Твърдо зад Титан и Емил Костадинов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов
Щом треньора не може да накара футболистите да играят както трябва има два варианта - или треньора е лош или футболистите. На мен ми се струва, че е по-скоро второто. От началото на годината тези (а и други преди тях) футболисти играят така, че и в махленско мачле не биха ги пуснали. Почти всичките им голове от началото на годината не са плод на добра колективна игра, а на луд късмет или проблясък на някой футболист. Както каза преди време Любо Пенев - Виждал съм много футболисти, които се представят супер на тренировки и в контроли, но на официален мач никакви ги няма. От цялата "сбирщина" от футболисти (защото това не е отбор и колектив) единсвено М'Боли и донякъде Виданов са наясно за какво са на терена и как трябва да се държат. Всички останали са футболисти само за контроли и тренировки - не стават за официални мачове. Та в крайна сметка от доста време се замислям дали треньора (който си има сигурно и много кусури) им е виновен. По-скоро според мен основната вина си е в самите футболисти. И е крайно време някои оядени недоразумения да разберат простата истина - няма отбор в света който да е феновете. Всеки отбор е идея, а фенове са тези които я поддържат винаги и при всякакви ситуации. Всички които бойкотират ЦСКА начело с разните ... (не ми е удобно да им дам квалификация) Дуче и подобни нему са фенове колкото аз съм оперен певец. ИДЕЯ не може да се бойкотира - тя е любов в добри и лоши дни. Хората от "Титан" правят ремонти, които никой и никога не е правил в ЦСКА. На път са да осигурят Армията за 30 години напред за ЦСКА. Разплатиха се с футболисти и служители... Вярно, че ходовете им по привличане на футболисти и треньори не са добри, но никой от нас не знае, кой точно за какво е отговорен. Могат да се изказват мнения за футболисти, треньори, но за тези коити осигуряват финансиите на клуба е меко казано некоректно.
slstefanov написа:Щом треньора не може да накара футболистите да играят както трябва има два варианта - или треньора е лош или футболистите. На мен ми се струва, че е по-скоро второто. От началото на годината тези (а и други преди тях) футболисти играят така, че и в махленско мачле не биха ги пуснали. Почти всичките им голове от началото на годината не са плод на добра колективна игра, а на луд късмет или проблясък на някой футболист. Както каза преди време Любо Пенев - Виждал съм много футболисти, които се представят супер на тренировки и в контроли, но на официален мач никакви ги няма. От цялата "сбирщина" от футболисти (защото това не е отбор и колектив) единсвено М'Боли и донякъде Виданов са наясно за какво са на терена и как трябва да се държат. Всички останали са футболисти само за контроли и тренировки - не стават за официални мачове. Та в крайна сметка от доста време се замислям дали треньора (който си има сигурно и много кусури) им е виновен. По-скоро според мен основната вина си е в самите футболисти. И е крайно време някои оядени недоразумения да разберат простата истина - няма отбор в света който да е феновете. Всеки отбор е идея, а фенове са тези които я поддържат винаги и при всякакви ситуации. Всички които бойкотират ЦСКА начело с разните ... (не ми е удобно да им дам квалификация) Дуче и подобни нему са фенове колкото аз съм оперен певец. ИДЕЯ не може да се бойкотира - тя е любов в добри и лоши дни. Хората от "Титан" правят ремонти, които никой и никога не е правил в ЦСКА. На път са да осигурят Армията за 30 години напред за ЦСКА. Разплатиха се с футболисти и служители... Вярно, че ходовете им по привличане на футболисти и треньори не са добри, но никой от нас не знае, кой точно за какво е отговорен. Могат да се изказват мнения за футболисти, треньори, но за тези коити осигуряват финансиите на клуба е меко казано некоректно.
Първо-незнам колко пъти трябва да ви се обяснява,че Дуче няма нищо общо с бойкота-напротив-дори не гоподкрепя!!!
И ако обичаш неми обяснявай какво правили Титан-защото фактите са следните-нямаме стадион,нямаме школа и сме на ......................9 място след 10 кръга!!Оправдания не ме интересуват!!ЦСКА никога не е бил в такава ситуация!!!И да ще бойкотирам-докато тия боклуци не изчезнат от ЦСКА!!Бойкотът ми е много по-полезен за клуба от вашето бездействие!!

cska_90 написа:Време е най-накрая да се обединим-БОЙКОТ и това е-един мач-ако не гледате няма да е голяма загуба!!!Ако не на бойкота топоне влезте с 10 мин закъснение-все е нещо!
продължаваме да слушаме каква алтернатива предлага тоя "бойкот"?
имаш ли човек който да даде купи отбора, да върне дълговете, да накупи селекция и качествен треньор, да построи нов стадион? 100-тина милиона ще му трябват...ако нямате такъв човек подръка, не разбирам какво предлагате с тоя бойкот...
Щом и след този мач, на който аз присъствах на живо, а вие едвали има хора подкрепящи Титан и Костадинов, значи мястото ни е точно там, където сме в момента. Не разбирате ли, че те ще затрият отбора. Започнаха бавно, но напоследък действат със замах. Изгониха публиката, разбиха отбора отвътре и нямат правилно решение откакто са дошли. Просто Титан нямат финансовите и моралните сили да владеят отбор като ЦСКА. Колкото по-бързо се махнат, толкова по-скоро отбора ще се съживи. Няма значение дали ще фалираме, дори ще е по-добре, защото чистилището в долните групи ще ни направи силни и готови за битка. Хиляди пъти предпочитам мачове на кръв във В група отколкото срамното живуркане в долната част на таблицата в А. За Коща, какво да говорим! Само имената на Експозито, Грило, Тибони и Тиеро казват всичко. Отявлен кариерист и комисионер, той дори е по-виновен от Титан, защото съсипа клуба с некадърното си управление. Голям футболист, но малък като човек и най-лошото винаги готов да те предаде за жълти стотинки. Знам, че това са силни думи, но съм възмутен от играта и управлението на отбора. Вие, които подкрепяте шефовете или сте безумци или просто сте от Левски и потривате доволно ръце, като гледате падението на ЦСКА. Друго обяснение нямам!
redpride написа:Щом и след този мач, на който аз присъствах на живо, а вие едвали има хора подкрепящи Титан и Костадинов, значи мястото ни е точно там, където сме в момента. Не разбирате ли, че те ще затрият отбора. Започнаха бавно, но напоследък действат със замах. Изгониха публиката, разбиха отбора отвътре и нямат правилно решение откакто са дошли. Просто Титан нямат финансовите и моралните сили да владеят отбор като ЦСКА. Колкото по-бързо се махнат, толкова по-скоро отбора ще се съживи. Няма значение дали ще фалираме, дори ще е по-добре, защото чистилището в долните групи ще ни направи силни и готови за битка. Хиляди пъти предпочитам мачове на кръв във В група отколкото срамното живуркане в долната част на таблицата в А. За Коща, какво да говорим! Само имената на Експозито, Грило, Тибони и Тиеро казват всичко. Отявлен кариерист и комисионер, той дори е по-виновен от Титан, защото съсипа клуба с некадърното си управление. Голям футболист, но малък като човек и най-лошото винаги готов да те предаде за жълти стотинки. Знам, че това са силни думи, но съм възмутен от играта и управлението на отбора. Вие, които подкрепяте шефовете или сте безумци или просто сте от Левски и потривате доволно ръце, като гледате падението на ЦСКА. Друго обяснение нямам!
Това ТИТАН да се махнат зависи само от нас-ама с писане по форимите само-няма да стане-ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ!!

cska_90 написа:Това ТИТАН да се махнат зависи само от нас-ама с писане по форимите само-няма да стане-ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ!!
И какви действия бре момко? Не мислиш ли, че ставаш прекалено наивен. Какво си мислиш, че с дране по стадионите и разни неграмотни плакати ще си смените собственика. И те искат да се отърват от ЦСКА, точно колкото и ти искаш да се отървеш от тях. Би било много лесно ако имаше 6-7 милиона лв.
SIN2 написа:cska_90 написа:Това ТИТАН да се махнат зависи само от нас-ама с писане по форимите само-няма да стане-ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ!!
И какви действия бре момко? Не мислиш ли, че ставаш прекалено наивен. Какво си мислиш, че с дране по стадионите и разни неграмотни плакати ще си смените собственика. И те искат да се отърват от ЦСКА, точно колкото и ти искаш да се отървеш от тях. Би било много лесно ако имаше 6-7 милиона лв.
Нито ще е с дране по стадиона,нито с плакати!!!Изчакайте до четвъртък-може и нищо да не стане-защото независи само от нас -а и от масата-ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!

Каквото и да направите нищо не се променя просто защото няма купувач не го ли разбрахте. Ако щете и на глава да застанете на стадиона. Никой не е луд да купи отбор за който не се знае колко и какви тайни задължения има, дори и без пари да му го дават.
SIN2 написа:Каквото и да направите нищо не се променя просто защото няма купувач не го ли разбрахте. Ако щете и на глава да застанете на стадиона. Никой не е луд да купи отбор за който не се знае колко и какви тайни задължения има, дори и без пари да му го дават.
Ще видим!

Не искам да вярвам, че няма спасение от Титан. Ако е така по-добре отбора да се закрива и ние феновете да си направим нов. Смятам и вярвам, че в България има богати хора съпричастни с идеята ЦСКА, които ще помогнат. Стария отбор фалира, Титан и всичките им лъжи изчезват и се ражда нов ЦСКА чист като сълза. Същия като този спечелил титлата през 1948г. Да, вероятно мъчението в долните групи ще е тежко, но ще си струва, защото там отбора ще набере сили за полет, феновете също!