Раждането на една легенда

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rosen_1914

Re: Раждането на една легенда

Мнениеот rosen_1914 » 10 сеп 2010 23:19

stannn написа:
rosen_1914 написа:Аз само не мога да ги разбера тия хора с какво безочие опитват да променят историята. Това е присъщо за македонци принципно. Лошото е, че пропагандата промива мозъците на хората. Особено на разни "3то поколение цскари"

Крадете дори песните ни, ей Богу... :x

И ПРЕДИ, И СЕГА, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!

Незнам аз кой краде песни. Вие имате всичко на всичко 1 песен. Левски обичаме те или нещо от сорта. Всичко друго е взето от Сектор Г.

Мога спокойно да ти кажа по 5 песни и 5 скандирания дето сте ни свили без да се замислям.
Крадете ни песните, в които се пее за Левски и ги преправяте да се прее против Левски, ебати феновете.
Вие нищо ваше нямате, или е от нас, или е от Гърция. Вие сте адски гнусни плагиати.
Даже и от Литекс изплагиатствахте едно знаме. Имаха снимка с 1 фен, който е хванат от двама полицаи. Направихте си знаме от нея, само дето му сменихте екипа на Литекс с екип на ЦСКА
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 сеп 2010 23:27

rosen_1914 написа:
stannn написа:
rosen_1914 написа:Аз само не мога да ги разбера тия хора с какво безочие опитват да променят историята. Това е присъщо за македонци принципно. Лошото е, че пропагандата промива мозъците на хората. Особено на разни "3то поколение цскари"

Крадете дори песните ни, ей Богу... :x

И ПРЕДИ, И СЕГА, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!

Незнам аз кой краде песни. Вие имате всичко на всичко 1 песен. Левски обичаме те или нещо от сорта. Всичко друго е взето от Сектор Г.

Мога спокойно да ти кажа по 5 песни и 5 скандирания дето сте ни свили без да се замислям.
Крадете ни песните, в които се пее за Левски и ги преправяте да се прее против Левски, ебати феновете.
Вие нищо ваше нямате, или е от нас, или е от Гърция. Вие сте адски гнусни плагиати.
Даже и от Литекс изплагиатствахте едно знаме. Имаха снимка с 1 фен, който е хванат от двама полицаи. Направихте си знаме от нея, само дето му сменихте екипа на Литекс с екип на ЦСКА

Това заблудата явно най- вече по левскарите ходи.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 10 сеп 2010 23:41

"Когато над Витоша мръкне" - оригинал е "Когато над София мръкне", вашата нито е довършена, нито е смислена, ама дай да копираме.
"Да запеем дружно песента" - отново наша, и е възможно да се пее още преди вие да имате публика изобщо.
"Червени богове" - тук го оставям без коментар
"В село Подуене..." - оригинал е "На площад Сан Бабила", легендарна пиаца в Милано. Поинтересувай се ако искаш.
"Имала майка едно ми чедо" - във вашата се пее за някакво говедо, в нашата се пее за Левскарче, с фланелка синя, маратонки пума. Песента може да е набор на баща ти, да не е и по-стара.
"Ах говеда майка ви..." също оригиналът е наш, един доста стар Левскар ми е казвал за тази песен.
Скандирането "Ей говеда майка ви ще ***" колкото и малоумно да е, пак е наше в оригинал.
Скандирането "И преди, и сега, шампион е ЦСКА" - Започва от "Отбора на народа", заедно ако не се лъжа, заедно със скандирането "Левски, Дубчек, Свобода" - 1968 година.
Скандирането "Бий говедата рогати" - също наше, пак на бащите ви от времето.

Говори ми за заблуда, после ми говори как сте наследник на Атлетик Слава :lol: :lol:

Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 сеп 2010 23:51

rosen_1914 написа:"Когато над Витоша мръкне" - оригинал е "Когато над София мръкне", вашата нито е довършена, нито е смислена, ама дай да копираме.
"Да запеем дружно песента" - отново наша, и е възможно да се пее още преди вие да имате публика изобщо.
"Червени богове" - тук го оставям без коментар
"В село Подуене..." - оригинал е "На площад Сан Бабила", легендарна пиаца в Милано. Поинтересувай се ако искаш.
"Имала майка едно ми чедо" - във вашата се пее за някакво говедо, в нашата се пее за Левскарче, с фланелка синя, маратонки пума. Песента може да е набор на баща ти, да не е и по-стара.
"Ах говеда майка ви..." също оригиналът е наш, един доста стар Левскар ми е казвал за тази песен.
Скандирането "Ей говеда майка ви ще ***" колкото и малоумно да е, пак е наше в оригинал.
Скандирането "И преди, и сега, шампион е ЦСКА" - Започва от "Отбора на народа", заедно ако не се лъжа, заедно със скандирането "Левски, Дубчек, Свобода" - 1968 година.
Скандирането "Бий говедата рогати" - също наше, пак на бащите ви от времето.

Говори ми за заблуда, после ми говори как сте наследник на Атлетик Слава :lol: :lol:

Изображение

Вие и песни. Ха ха. То вие на мач сте като в библиотека. 68-ма, 33-та голямата зима. Айде бегай ти в Милано и не ми приказвай глупости

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 10 сеп 2010 23:59

http://www.youtube.com/watch?v=2eHpz0960oA
http://www.vbox7.com/play:229575ca

Ето гледай вие колко пеете, как ви се моли дучето да повикате малко, за последно

Ти приятел от колко време ходиш по мачове, по-точно на Левски - ЦСКА?
Надвиквали сте ни всичко на всичко 3 пъти, и то как няма, вашата уредба + тоя с микрофона стигат.
Гледай по Ринг даваха последното дерби без звук, да видиш кой кого надпява, аз ви чух точно веднъж и то за 3 секунди :lol: :lol:

Като типичен чорбар и акъл на второкласник нищо смислено не каза.
Малко доказателства за гнусната ви комунистическа същност искаш ли? Или си знаеш?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 11 сеп 2010 00:02

rosen_1914 написа:http://www.youtube.com/watch?v=2eHpz0960oA
http://www.vbox7.com/play:229575ca

Ето гледай вие колко пеете, как ви се моли дучето да повикате малко, за последно

Ти приятел от колко време ходиш по мачове, по-точно на Левски - ЦСКА?
Надвиквали сте ни всичко на всичко 3 пъти, и то как няма, вашата уредба + тоя с микрофона стигат.
Гледай по Ринг даваха последното дерби без звук, да видиш кой кого надпява, аз ви чух точно веднъж и то за 3 секунди :lol: :lol:

Точно по тая телевизия ще гледам да ти кажа. Все едно да слушам Касабов да коментира мача. Ако там не го покажат така къде ще? Това си е ваша фен телевизия. Само името трябва да се смени и си пасва идеално.

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 11 сеп 2010 00:07

Да, гадните конспиратори и синия октопод са надули звука от сектор Б за сметка на тоя от Г. :lol:
Виж пичага, има една много точна приказка, която ти пасва идеално.
"Ах, колко жалко е да си чорбар"
Като типичен комунист те гонят разни конспирации, шпиони и т.н.
Умирате като последните живи комунисти, в мъки и срам.

Потребителски аватар
Аспарух
Контакти:

Мнениеот Аспарух » 11 сеп 2010 06:55

blue avalanche написа:Като си толкова "навътре",разкажи ми за "Септемврийското" знаме.

Това е клуб, който е самостоятелен до времето на обединенията, когато се обединяват Славия и Локо Сф, Левски и финалиста на купата се обединяват, в резултат на това обединение Левски прибира 9 футболисти на Спартак. В същото време "Септемврийско знаме" не е финалист, и няма ползите които получава Левски в следствие на прилапването на елитните футболисти на Спартак.
Един от футболистите които вземате от Спартак е Павел Панов, насила са ви дали този (бих го нарекъл гениален) футболист.., това е просто супер тъпо от твоя страна.

rosen_1914 написа:Умирате като последните живи комунисти, в мъки и срам.

Не, оставате си комунисти и не се знае кога комунистическия ви клуб ще загърби комунизма.Левски все пак е комунистически клуб от 1937г.

blue avalanche написа:И какво общо има ФК Левски с физкултурно д-во "Левски"?И в момента има СК Левски.Не знам да има някаква връзка с футболния клуб?

Футболната част е само един спортовете на спортните клубове, държавния клуб ПСК Левски не е само футболен, така са били всички клубове.
Разделението което виждаш сега е защото от някои спортове се печели повече, но в епохата на държавните клубове, какъвто е ПСК Левски това е друго.

blue avalanche написа:На ФК Левски е била нахлупена насила една комунистическа "шапка"Сега ФК Левски няма нищо общо със СК Левски с председател Ст.Хранов,освен името.

Насила, да насила за за Спартаклии защото им вземате футболистите, истинско достойнство показват само Славия и Локо София които се разделят след няколко години.
СК Левски се намира на "Герена" ..., така се казва и първия държавен клуб ПСК, футболната секция е само една от развиваните спортове.
В България един стадион е кръстен на агент комунист, и този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 сеп 2010 08:45

rosen_1914 написа:Изображение

Абе кво си постнал тая фашистка фашкия бе?! Ти нещо май си горд с нео нацисткото потекло на 70% от агитката ви? Горд си със свободното "графити" хулиганствуване с цел пополяризиране името на Апостола и съвсем случайно свастиката? И по какъв начин този нео нациски изблик на комплекси те кара да мислиш, че агитката на ЦСКА плагиатсва? А това 88 до името на Левски е просто... унизително!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 сеп 2010 08:50

crap написа:Абе кво си постнал тая фашистка фашкия бе?! Ти нещо май си горд с нео нацисткото потекло на 70% от агитката ви? Горд си със свободното "графити" хулиганствуване с цел пополяризиране името на Апостола и съвсем случайно свастиката? И по какъв начин този нео нациски изблик на комплекси те кара да мислиш, че агитката на ЦСКА плагиатсва? А това 88 до името на Левски е просто... унизително!

Постнал е снимките за да видиш откъде сте преписвали.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”