ЦСКА - Локомотив София - 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив София - 3:1

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 00:10

PFC Litex написа:
POPCORN написа:
PFC Litex написа:Локото свършиха въглищз и здраво издишат.
Резонна победа за ЦСКА.

Между другото защо феновете на ЦСКА се бяха отделили в единият край ма сектор Г?

Защото са против Дучето, затова!

Ясно, аз току що прочетох и Янчев какво е казал http://gong.bg/view_article.php?article_id=199845

еми кофти е ама това е полужението!Може и по-зле да става!Днеска повечето пъти нямаше никакъв синхрон.На хората им писна да им се казва какво да правят и явно затова!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 май 2011 00:35

Дучето е най-голямота грешка и е време вече всички да го осъзнаят. Днес се зарадвах, че се получи добре,щото много хора подкрепиха идеята. И докато той не се махне, на всеки мач ще е така.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив София

Мнениеот delqnski47 » 01 май 2011 01:34

Ако успее да прихване поне една мъничка част от уменията на Алекс, цена няма да има. Според мен ако не отиде в чужбина това лято, ще си остане просто поредния нереализиран талант. Примери много.

Не знам какво не се е реализирал,ама още няколко гола и измества джукестия....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 01 май 2011 05:02

Сега ,единственото, което ще ме израдва много е ЦСКА да вземе купата .С такава игра трябваше да се конкурира единствено с Литекс за шампионската титла,но...да се надяваме всичко лошо да е зад гърба на отбора и в оставащите срещи ,момчетата да вземат красиви и резултатни победи

пп.Този отбор трябва да се запази и за догодина
Офтопик:
ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 май 2011 10:21

Някой има ли идея защо Станко Йовчев е в отбора? За 30 минути не знам дали и един път докосна топката! Пълна скръб е това момче... :(
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 10:23

vaskonti написа:Някой има ли идея защо Станко Йовчев е в отбора? За 30 минути не знам дали и един път докосна топката! Пълна скръб е това момче... :(

това се чудихме с които бях!Незнам какво прави в ЦСКА!Това някаква далавера ли е какво е и аз незнам.Може човека да си плаща ,за да играе в ЦСКА :lol: :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 01 май 2011 10:45

Аз съм зад Дучето,как може да се разделя секотр Г , Дучето е най-големия фен на ЦСКА и то не от 5-10 години,а от повече.Всеки прави грешки

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 01 май 2011 10:47

talpata написа:С такива мачове се продават некадърни футболисти.Жалко е да гледаш как някои отбори тази пролет се превръщат в балетни трупи в мачовете срещу цска. :oops:

Смятай,щом всички се превръщат в балетни трупи както казваш ти значи извода е само един.ЦСКА не позволява на съперника да разгърне потенциала си,или другото мнение на всички които мразят ЦСКА , че ЦСКА купува вече 7-8 от първенстово ....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 10:57

talpata написа:
от POPCORN на 01 Май 2011 10:17

talpata написа:С такива мачове се продават некадърни футболисти.Жалко е да гледаш как някои отбори тази пролет се превръщат в балетни трупи в мачовете срещу цска. :oops:

аман от такива бе.защо не им триете мнението на тия ..после защо ги псувам ..еми то човек търпи до време после вече му писва!Те и Левски играха срещу ЦСКА като балетна трупа нали?Прави си сметката!Просто ЦСКА играе футбол, а другите отбори в момента са адски некадърни!Това е!Ак оси говорим за балетни трупи незнам миналата година кой отбор от 25 кръг спря да играе, за да може големият Левски да играе в Европа?!

Виж как се сещаш,че и Левски игра като балетна трупа.Блажени са вярващите като теб,затова че са заблудени.

играха, защото от началото на пролеттният полусезон нямат един мач!Виж ги колко са некадърни!То сега ще си проличи срещу Литекс и Локо Пд!Тогава вече ще се разкрие тяхната уникална игра..Няма да им пускат по 2ма играчи в наказателното сами срещу вратаря като на Берое или да им дадат дузпа за дишане!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 10:59

Deluxx написа:

Смятай,щом всички се превръщат в балетни трупи както казваш ти значи извода е само един.ЦСКА не позволява на съперника да разгърне потенциала си,или другото мнение на всички които мразят ЦСКА , че ЦСКА купува вече 7-8 от първенстово ....

значи ЦСКА сме най-голямите балъци.Купуваме си мачовете сега, ама през есентта където бяхме толкова зле не купувахме.Само незнам каква е файдата на ЦСКА да купува сега мачове, нито ще стане шампион нито нищо!Просто на 90% от хората в тоя форум мозъка им е адски зле!И незнаят къде се намират!А най-нормалното обяснение за мене е ,че просто завиждат!Така човек като завижда, почава да си измисля някакви глупости, как всички отобри не играят срещу ЦСКА, как сме купили мача, как съдията свири за нас и тн :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”