Безумието ЦСКА в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Безумието ЦСКА в Европа

Мнениеот vaskonti » 17 дек 2010 20:00

dxl написа: След като "грандовете" ни си поставят цел - влизане в групите, тогава трябва да спортим кой е имал по-лек жребий за квалификационната фаза, а това беше ЦСКА - факт!

Търсите си само извинения, което не е добре за вас. Синьото БФС - кое синьо БФС? Дето 100 пъти забавя административни наказания срещу вас? Същото синьо БФС, чийто президент казва: "Всички знаем как дадохме лиценз на ЦСКА...".
Осъзнайте се малко и започнете да гледате отбора си и хората, дето го ръководят, а не БФС, Левски, Литекс, терените, Министерството на спорта, топките и тн, и тн.

Как не се запитахте що гонят Костадинов и пак го връщат? Що Мишел Платини е винаги титуляр, когато единственото му точно отгираване, е когато топката го удари случайно, защо пък Радуканов го налага толкова? Що нямате стадион? Къде са тия 26 милиона, вложени от ТИТАН?

Айде спрете се малко с извиненията. Срам нямате...

Успех на всички и весели празници! Дано видим едно добро дерби, когато Левски и ЦСКА се изправят и да зарадват феновете си!

Говориш наизуст общи приказки. Веднъж на 10 години ЦСКА ще извади по-лек жребии в квалификационата фаза от Левски и веднага ще ни проглушите какви късметлии сме били.
Пак да питам, ако БФС не е спазило собствените си правила не подлежи ли на санкции от УЕФА? Та чак и тръби наляво и надясно, че не ги е спазило?? Я пак помисли!

Топките, терените, Литекс и тем подобни са си запазена мишена на Левски и именно те са тези, които редовно стрелят по тях. Примери да искаш...
Платини е титуляр защото той е най-адекватен нападател в ЦСКА в момента. Сметай другите в каква форма са.
26 милиона са отишли най-вече за Митал и за какви ли не дългове. При 11.3 милиона евро цена на ЦСКА сам можеш да сметнеш колко пари са за индиеца и колко остават за ЦСКА за тези 2 години.
Няма стадион щото козирката е пред срутване, а това е отговорност на собственика.
Други въпроси?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 дек 2010 21:29

CSKAEOTBORA написа:
cocain4 написа:Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.

Пич напиши 10 годишните на тези отбори. И ако Порто беше с 3тия отбор, то спортинг снощи бяха с 2000 набор :D:D:D:D. Смешен си :). Ного знаеш ти кои са титуляри в Порто, пък говориш и за Фулъм, там само късмета ни лиши от победата, пък и бяха с 2рия си състав. Така, че не се изхвърляй :) ЦСКА е доказан евробоец, не съм разбрал досега ЦСКА да е падал с над 0:3 в Европа!!! А вас често ви тупат 0:4 0:5 5:0 5:0 :d Не ми говерете за т'ва смешно отборче лефски, винаги ше сте по слаби от нас, независимо от обстоятелствата :)

ЦСКА ДО ГРОБ!

" ЦСКА е доказан евробоец, не съм разбрал досега ЦСКА да е падал с над 0:3 в Европа!!!"
1980/81 ЦСКА-Ливърпул 1-5,0-1
1984/85 ЦСКА-Хамбургер 0-4,1-2
1987/88 ЦСКА-Байерн 0-4,0-1
1990/91 ЦСКА-Байерн 0-4,0-3
Това,че не си разбрал,не значи че не се е случвало!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 17 дек 2010 21:38

И веднъж на 10 години трябва да се наакте, че да пишете за това, колко по-лек бил жребия на Левски? Да не сме играли с Монтана, Калиакра и Акадамик в една група, че така го казвате.
Както се вижда и Левски, и ЦСКА са много далече от средноевроейските отбори. За това и двете ръководства поставиха за задоволителна цел - влизане в групите. Защо да се чепкаме кой е бил в по-лесна група, когато и двата отбора играха добре, както имаха и слаби мачове, нормално. На всичкото отгоре - взеха и победи.

Колкото до парите - казвам така, както са го казали вашите собственици - че до момента са вложили 26 млн. в ЦСКА. Дали са ги вложили под формата на: закупуване+погасяване на стари задължения или пък под формата на траснфери на играчи, заплати, бази, стадиони, трафик на наркотици и оръжия - все тая. Те казват, че са ВЛОЖИЛИ 26 млн.

Като ви питам кво става със стадиона, а ти след като имаш желанието да отговаряш - на пролет ще се върнете ли на Армията или парите за "закърване" няма да стигнат.
А, впрочем, какво стана със стадиона, дето ТИТАН щяха да строят?

За нивите, стадионите, Литекс, топките и пр. - клубното ръководство на Левски да си приказва квото иска - като казах оплакване - имах предвид феновете на ЦСКА. Винаги има няква конспирация срещу вас. Винаги синьото БФС гледа да ви подлее вода и да ви прецака. То ако искаше, а не ако трябваше (щото има закони и наредби, които не се спазват), щеше да ви е отрязало. Така че - не казвайте, че БФС е синьо, щото от време на време ви удря по някое рамо, за да ви закрепи.
Та за това казвам - да не говорите, че всеки е скочил срещу вас и гледа да ви прецака.
Ебати нахалството, тия клубове ше си искат парите за играчите и ше ви плашат с отнемане на лиценз, а?
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 дек 2010 21:45

Стига сте писали глупости! Няма смисъл! К'во искате да бием Порто ли? Как да стане? Всичко е свързано с много пари, които няма откъде да дойдат, освен ако клубът не бъде продаден на някакъв мощен гигант. Там е работата, че това едва ли ще стане, защото 'боклуците' трябва да припечелват нещичко, без да им пука за каквито и да е традиции в ЦСКА. Това е цялата истина! Не говоря за Титан, а за всички боклуци из всякаккви структури в отбора, които 'цоцат' ЦСКА по всякакви начини. Не се прави селекция защо- ами няма пари. Взимат се бездарни треньори, заради които отборът потъна включително и Любо ( не беше кой знае какво и при него). Играчите в един отбор дават толкова, колкото им се плаща, така е навсякъде по света. Смятам, че въпреки загубата, мачът с Порто беше най-добрият ни мач от доста време. Двете минути след изравнителния гол мен лично ме накараха да изтръпна, успях да повярвам, че все пак нещо можем да измъкнем, но уви, в реалността няма мечи. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 дек 2010 22:56

BaLoN написа:Да се свика извънреден конгрес и сваляне на Боби Михаилов !!! СТИГА С ТОЗИ СИН ТЕРОР !!! Да сложим край ... Години наред търпим съдииските свирки в полза на синия отбор,години наред търпим унижаване и отнемане на лиценз и куп други глупости независимо с какви собственици сме,години наред аз не видях лефски да са заплашени с отнемане на лиценз ,години наред аз гледам как само ЦСКА плаща наем за стадиона си,години наред аз виждам едно отношение към нас и съвсем различно към братовчедките от подуене !!! ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА ОТ БФС !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА :!: :evil: :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Де що е 4евено,все за конгреси пла4е.Колега не знам от колко години гледаш как само ЦСКА плаща наем на стадиона си,ама ако си плащахте наистина,сега нямаше да сте без стадион ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 18 дек 2010 01:46

blue avalanche написа:
CSKAEOTBORA написа:
cocain4 написа:Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.

Пич напиши 10 годишните на тези отбори. И ако Порто беше с 3тия отбор, то спортинг снощи бяха с 2000 набор :D:D:D:D. Смешен си :). Ного знаеш ти кои са титуляри в Порто, пък говориш и за Фулъм, там само късмета ни лиши от победата, пък и бяха с 2рия си състав. Така, че не се изхвърляй :) ЦСКА е доказан евробоец, не съм разбрал досега ЦСКА да е падал с над 0:3 в Европа!!! А вас често ви тупат 0:4 0:5 5:0 5:0 :d Не ми говерете за т'ва смешно отборче лефски, винаги ше сте по слаби от нас, независимо от обстоятелствата :)

ЦСКА ДО ГРОБ!

" ЦСКА е доказан евробоец, не съм разбрал досега ЦСКА да е падал с над 0:3 в Европа!!!"

Всъщност знаех, че сме губили от Байерн, Ливърпул, но също така сме им вкарвали доста =). И тези загуби са като гости, не като домакин. Пак ще дойдат славни години, не се притеснявайте. ;)
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2010 11:30

Ето, че Зарков е постигнал целта си със статията ... :lol:
А именно - да накара "сини" и "червени" да се сръфат като кучета ...

Днес на дневен ред е ЦСКА ... другата седмица ще напише нещо такова и за Левски !
И целта е само една - хляб и зрелища !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2010 11:32

dxl написа:И веднъж на 10 години трябва да се наакте, че да пишете за това, колко по-лек бил жребия на Левски? Да не сме играли с Монтана, Калиакра и Акадамик в една група, че така го казвате.
Както се вижда и Левски, и ЦСКА са много далече от средноевроейските отбори. За това и двете ръководства поставиха за задоволителна цел - влизане в групите. Защо да се чепкаме кой е бил в по-лесна група, когато и двата отбора играха добре, както имаха и слаби мачове, нормално. На всичкото отгоре - взеха и победи.

Колкото до парите - казвам така, както са го казали вашите собственици - че до момента са вложили 26 млн. в ЦСКА. Дали са ги вложили под формата на: закупуване+погасяване на стари задължения или пък под формата на траснфери на играчи, заплати, бази, стадиони, трафик на наркотици и оръжия - все тая. Те казват, че са ВЛОЖИЛИ 26 млн.

Като ви питам кво става със стадиона, а ти след като имаш желанието да отговаряш - на пролет ще се върнете ли на Армията или парите за "закърване" няма да стигнат.
А, впрочем, какво стана със стадиона, дето ТИТАН щяха да строят?

За нивите, стадионите, Литекс, топките и пр. - клубното ръководство на Левски да си приказва квото иска - като казах оплакване - имах предвид феновете на ЦСКА. Винаги има няква конспирация срещу вас. Винаги синьото БФС гледа да ви подлее вода и да ви прецака. То ако искаше, а не ако трябваше (щото има закони и наредби, които не се спазват), щеше да ви е отрязало. Така че - не казвайте, че БФС е синьо, щото от време на време ви удря по някое рамо, за да ви закрепи.
Та за това казвам - да не говорите, че всеки е скочил срещу вас и гледа да ви прецака.
Ебати нахалството, тия клубове ше си искат парите за играчите и ше ви плашат с отнемане на лиценз, а?

Вие сте тея дето тая година проглушиха ушите на всички, че ЦСКА е с по-лек жребии в КВАЛИФИКАЦИОННАТА фаза(по твои думи), а не за ГРУПОВАТА фаза. А точно в тая фаза години наред имате луд късмет в жребия. Съвсем отделен е въпросът, че в повечето случаи Левски се нааква много лошо с какви ли не екзотични отбори.
Тая простотия за оръжията и наркотиците можеше и да си я спестиш, ама какво да се прави...разни хора-разни идеали. 26 милиона са си вложение дори и когато купуваш нещо. Всъщност най-вече тогава. Отделно всеки лев, който се дава за съществуването и функционирането на това нещо все си е вложение. А ти си го тълкувай както си искаш и както ти е по-удобно.
И как мога аз да знам дали ЦСКА ще се върне на Армията? А как мога да знам какво става със стадиона, който щял да строи Титан? :shock:
Пак ще те питам - ако БФС нарушава правилника за да запази лиенза на ЦСКА защо УЕФА си трае и не накаже централата ни? Дали ще ги оставят ей така да нарушават правилата, а на всичко от горе и да се "хвалят" с това?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 18 дек 2010 16:46

blue avalanche написа:
CSKAEOTBORA написа:

ЦСКА ДО ГРОБ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Добре е когато можеш да извадиш резултатите, който са ти удобни нали ;)
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2010 19:32

Lord_Dexter написа:
blue avalanche написа:
CSKAEOTBORA написа:Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.

ЦСКА ДО ГРОБ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Добре е когато можеш да извадиш резултатите, който са ти удобни нали ;)[/quote]
Добре е някои фенове да не се изхвърлят,за да не се налага да се вадят "НЕудобни" резултати!

Върни се в “ЦСКА”