Вратарският пост в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мболи в ЦСКА
Караджата прави много елементарни грешки. малко се е надул и не е концентриран, а и пишеха че го искат от два отбора.Аз лично съм твърдо за Караджов да се развива на по-високо ниво и се научи на дисциплина, а М'боли да се връща, защото е с класи по-добър от караджата. Но времето ще покаже.
Re: Мболи в ЦСКА
miki85 написа:Моите Уважения,но караджата няма къде повече да се развива. Мболи едва ли ще се върне в ЦСКА просто няма как да му плащаме голяма заплата иначе и аз съм за да се върне. От сега прогнозирам ,че някоя глупава грешка на господин краката ми пречат(караджата) ще ни провали в някои важен мач
Басирам се че ще е в 11-ти кръг.
СПУКАНОГЪРНЕ
Re: Вратарският пост в ЦСКА
бе чета на моменти, че Караджата имал само една-две сериозни грешки в официални мачове. Аз питам: така ли се измерва класата на вратаря /да греши малко/ ? Аз пък не си спомням Караджов да е вадил мач на ЦСКА. Да има стабилни прояви, които да запазят резултата в полза на ЦСКА
Ако не Рейс, то поне да видим Макенджиев какво може
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Re: Кой стои зад Караджов?
5kov,5rov написа:..... Ей колко смешно че не можем да цитираме и цитата излиза един такъв никъв... Абе въобще тва сините сте голяма работа.
На твое място не би ми било толкова смешно, отворко, защото само в две изречения имаш няколко правописни грешки!

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
k_oleto написа:бе чета на моменти, че Караджата имал само една-две сериозни грешки в официални мачове. Аз питам: така ли се измерва класата на вратаря /да греши малко/ ? Аз пък не си спомням Караджов да е вадил мач на ЦСКА. Да има стабилни прояви, които да запазят резултата в полза на ЦСКА
Има такъв мач. Миналата година мисля, че беше срещу Видима. Поведохме, а накрая извади чист гол за Видима. За малко да ни обърнат. Това не означава, че го защитавам, но ако Мболи се върне знаем какви номера ще има пак. Не помните ли че се пишеше, че играел когато той иска. Може да му се играе в ЦСКА само защото ще играем в Европа. А после? Радуканов най -добре си знае. Аз поне му имам пълно доверие.
[center]
[/center]

Две менения няма М`Боли е класа на Караджов ,какъвто и ще да му е характера и отношението ще е много по добър вариант .
Караджата не е лош вратар при него проблема е чисто психически.
Караджата не е лош вратар при него проблема е чисто психически.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Грешките на единия и на другия са на кантар,а ако гледаме и мачовете на Алжир,то Мболи има такива излагации там.......а и не си ли спомняте какви номера въртеше накрая-болен бил,температура имал,Венци му бил президент и щял да играе когато той му каже.......айде мерси!
Ми нека ги избираме само такива за манастир кои са .Ако може за без пари какво по хубаво от това .Ще дам тъпа съпоставка сините другарки да ме извинят ,но Дембеле пиеше и биеше но това не му попречи да ги класира сам на 2-ро място.
Така че какъвто ще да е въпроса е на терена да се раздава.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
percival написа:Ми нека ги избираме само такива за манастир кои са .Ако може за без пари какво по хубаво от това .Ще дам тъпа съпоставка сините другарки да ме извинят ,но Дембеле пиеше и биеше но това не му попречи да ги класира сам на 2-ро място.
Въпроса не е дали пие или не. Въпроса е да не се прави на луд преди мачовете в първенството и да не иска да играе. Ако играе и дава всичко от себе си на терена проблеми няма да има.
[center]
[/center]

Факт е че М'Боли направи грешка като тази на Караджов срещу ПАОК в мач от евротурнирите , само че никой не си я спомня . Факт е че нашите хейтърчета като си нарочат някого , плюят до откат . Карджов продължава да е рисков вариант , но пролета показа явно подобрение . Ако следващия полусезон продължи в положителна посока , налагането му ще е оправдано . М'Боли също е рисков вариант . Лично аз предпочитам да се доверя на треньора . ЦСКА има прекалено малко фенове и прекалено много треньори.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!