ЦСКА - Сливен 2:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Краен изход от двубоя ЦСКА - Сливен

Анкетата завърши на 01 апр 2011 01:13

Победа за ЦСКА
53
79%
Равен резултат
5
7%
Победа за Сливен
9
13%

Общо гласове: 67

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: ЦСКА - Сливен 2:0 (FT)

Мнениеот Joni_ » 01 апр 2011 20:32

Ясно е, че при 2рия гол имаше засада няма какво да спорим.
Но също така е ясно, че дори да беше свирена такава Сливен нямаше как да вземе нещо от този мач, просто разликата беше прекалено голяма.А сините момченца първи пишат сега, а за техния гол срещу Черноморец се правеха на ощипани моми и не споменаваха нищо !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 апр 2011 20:34

b0b1 написа:Аре отвориха се устите за 2рия гол.В това меле от хора е нормално да стане такава тънка грешка на съдията.За първия гол съм 100% сигурен че няма засада.

Не знам за каква "тънка грешка на съдията" говориш, но засадата при втория гол се виждаше от Орлов мост. :) :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 апр 2011 20:35

Tommi написа:
b0b1 написа:Аре отвориха се устите за 2рия гол.В това меле от хора е нормално да стане такава тънка грешка на съдията.За първия гол съм 100% сигурен че няма засада.

Не знам за каква "тънка грешка на съдията" говориш, но засадата при втория гол се виждаше от Орлов мост. :) :)

А засадата от вашия гол срещу Черноморец се виждаше от Казичене...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 апр 2011 20:40

Joni_ написа:Ясно е, че при 2рия гол имаше засада няма какво да спорим.
Но също така е ясно, че дори да беше свирена такава Сливен нямаше как да вземе нещо от този мач, просто разликата беше прекалено голяма.А сините момченца първи пишат сега, а за техния гол срещу Черноморец се правеха на ощипани моми и не споменаваха нищо !

И след гола ни срещу Черноморец, отново ние коментирахме първи ситуацията. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 01 апр 2011 20:42

На мен пък ми се вижда,че защитник на Сливен последен закачи топката при втория гол на Делев. :?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 апр 2011 20:42

delqnski47 написа:
Tommi написа:

А засадата от вашия гол срещу Черноморец се виждаше от Казичене...

Нашата засада беше доста по-спорна, само че тогава повечето левскари признахме, че има засада, а не коментирахме вашите съдийски подаръци, както вие правите в момента ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 апр 2011 20:47

Нашата засада беше доста по-спорна, само че тогава повечето левскари признахме, че има засада, а не коментирахме вашите съдийски подаръци, както вие правите в момента ;)

Спор няма,че имаше засада,ама не знам защо трябва да го правим това като световен проблем!Дай да сменяме съдийската комисия...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 01 апр 2011 20:57

Браво на ЦСКА , та Сливен нямаха ситуация за гол пред вратата ни играем,много добре дефанзивно.Шеридън се вижда,че няма място в ЦСКА има момчета като Йовчев,Томи,Станислав Коство те трябва да получат шанс.Иначе с оглед мача за купата това е много благоприятен резултат.Във вторник ще бием :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 апр 2011 20:58

Чиста засада няма спор , дори и топката да е ударила играч на Сливен след играта на Шеридън .
При удар към вратата рикошет в защитник не променя правилото за засада .

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 01 апр 2011 21:19

При втория гол беше много трудно за съдията да види засада, като при такива мелета в наказателното се гледа повече за нарушения, отколкото за засади.Признавам, че втория гол е от засада, но какво ми спори тук някакъв пич за първия.

Върни се в “ЦСКА”