Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Кой трябва да е новия треньор на ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 12:10

Azz написа:
cska_90 написа:Абе айде спрете да пишете глупости бе!!Стойчо,Мойчо-кой ще дойде при ТИТАН!!Те са главният проблем -не тренера- и Моуринъо да дойде се тая!!!!!Толква ли сте тъпи,че не го разбирате това??

престани да обиждаш хората в този форум! не знам кой е тъп, но знам, че не си ти човека дето ще раздава такива определения наоколо!

Аз пък знам,че съм прав и мога да обиждам колкото си искам,защото вие и вашето бездушие и робска психика ще докарате ЦСКА до дъното!
Изображение

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 18 окт 2010 12:11

cska_90 написа:
Azz написа:
cska_90 написа:Абе айде спрете да пишете глупости бе!!Стойчо,Мойчо-кой ще дойде при ТИТАН!!Те са главният проблем -не тренера- и Моуринъо да дойде се тая!!!!!Толква ли сте тъпи,че не го разбирате това??

престани да обиждаш хората в този форум! не знам кой е тъп, но знам, че не си ти човека дето ще раздава такива определения наоколо!

Аз пък знам,че съм прав и мога да обиждам колкото си искам,защото вие и вашето бездушие и робска психика ще докарате ЦСКА до дъното!

няма ли модератори тук? никой не е длъжен да търпи обидите на това дете!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 окт 2010 12:12

cska_90 написа:
Azz написа:

Това,че мнението ти се различава от това на други членове на форума не означава,че трябва да използваш обидни квалификации и да се опитваш да го втълиш и на останалите.Така както те не го правят и по твой адрес.

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 18 окт 2010 12:13

Май му е време на младежа да почине за месец и да се поуспокои.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 12:13

Azz написа:!

И къде съм те обидил бе приятелю,точно с последния си пост?
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 12:16

bobonikolov написа:Това,че мнението ти се различава от това на други членове на форума не означава,че трябва да използваш обидни квалификации и да се опитваш да го втълиш и на останалите.Така както те не го правят и по твой адрес.

Да аз най-малко искам да обиждам!!Не знам дали ми следиш тези теми отначало-ама при първото ми псукане поне 10 човека почнаха да ме псуват,обиждат и хранят-наркоман,нинджа нз си какво???Е аз какво трябва да направя според тебе!!Многократно се опитах да обясня нещата-тихо,кротко и без обиди-1000 мения изписах по тоя въпрос-е нормално е накрая и аз да реагирам!!Тебе ако те нападат ще седиш ли??
Изображение

slstefanov
Контакти:

Мнениеот slstefanov » 18 окт 2010 12:18

Има ли значение? В ЦСКА май треньора е безгласна буква. Затова Стойчо, Грозданов и подобни няма да се навият. А и с този материал... От куци коне състезателни не става. Любо се опита да работи принципно и го изгониха. Добрите треньори са твърди в убежданията си и не дават да им се месят по никакъв повод. Така, че аз не очаквам да назначат някой добър - най-вероятно някой безработен, готов да взима заплата за няколко месеца независимо от условията.

Потребителски аватар
cska@1948
Контакти:

Мнениеот cska@1948 » 18 окт 2010 12:18

SIN2 написа:Май му е време на младежа да почине за месец и да се поуспокои.

А тоя младеж до вчера беше модератор и раздаваше правосъдие :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 12:21

cska@1948 написа:
SIN2 написа:Май му е време на младежа да почине за месец и да се поуспокои.

А тоя младеж до вчера беше модератор и раздаваше правосъдие :)

[offtopic]Е аз и за това се махнах де!!Ама айде стига сте се занимавали с мене-не съм по-важен от ЦСКА,че 10 стр с моята особа да се занимавате!! :lol:[/offtopic]
Изображение

Hidiued
Контакти:

Стойчо Младенов трябва да оглави ЦСКА!

Мнениеот Hidiued » 18 окт 2010 12:23

Всичко е ясно. Новият-стар треньор на ЦСКА трябва да бъде Стойчо Младенов! Безспорен и категоричен факт е, че Стойчо е най-успешният ни треньор в последните 10-15 години. Резултатите на терена го показват. Иначе, от много отдавна има страница в социалната мрежа Facebook, в която могат да се запишат всички фенове на ЦСКА, които искат Стойчо Младенов отново да бъде треньор на клуба. Смятам, че всички фенове на ЦСКА, които милеем за благото на тима и искаме да виждаме любимия ни клуб като шампион всяка година, трябва да подкрепим кандидатурата на бате Стойчо за старши-треньор на ЦСКА.
http://www.facebook.com/pages/Iskame-nezabavno-Stojco-Mladenov-za-nov-trenor-na-CSKA/108202329199928

Върни се в “ЦСКА”