КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЦСКА - Литекс за купата!
В А група не можахме да ги бием, но за Купата на свой терен ще ги елиминираме. 1-0 за нас и на финала бием лесно Славия или Пирин. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- mistreated
- Контакти:
Udoji90 написа:В А група не можахме да ги бием, но за Купата на свой терен ще ги елиминираме. 1-0 за нас и на финала бием лесно Славия или Пирин.
Есента бяхме в трагично състояние преди този мач и беше нормално да не можем да победим. Но мисля, че сега ще успеем да ги отстраним.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Ако мача с Литекс за купата е на Армията ще ги победим. Сигурен съм, че стадиона ще е пълен и това ще е достатъчно. За съжаление ги изпуснахме в Ловеч, но се надявам Маркиньос да вкара в София. Купата на България е много важна, защото две године без трофей е много. Да не говорим, че финалиста не трябва да играе в Европа, защото още повече ще скапе клафицента. Вече е ясно, че Литекс ще е шампион, но купата трябва да е на ЦСКА. Всичко друго ще лошо за за нас, а и за футбола във България.
ЦСКА-Литекс - начален час?
Сега видях, че 1/4 финала за купата на България между ЦСКА-Литекс е предвиден за сряда (20 април) от 21.00 часа. По същото време някъде в родния ефир (или поне в частта му, която има Булсатком) е финалът за Купата на Краля в Испания между Барселона и Реал Мадрид. Начален час от 21.00 по принцип е малоумно решение отказващо голяма част от феновете да посетят дадено спортно събитие особено ако то е в средата на тъмната Борисова градина (пиша го с мисълта че ще е на Армията, ако тя получи лиценз). Когато обаче прибавим и факта, че по същото време в телевизионния ефир ще върви един от най-очакваните дерби сблъсъци в света изобщо, причините поради, които стотици, да не кажа и хиляди, хора ще се откажат да посетят двубоя стават много сериозни. Питам се кому е нужно това. Мене няма да ме сбърка и ще си ида на мача на първо място заради любовта ми към ЦСКА и на второ заради това, че по всичко личи, че ще ни заболи главата от Ел Класико в следващия месец. Но все пак един начален час от 18.00-19.00 няма ли хем да накара повече хора от София да идат на стадиона, хем да могат след това да гледат Ел Класико. Докога ще има геноцид над футболния фен?

Re: ЦСКА-Литекс - начален час?
не само софианци, но даже и ловчанлии ще могат да пропътъват разстоянието до София и обратно, ако мача е от по-ранен час!
НО
в БГ на никой не му пука за публиката!!!!
НО
в БГ на никой не му пука за публиката!!!!

Мисля, че тоя час не е окончателен и предстои да бъде одобрен или променен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Мисля, че тоя час не е окончателен и предстои да бъде одобрен или променен.
Искрено се надявам!

- POPCORN
- Контакти:
такъв е живота!Аз вчера също пътувах към 23 часа за София 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Браво на автора,бих задал въпрос защо има толкова късни мачове.Неможе всеки кръг в събота,неделя и понеделник,а някой път и в петък да се играе чак в 21-00 , накъде отива това.Хората в Англия пускат мачовете даже от 14:45 а техни стадиони имат осветление.Какво ще им пречи на тия от БТВ екшън да сложат примерно в работни дни 18-00,а през уикенда 15-00 , 18-00 и те така.
ако го махнат радуканов до мача,литекса нищо хубаво не го чака,този път ще ги смачкаме така както само истинският ЦСКА може
КАРТОФ, ВЗИМАЙ СИ КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО И СИ ВЪРВИ !