ЦСКА - Краковия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: ЦСКА - Краковия

Мнениеот Deluxx » 16 юли 2011 22:04

cska_90 написа:
Deluxx написа:
cska_90 написа:

Кои са тия същите играчи бе приятел??
Ето ти състава от мача с Левски миналата година:

Караджов, Виданов, Акуаро, Попов, Дечев, Янчев, Галчев, Делев, Гранден, Маркиньос, Илиев

От тия титуляри сега ще са 4-5 макс!! ;)

От тия титуляри да са Маркос, Гранден, Делев, Янчев, Галчев и 1-2 защитници :)

Гранден го няма бе-къв титуляр- :lol: :lol: :lol:

Нещо съм се объркал :mrgreen:
дайте да коментираме мача с краковия :)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 юли 2011 22:05

Когато ЦСКА играе с втория си отбор и побеждава е радващо :) Млади таланти бележат Живец и Костов :)

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 юли 2011 22:06

Парагвайчето ми хареса, изглежда стабилен с добро пласиране! Отбора също ми хареса, само на моменти им оставяха празни пространства между халфовете и защитата ни, ама като цяло-много добре! Физически също са добре, а Живец първото ми направи отлично впечатление.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 юли 2011 22:07

joro65 не спорете за глупости. Ако трябва да си вадим кирливите ризи трябва да споменем, че тоя същия който сега е към офанзивата защитаваше Дучето и неговите протести. Но минало свършено. Нека сме единни и да подкрепяме отбора по всички краища на България и Европа.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 юли 2011 22:08

„Кабрера се представи добре, но ще трябва да го наблюдавам още. Ще играе и в следващата контрола. Ако има възможност да си върнем Райс Мболи, ще направим всичко необходимо“, каза още Милен Радуканов.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юли 2011 22:09

joro65 написа:
cska_90 написа:
joro65 написа:Как се обърна тигана!До преди година именно тия футболисти бяха най-некадърните,сега вече сме разполагали с най-добрия потенциал.Просто разберете,че всичко е до треньор.Сигурен съм,че при Радуканов и Панку у Митрески щяха да са звезди!

Кои са тия същите играчи бе приятел??
Ето ти състава от мача с Левски миналата година:

Караджов, Виданов, Акуаро, Попов, Дечев, Янчев, Галчев, Делев, Гранден, Маркиньос, Илиев

От тия титуляри сега ще са 4-5 макс!! ;)

За малко се порових какво си писал преди година....ето ти мнението за треньора и футболистите......нито един не става,така казваш!

Не вярвам да уволнят Гьоре точно сега. Трябва да са идиоти преди най-важния ни мач с Рапид да слагат нов човек, който не познава играчите. Тези, които са вътре в кюхнята не стават. Нито Сашо Борисов, нито Радуканов, другите помощници даже не ги знам. Какво ще предприемат Титан вече не мога и не иск...
от cska_90на 18 Окт 2010 10:33 Форум: ЦСКАТема: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКАОтговори: 501Преглеждания: 7449Отиди на мнение

Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Щом треньора не може да накара футболистите да играят както трябва има два варианта - или треньора е лош или футболистите. На мен ми се струва, че е по-скоро второто. От началото на годината тези (а и други преди тях) футболисти играят така, че и в махленско мачле не биха ги пуснали. Почти всичките...
от cska_90на 18 Окт 2010 10:32 Форум: ЦСКАТема: Твърдо зад Титан и Емил КостадиновОтговори: 98Преглеждания: 3028

И къде точно казвам,че не стават?? Казвам,че от началото на годината не играят нищо-което си е факт!!! ;) ;)
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 16 юли 2011 22:09

Така е,но ме е яд някой да говори против отбора,когато те играят добре и печелят.Сами си правим проблемите!
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 юли 2011 22:09

cska - maina написа:
„Кабрера се представи добре, но ще трябва да го наблюдавам още. Ще играе и в следващата контрола. Ако има възможност да си върнем Райс Мболи, ще направим всичко необходимо“, каза още Милен Радуканов.

Това къде го слуша.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 юли 2011 22:10

stannn написа:
cska - maina написа:

Това къде го слуша.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=214001

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юли 2011 22:12

stannn написа:joro65 не спорете за глупости. Ако трябва да си вадим кирливите ризи трябва да споменем, че тоя същия който сега е към офанзивата защитаваше Дучето и неговите протести. Но минало свършено. Нека сме единни и да подкрепяме отбора по всички краища на България и Европа.

Леллелеллеле-кви глупости!! :lol: :lol: :lol:
Първо Дуче не съм го защитавал!!
Второ-протестите миналата година НЯМАХА НИЩО ОБЩО С ДУЧЕ-що говорите глупости незнам-Дуче си беше на стадиона-аз не-така че сам си прави изоводте колко общо имаше той с тях-да не казвам,че дори се опитваше да пречи,но..........................да не спорим за глупости!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”