Готви се скандална далавера за "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Готви се скандална далавера за "Армията"!

Мнениеот dxl » 10 окт 2010 02:19

Вас ви гони праноята, че има световен заговор срещу ЦСКА. Хем МС са виновни, хем Титан, хем Левски (по някви странни линии). Истината е, че 1/2 не знаят точно за какво иде реч. (както и аз). Чули "официална информация" от тук, "официална информация" от там. (Като двете ест. нямат нищо общо).

Вие сериозно ли мислите, че МС ще си събуе гащите ей така пред цяла България и ще прекара ЦСКА за да се построй един комплекс на мястото на "Армията" от Х купувач?
Дали им се занимава с това?

Както някой беше споменал по-напред - ако Титан излязат с предложение за стадиона и отстрочки, сигурно МС ще се съгласят, иманно за да имат един проблем по-малко. Проблем, който като гледам как върви, ще се проточи дълго време.

Миналата година докато течаха проверките, "Армията" и стадиона на Локото бяха най-зле в София, а с една от най-високите оценки беше "Славия" (Бту, не съм много на ясно - как стоят нещата със стадиона на Славия? Техен ли е или е под наем? Щото ако е поднаем - Венци налива пара там.)
И не би трябвало никакви отсрочки да се правят за стадионите, имайки предвид състоянието им. Като не покрива изисквания за А група и ЕКТ - аут. (Да не говорим, че в някои отношения "Армията" и "Локомотив" не отговарят и на минимума за безопасност...)

Бати цирка по бъгларски става тука. Единия дава под наем и иска ремонт, като ше се ползва. Наемателя пък не иска да ремонтира и влага, само да ползва...
Аре всичките ни стадиони да ги оставим и да станат като стадион "Бов", че така да ритаме...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2010 09:26

tut написа:също на базел ..... под стадиона им има ебати мола ........ ама кашчей ги знае тия работи ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

А на вас какво ви пречи да си закупите земя от Общината и да си построите, ако искате и летище до стадиона?Ама няма да сте вие, ако не сте в Борисовата градина-там ви е хвърлен пъпът.А аз се чудя, защо "Байерн", "Аякс", "Арсенал" и още куп отбори са толкова слаби в момента, а то било, защото са се преместили на нови стадиони..тцъ..тцъ..тцъ.

Тооо...и Олимпийският стадион в Мюнхен е в парк, но паркът е изграден около стадиона, а не стадионът в парка.

Дали ще доживеем да видим и у нас подобно нещо, като Олимпийският парк в Мюнхен :roll:

Изображение
Последна промяна от Кашчей на 10 окт 2010 15:03, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 окт 2010 12:28

veseo написа:
vaskonti написа:Нали не очакваш ЦСКА да укрепва козирка, която собственика не е пипал от както е построена?

Дюд, никой не очаква ЦСКА да даде пари за каквото и да е. Та вие не плащате наеми, задлъжняли сте към държавата, към играчи, бивши играчи, агенти, отбори (даже имаше слух, че и на Селтик не сте платили, което ако е вярно ще е ебаси смеха...), никой не очаква да си платите каквото и да е - т'ва ви е под нивото.

Колкото до въпросите в темата "кажете един отбор който плаща наем за стадиона си" - Ботев наскоро подписахме 10 годишен наем на стадиона, а Коко Динев дори в момента прави сериозен ремонт на стадиона на Локо. Но разликата е в манталитета - другите отбори си вършат задълженията по договор (че и отгоре), а вие сте свикнали държавата да ви дава всичко наготово, да имате право да правите каквото си искате и цяла България, с насълзени очи, да ви се радва. Забравете го това в 21 век.

Интересно дали Коко Динев или Ботев ще плащат примерно по 50 бона наем и отделно ще правят инвестиции в стадионите? Интересен манталитет! Айде намери ми наемател, на който да дам апартамента си и хем да ми плаща наем, хем и да ми направи основен ремонт. Може би ти ще си кандидат? Очевидно имаш подобен "манталитет"!
Що се отнася до козирката, състоянието й си е изцяло грижа на собственика! Клубът поддържа терена, седалките, съблекалните, тоалетните, но конструктивните ремонти по стадиона са задължение на собственика! Не очаквам да ме разбереш де, за разлика от мен ти си с прекалено възвишен манталитет.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 окт 2010 13:57

vaskonti написа:
veseo написа:
vaskonti написа:Нали не очакваш ЦСКА да укрепва козирка, която собственика не е пипал от както е построена?

Дюд, никой не очаква ЦСКА да даде пари за каквото и да е. Та вие не плащате наеми, задлъжняли сте към държавата, към играчи, бивши играчи, агенти, отбори (даже имаше слух, че и на Селтик не сте платили, което ако е вярно ще е ебаси смеха...), никой не очаква да си платите каквото и да е - т'ва ви е под нивото.

Колкото до въпросите в темата "кажете един отбор който плаща наем за стадиона си" - Ботев наскоро подписахме 10 годишен наем на стадиона, а Коко Динев дори в момента прави сериозен ремонт на стадиона на Локо. Но разликата е в манталитета - другите отбори си вършат задълженията по договор (че и отгоре), а вие сте свикнали държавата да ви дава всичко наготово, да имате право да правите каквото си искате и цяла България, с насълзени очи, да ви се радва. Забравете го това в 21 век.

Интересно дали Коко Динев или Ботев ще плащат примерно по 50 бона наем и отделно ще правят инвестиции в стадионите? Интересен манталитет! Айде намери ми наемател, на който да дам апартамента си и хем да ми плаща наем, хем и да ми направи основен ремонт. Може би ти ще си кандидат? Очевидно имаш подобен "манталитет"!
Що се отнася до козирката, състоянието й си е изцяло грижа на собственика! Клубът поддържа терена, седалките, съблекалните, тоалетните, но конструктивните ремонти по стадиона са задължение на собственика! Не очаквам да ме разбереш де, за разлика от мен ти си с прекалено възвишен манталитет.

Интересно ми е,в помещенията,които наемат М-Тел,примерно,дали собственикът ги е ремонтирал преди да им ги даде или М-Тел са си ги направили по техните изисквания?И след като са си ги ремонтирали,дали плащат наем?Ти как мислиш?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 окт 2010 14:04

lisynger написа:
vratar4eto написа:
Тези, които не плащат наем са задължени да вкарват всяка година пари в тоя стадион и в базата като цяло. И явно го изпълняват, защото Герена има лиценз и за групите на УЕФА, не само за А група. И със сигурност са вкарани повече пари, отколкото е наема , който другия отбор така и не плаща. Ако не си спомняте имаше и споразумение, че всичко което оправи ТИТАН по стадиона ще се приспадне от задълженията, но като гледам нищо не се прави.

Стадиона в Герена е подарен за безвъзмездно ползване на СК Левски в последния ден от управлението на страхотния и некорумпиран г-н кмета Софиянски

Герена не е общински, та няма как Софиянски да им го е подарил. Той подари стадиона на Славия, който действително беше общински, и май е единственият случай в България, където проблемът със собствеността е решен. Сега нито общината има грижи с поддръжката, нито Венци може да се оправдава с някой друг за състоянието му. За тая работа съдиха Софиянски, спомням си как Томето ревеше в Гонга, че не са го осъдили за това престъпление. Та и това е една от причините всички да се ослушват, щото ако дадат някоя база на клуба, който я използва, като кажат от Брюксел, че няма осъдени политици, ще ги подхванат тях, дето са свършили нещо, че са ощетили общината или държавата, а Томето веднага ще писне: "Затвор за тия престъпници!", като теленце, налапало нещо си.

Иначе, на мен ми омръзна наште собственици да плачат непрекъснато, всички клубове в България намериха някакъв начин да се оправят, само нас не ни разбират и сме жертви на световния империализъм...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 10 окт 2010 14:36

vaskonti написа:Интересно дали Коко Динев или Ботев ще плащат примерно по 50 бона наем и отделно ще правят инвестиции в стадионите? Интересен манталитет! Айде намери ми наемател, на който да дам апартамента си и хем да ми плаща наем, хем и да ми направи основен ремонт. Може би ти ще си кандидат? Очевидно имаш подобен "манталитет"!

Всеки има право да откаже неизгодна сделка. Само че да мрънкате, че не ви се дава без пари и не ви кефят тия условия, обаче ВЪПРЕКИ ТЯХ да си искате да сте на тоя стадион... само посткомунистическо отроче като вас може да има тая наглост! Не ви кефят условията - вадите 50-100млн и строите един стадион в покрайнините, или карате на наем на друг стадион, където условията ви кефят. Тва е!

Плюс тва със сравнението дали Локо или Ботев ще плащат точно 50 бона наем е нагло да го правиш, тъй като вие и 1лв не плащате. Почнете да плащате НЕЩО, пък тогава може и да спрат да бягат хората от сделки/договори с вас... Иначе е готино да се подписват договори и да не се плащат, ама като почнат да се усещат хората и почват приказките за световна конспирация срещу вас и какво ли още не (още помня един цитат как наричахте Миньор "дребни душици" че щели да сезират УЕФА за неплатени пари по Трифонов :shock: наглост, наглост, равни нямате...).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 окт 2010 15:22

blue avalanche написа:Интересно ми е,в помещенията,които наемат М-Тел,примерно,дали собственикът ги е ремонтирал преди да им ги даде или М-Тел са си ги направили по техните изисквания?И след като са си ги ремонтирали,дали плащат наем?Ти как мислиш?

Ами самите помещения Мтел си ги правят както искат, ама ако сградата, в която се намират почне да се руши кой трябва да направи ремонта за укрепването й? Ти как мислиш? И ако вземе, че се срути кой ще носи вина - Мтел или собственика? Ти правиш ли разлика между конструктивен ремонт на сградата и боядисване, нов под, нов окачен таван и все от тоя сорт неща?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 окт 2010 15:48

pomiqrat написа:
PFC Litex написа:mon1nho, ти чел ли си договорът за отдаване под наем какво пише в него, защото аз не, а щом никой не го е чел няма как да коментира.
В същият този договор ако пише, че всички ремонти и подобрения остават за сметка на наемателят, какво правим?
Ето аз в момента използвам едно помещение под наем и всички ремонти и подобрения си остават за моя сметка, така че за това в предният ми пост споделих, че внимателно трябва да се прецени, преди да се дава крайна оценка.

По принцип, когато си под наем и ремонтираш собствениците или трябва да ти възстановят разноските или сам да си го отдържиш от наема, освен ако не са уговорили друго

Значи тук няма принципни неща, тук има договор и след като не знаем какво пише в него, няма как да дискутираме :)
Изображение

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 10 окт 2010 18:12

Вижте,какво-хайде престанете с това,че не са си платили задълженията,на всеки му стана ясно,че имат спорни точки,затова не се покриват.Аз ги разбирам,защото съм попаднал в подобна ситуация с данъчното,просто не съм съгласен с някои неща и няма да им ги платя скоро,то е ясно,че рано или късно ще ги покрия,но когато аз реша и колкото реша-ще чакат,това не значи че не мога да ги покрия,тука става въпрос за морално удоволетворение,ако признаят че са сгрешили и съм прав-още утре ги покривам,но май така не им изнася,като се покрият няма лихви,а това че съм прав,както и в случая ЦСКА да плаща безвезвратно,няма значение-ВСЕ ТЕ СА ПРАВИ,ЕЕЕ НЕЕ ТАКА,затова ги разбирам и знам какво искат за да ги покрият,същото ,което и аз искам от данъчните.Затова не си чешете езиците,изпаднете в подобно полужение и тогава коментирайте,защото преди време и аз виках,а бе теа защо не си плащат като имат възможностти уж,но сега ги разбирам.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 окт 2010 18:54

Наистина е редно да се видят толкова популярните напоследък договори, подписи, печати, и т.н. Умирам от желание да ги прочета (дори да са 20 листа). Най-добре ще е държавата да извади каквито книжа има, и Титан като толкова плачат да покажат и те с какво разполагат. Една дискусия да се спретне ( при Диков примерно :mrgreen: ) и да се разбере веднъж за винаги кой крив и кой прав. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”