КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА - Литекс за купата!

Мнениеот Udoji90 » 11 апр 2011 14:06

В А група не можахме да ги бием, но за Купата на свой терен ще ги елиминираме. 1-0 за нас и на финала бием лесно Славия или Пирин. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 апр 2011 14:24

Udoji90 написа:В А група не можахме да ги бием, но за Купата на свой терен ще ги елиминираме. 1-0 за нас и на финала бием лесно Славия или Пирин. ;)

Есента бяхме в трагично състояние преди този мач и беше нормално да не можем да победим. Но мисля, че сега ще успеем да ги отстраним.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 11 апр 2011 14:56

Ако мача с Литекс за купата е на Армията ще ги победим. Сигурен съм, че стадиона ще е пълен и това ще е достатъчно. За съжаление ги изпуснахме в Ловеч, но се надявам Маркиньос да вкара в София. Купата на България е много важна, защото две године без трофей е много. Да не говорим, че финалиста не трябва да играе в Европа, защото още повече ще скапе клафицента. Вече е ясно, че Литекс ще е шампион, но купата трябва да е на ЦСКА. Всичко друго ще лошо за за нас, а и за футбола във България.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

ЦСКА-Литекс - начален час?

Мнениеот mironi88 » 11 апр 2011 16:07

Сега видях, че 1/4 финала за купата на България между ЦСКА-Литекс е предвиден за сряда (20 април) от 21.00 часа. По същото време някъде в родния ефир (или поне в частта му, която има Булсатком) е финалът за Купата на Краля в Испания между Барселона и Реал Мадрид. Начален час от 21.00 по принцип е малоумно решение отказващо голяма част от феновете да посетят дадено спортно събитие особено ако то е в средата на тъмната Борисова градина (пиша го с мисълта че ще е на Армията, ако тя получи лиценз). Когато обаче прибавим и факта, че по същото време в телевизионния ефир ще върви един от най-очакваните дерби сблъсъци в света изобщо, причините поради, които стотици, да не кажа и хиляди, хора ще се откажат да посетят двубоя стават много сериозни. Питам се кому е нужно това. Мене няма да ме сбърка и ще си ида на мача на първо място заради любовта ми към ЦСКА и на второ заради това, че по всичко личи, че ще ни заболи главата от Ел Класико в следващия месец. Но все пак един начален час от 18.00-19.00 няма ли хем да накара повече хора от София да идат на стадиона, хем да могат след това да гледат Ел Класико. Докога ще има геноцид над футболния фен?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс - начален час?

Мнениеот Lyubooo » 11 апр 2011 16:12

не само софианци, но даже и ловчанлии ще могат да пропътъват разстоянието до София и обратно, ако мача е от по-ранен час!
НО
в БГ на никой не му пука за публиката!!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2011 16:13

Мисля, че тоя час не е окончателен и предстои да бъде одобрен или променен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 11 апр 2011 16:18

vaskonti написа:Мисля, че тоя час не е окончателен и предстои да бъде одобрен или променен.

Искрено се надявам!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 апр 2011 16:18

такъв е живота!Аз вчера също пътувах към 23 часа за София :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 11 апр 2011 16:19

Браво на автора,бих задал въпрос защо има толкова късни мачове.Неможе всеки кръг в събота,неделя и понеделник,а някой път и в петък да се играе чак в 21-00 , накъде отива това.Хората в Англия пускат мачовете даже от 14:45 а техни стадиони имат осветление.Какво ще им пречи на тия от БТВ екшън да сложат примерно в работни дни 18-00,а през уикенда 15-00 , 18-00 и те така.

Потребителски аватар
redflag

Мнениеот redflag » 11 апр 2011 16:19

ако го махнат радуканов до мача,литекса нищо хубаво не го чака,този път ще ги смачкаме така както само истинският ЦСКА може
КАРТОФ, ВЗИМАЙ СИ КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО И СИ ВЪРВИ !

Върни се в “ЦСКА”