Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота и срещу Литекс

Мнениеот cska_90 » 10 сеп 2010 21:59

fbox7 написа:
TPAKTOP написа:Пак казвам Дучето беше на мача с ТНС! Проблема е че никой не знае какво иска! Аз пак ще бъда на стадиона и не ми дреме от протести! "в триумфа и в радоста в дни на болка и тъга винаги сме с вас НЕ СТЕ САМИ" които е истински фен ще е там! Който си търси оправдание ще си намери! :evil:

БРАВО !!! И аз ще съм на стадиона,защото обичам ЦСКА и защото,протестите се правят на стадиона, а не извън него !!! Така правят истинските фенове,които носат ЦСКА в сърцата си !

ПРИЗОВАВАМ всички,които обичат ЦСКА да бъдат на стадиона за да подкрепим любимия отбор,а който ще усвирква нашите футболисти и легендите ни ,нека не само сега,но НИКОГА да не стъпват на мач на ЦСКА !!!

ЩЕ СЕ ВИДИМ НА МАЧА ФЕНОВЕ !!! :)

само ЦСКА !!!

п.с. поздрави на модераторите от BaLoN :)

Не си ти човека-който ще ми казва къде да стъпвам!!Капиш?! :evil:
Изображение

fbox7

Мнениеот fbox7 » 10 сеп 2010 22:16

cska_90 написа:
fbox7 написа:
TPAKTOP написа:Пак казвам Дучето беше на мача с ТНС! Проблема е че никой не знае какво иска! Аз пак ще бъда на стадиона и не ми дреме от протести! "в триумфа и в радоста в дни на болка и тъга винаги сме с вас НЕ СТЕ САМИ" които е истински фен ще е там! Който си търси оправдание ще си намери! :evil:

БРАВО !!! И аз ще съм на стадиона,защото обичам ЦСКА и защото,протестите се правят на стадиона, а не извън него !!! Така правят истинските фенове,които носат ЦСКА в сърцата си !

ПРИЗОВАВАМ всички,които обичат ЦСКА да бъдат на стадиона за да подкрепим любимия отбор,а който ще усвирква нашите футболисти и легендите ни ,нека не само сега,но НИКОГА да не стъпват на мач на ЦСКА !!!

ЩЕ СЕ ВИДИМ НА МАЧА ФЕНОВЕ !!! :)

само ЦСКА !!!

п.с. поздрави на модераторите от BaLoN :)

Не си ти човека-който ще ми казва къде да стъпвам!!Капиш?! :evil:

Ако немислиш да доидеш и да подкрепиш ЦСКА защото ще бойкотираш,а не по друга причина ... НЯМАШ РАБОТА НА СТАДИОНА !!!... такива като теб не ни трябват !!! Истинският фен подкрепя отбора ,не само в хубавите и радостни моменти ,НО И В ДНИ НА БОЛКА И ТЪГА !!! Истинският фен подкрепя отбора си безрезервно и е 12 играч ... истинския фен прави всичко възможно да вдигне отбора си ! А Боклиците търсат интригата прават нечувани боикоти,като неходат на мачовете (такива боикоти никъде ги няма по света) и търсат интригата ... прават всичко възможно да сринат отбора и неправат нищо друго освен да плюят и да обиждат .... подкрепа от такива хора НЕ МЕРСИ !!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 сеп 2010 22:22

И аз мога да ти кажа,че такива като тебе не ми трябват!!!Псевдофенове-които сега изпозлват липсата на другите да се покажат какви големи фенове са!!!Айде мерси!!И преди да плещиш глупости прочети малко-нямало такива бойкоти-ха-ха-ха!!!Партизан,Хайдук,Легия.......... :?
Същите -които ДНЕС бойкотират не са пропуснали мач на ЦСКА в последните години,същите са правили хореографиите на които всички се кефите,същите спасиха клуба преди години,същите са измислили песните за ЦСКА,същите са тези фенове на които най-много им пука за ЦСКА!!!! ;) ;) А вие какво сте направили????Освен ,че ставате съучастници на гробокопачите на отбора!!
Изображение

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 10 сеп 2010 22:40

cska_90 написа:И аз мога да ти кажа,че такива като тебе не ми трябват!!!Псевдофенове-които сега изпозлват липсата на другите да се покажат какви големи фенове са!!!Айде мерси!!И преди да плещиш глупости прочети малко-нямало такива бойкоти-ха-ха-ха!!!Партизан,Хайдук,Легия.......... :?
Същите -които ДНЕС бойкотират не са пропуснали мач на ЦСКА в последните години,същите са правили хореографиите на които всички се кефите,същите спасиха клуба преди години,същите са измислили песните за ЦСКА,същите са тези фенове на които най-много им пука за ЦСКА!!!! ;) ;) А вие какво сте направили????Освен ,че ставате съучастници на гробокопачите на отбора!!

Много точно казано.Поздравления.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 сеп 2010 22:50

cska_90 написа:И аз мога да ти кажа,че такива като тебе не ми трябват!!!Псевдофенове-които сега изпозлват липсата на другите да се покажат какви големи фенове са!!!Айде мерси!!И преди да плещиш глупости прочети малко-нямало такива бойкоти-ха-ха-ха!!!Партизан,Хайдук,Легия.......... :?

Сори, ама по какъв начин тези, които визираш ти са спасили отбора ? ЦСКА беше спасен не от феновете, а от "гробокопачите" Димитър Борисов и Иво Иванов. Ако не бяха те, то сега ЦСКА щеше да рита я по окръжните, я по "В" група. Да ти напомням ли колко човека се събраха на онзи протест, когато ЦСКА беше изхвърлен от европейските турнири, и когато съдбата на отбора висеше на косъм ?

Факт е, че феновете в България не са и не могат бъдат никакъв фактор, който да всява репсект у "противниците". Това се дължи на факта, че са просто едни мишки, които си пълнят стадиона няколко пъти в годината, а какво остава да направят някакъв протест като хората. Ето например, ако утре на мача срещу Литекс на стадиона има 15 хил. души, ще се възприеме като някакво изключително постижение - мач срещу шампиона, в чудесно време, почивен ден, билети със смешни цени...пак казвам - феновете в България са жалки подобия на фенове, които не могат да окажат влияние, а какво остава да бъдат някакъв по-сериозен фактор...кофти, но факт. ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 сеп 2010 23:04

Гуу написа:

Сори, ама по какъв начин тези, които визираш ти са спасили отбора ? ЦСКА беше спасен не от феновете, а от "гробокопачите" Димитър Борисов и Иво Иванов. Ако не бяха те, то сега ЦСКА щеше да рита я по окръжните, я по "В" група. Да ти напомням ли колко човека се събраха на онзи протест, когато ЦСКА беше изхвърлен от европейските турнири, и когато съдбата на отбора висеше на косъм ?

Факт е, че феновете в България не са и не могат бъдат никакъв фактор, който да всява репсект у "противниците". Това се дължи на факта, че са просто едни мишки, които си пълнят стадиона няколко пъти в годината, а какво остава да направят някакъв протест като хората. Ето например, ако утре на мача срещу Литекс на стадиона има 15 хил. души, ще се възприеме като някакво изключително постижение - мач срещу шампиона, в чудесно време, почивен ден, билети със смешни цени...пак казвам - феновете в България са жалки подобия на фенове, които не могат да окажат влияние, а какво остава да бъдат някакъв по-сериозен фактор...кофти, но факт. ;)

За друго спасяване говорех ;)

За това -в което обвиняваш феновете съм напълно съгласен!! ;) ; Но точно бойкотиращите сега са тези -които ходят и срещу Рома и срещу Шумен-Макак,нали??
Твоето описание е точно за тези-които призовават за подкрепа и видите ли ние не сме били фенове!!Да ама като дойде мача влез и виж колко от тях са онлайн тука!!!Доста са нали????Ама иначе страшни фенове!!!!
И айде някой да ми обясни как да протестираме на стадиона-с плакат и скандирания- :lol: :lol: Имаше ли плакати в Севлиево -имаше,срещу ТНС имаше ли-имаше!!!
Я си поредстави три мача поредни на стадиона да няма жива душа-ама НИКОЙ-няма ли да има ефект!!! ;) Ще има!!!Ама криворазбраното фенство и мишкарският характер на българина пречи да постигнеме целите-не само сега-а като цяло!!!
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 сеп 2010 23:07

cska_90 написа:
Гуу написа:Сори, ама по какъв начин тези, които визираш ти са спасили отбора ? ЦСКА беше спасен не от феновете, а от "гробокопачите" Димитър Борисов и Иво Иванов. Ако не бяха те, то сега ЦСКА щеше да рита я по окръжните, я по "В" група. Да ти напомням ли колко човека се събраха на онзи протест, когато ЦСКА беше изхвърлен от европейските турнири, и когато съдбата на отбора висеше на косъм ?

За това -в което обвиняваш феновете съм напълно съгласен!! ;) ;) ;) ;) Но точно бойкотиращите сега са тези -които ходят и срещу Рома и срещу Шумен-Макак,нали??
Твоето описание е точно за тези-които призовават за подкрепа и видите ли ние не сме били фенове!!Да ама като дойде мача влез и виж колко от тях са онлайн тука!!!Доста са нали????Ама иначе страшни фенове!!!!

А за кое спасение говореше ти, нима има и друг път, когато съдбата на ЦСКА е висяла на косъм ? :roll: :oops:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 сеп 2010 23:08

Гуу написа:
cska_90 написа:
Гуу написа:Сори, ама по какъв начин тези, които визираш ти са спасили отбора ? ЦСКА беше спасен не от феновете, а от "гробокопачите" Димитър Борисов и Иво Иванов. Ако не бяха те, то сега ЦСКА щеше да рита я по окръжните, я по "В" група. Да ти напомням ли колко човека се събраха на онзи протест, когато ЦСКА беше изхвърлен от европейските турнири, и когато съдбата на отбора висеше на косъм ?

За това -в което обвиняваш феновете съм напълно съгласен!! ;) ;) ;) ;) Но точно бойкотиращите сега са тези -които ходят и срещу Рома и срещу Шумен-Макак,нали??

А за кое спасение говореше ти, нима има и друг път, когато съдбата на ЦСКА е висяла на косъм ? :roll: :oops:

Като цяло за годините след 90!!!Ако не бяха феновете -отборът едва ли щеше да съществува сега!!
Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 11 сеп 2010 01:23

Момчета спрете се с тези бойкоти и глупости бе !!!!
ЦСКА има нужда от нас !
Стига сме се делили на Ние и Вие ,не сме едни ,ние сме феновете на ЦСКА и нашата работа е да подкрепяме отбора .Да Титан не са собствениците които всички искаме ,да направиха адски много грешки, но все пак за момента няма друга алтернатива.
Нека днес да отидем и да подкрепим любия отбор, нашия отбор , защото той има нужда от нас.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 сеп 2010 19:13

Аз да ви попитам-на някой вчера хареса ли му СЕКТОРЪТ снощи????????Ама честно!!До мин. година се смеехме на другите -а сега станахме по-зле и от тях!! :evil: :evil: :evil:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”