малко плах, но ако си бяхме вкарали положенията, щяхме да спечелим мача...според мен тактиката му беше правилна. Пак казвам, трябваше да имаме по-активни крила, с влизания към центъра на атаката. Възможностите за офанзивни смени също са адски ограничени, тъй като Иван Боладо и Анисе трябваше да са част от отбора този полусезон, но не можем да разчитаме на тях по различни причини. Няма място за катаклизми, защото отборът игра добре. Все пак, тези момчета показват голямо желание и съм сигурен, че ще станат шампиони, защото играят със сърце!
Последните 6-7 седмици отборът се прероди, играта му върви добре и ако малко по-активно се играе в нападение, отколкото се игра днес, със сигурност ще вземем 3 победи в следващите три мача и ще празнуваме 32-ра титла още преди Разград. Колкото до Вечното дерби, ако ЦСКА играе по този начин, ние ще имаме много повече триумфи в бъдеще от подуенци!!! Преди Стойчо да дойде на Армията през 2002г., ЦСКА винаги играеше много плахо в дербитата. Напоследък наште доминират в тези мачове, което много ме радва (днес не беше изключение). Затова ви приканвам, армейци: Нека не търсим виновни след една злощастна загуба!!! Нека пълним Армията в следващите две домакинства и да направим як десант в Перник, за да подкрепим отбора, само както ние можем!!! ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!!!
Много хубава статия, само ЦСКА!
Само за дузпите не съм съгласен, бяха 100%-тови.
Първо искам да изразя своето мнение за съдията. И в двата случая нямаше дузпи. Още повече, Карачанаков вместо да се мята на тревата, можеше да напредне и да опита удар от прекрасна позиция. Другата възможност беше да напредне, а Мюлдер наистина да го фаулира. В случая, нашето момче много бързо падна на земята. При ситуацията с Мораес не видях да има кой знае какво съприкосновение. Единственото положение, в което съдията ощети ЦСКА, беше през първото полувреме, когато влязоха грубо отзад на Мораес. Затова смятам, че Йорданов не може да бъде упрекван.
По форумите много бързо започна да се пише как съдията е подкупен и т.н. Той най-вероятно е такъв, но отсъжданията му със сигурност не промениха резултата. ЦСКА изигра добър мач. Дори с този млад състав (който е доста по-неопитен от този на Подуене) ЦСКА надигра Левски. Имахме много положения и ако бяхме вкарали едно от тях, мачът беше наш! Страхотен пропуск на Дюлгеров в началото...можеше да направи мача прекрасен и да бием с разлика. Уникален удар и на Карачанаков, супер отиграване на Крачунов, прекрасни неща и от Мораес, Присо също имаше шанс за гол...но това е футболът! В този мач нямаше виновни. Както каза Стойчо, шансът беше на страната на левскарите.
Все пак няколко души можеха да играят доста по-добре. Карачанаков и Присо не бяха достатъчно активни, аз лично очаквах много повече да участват в пресирането, когато Левски играят. Трябваше и да внесат много повече скорост при атаките, а не да чакат Мораес да финтира 3-4 души, както няколко пъти стана. Центърът на терена също не беше спечелен напълно. Може би, защото имаме 3-ма опорни халфове, без офанзивен, който да раздава супер пасове и да внася фантазия при атаките. Янчев беше доста слаб (лично аз смятам, че след този сезон трябва да бъде резерва и че трябва да се търси силен офанзивен халф). Дюлгеров и Галчев не бяха зле. Галчев се губеше малко. Защитата беше добре, но на няколко пъти се пообъркаха, както при гола. Трифонов и Бандата се включваха в нападение, но не бяха никак ефективни, а в защита изоставаха, но и те нямаха фрапантни грешки. Паун не го коментирам, според мен нямаме никаква нужда от него. Костов трябваше да е малко по-настоятелен, тъй като беше свеж.
За Стойчо Младенов не мога да кажа кой знае колко лоши думи. Започна с възможно най-подходящия състав. ЦСКА беше малко плах, но ако си бяхме вкарали положенията, щяхме да спечелим мача...според мен тактиката му беше правилна. Пак казвам, трябваше да имаме по-активни крила, с влизания към центъра на атаката. Възможностите за офанзивни смени също са адски ограничени, тъй като Иван Боладо и Анисе трябваше да са част от отбора този полусезон, но не можем да разчитаме на тях по различни причини. Няма място за катаклизми, защото отборът игра добре. Все пак, тези момчета показват голямо желание и съм сигурен, че ще станат шампиони, защото играят със сърце!
Последните 6-7 седмици отборът се прероди, играта му върви добре и ако малко по-активно се играе в нападение, отколкото се игра днес, със сигурност ще вземем 3 победи в следващите три мача и ще празнуваме 32-ра титла още преди Разград. Колкото до Вечното дерби, ако ЦСКА играе по този начин, ние ще имаме много повече триумфи в бъдеще от подуенци!!! Преди Стойчо да дойде на Армията през 2002г., ЦСКА винаги играеше много плахо в дербитата. Напоследък наште доминират в тези мачове, което много ме радва (днес не беше изключение). Затова ви приканвам, армейци: Нека не търсим виновни след една злощастна загуба!!! Нека пълним Армията в следващите две домакинства и да направим як десант в Перник, за да подкрепим отбора, само както ние можем!!! ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!!!
Много хубава статия, само ЦСКА!
Само за дузпите не съм съгласен, бяха 100%-тови.
Последна промяна от Morgause на 30 апр 2012 13:50, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Morgause написа:Не се пали толкова бе, надигхрахме ги на терена, съдията не ни свири 2 дузпи, надвикахме ги на трибуните, просто с късмет ни биха. Дерби неможе да бъде оговорено, поне не засега. Точно Стойчо най-малко би продал ЦСКА и точно с/у Левски.
Хммм маи не си бил на стадиона незнам за дузпи ама имате страшен актиор румънското цигане, а отностно публиката хммм грух4о вие освен първите 10 -20 минути от ма4а не се чухте.... а за 2то полувреме да не говориме.....да с късмет ви бихме но ви бихме! А долкото срама няма какво да говориме,вашият любим трай4о и собственици не спряха да говорят глупости вместо да си вършат работата те са СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!! ама най голямия СРАМ сте вие изкуствените фенове освен кур за ... нищо друго не се 4у! ТУРЦИ СТЕ! живи и здрави.Забравих да добавя не треньорите уреждат ма4овете.. а се купуват футболисти и съдий но явно малкият ти червен мозък неможе да го разбере
Последна промяна от botkata на 30 апр 2012 13:57, променено общо 1 път.
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥