Заляха с черна боя звездата на Емил Костадинов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Заляха с черна боя звездата на Емил Костадинов
Росене,този път не съм съгласен с теб за големия спортист и футболист.По онова време всички бяха с чинове и подмазвачи,друго мнение не приемам.Слушал съм от баща ми,който е цскар/аз съм от Литекс/,че е бил добър играч,но такива по онова време с лопата да ги ринеш,само толкова,а вие го превъзнасяте чак до небето.Направих си труда да изнамеря мачове от онова време,да погледам футболистите ни тогава и изненада-не бяха нищо особенно,футбола бавен,защитата-рендета,техника под всякаква критика/имаше и изключения-Якимов,Денев,Соколов,донякъде и Жеков/,на'ГУНДИ' техниката не можах да я видя,много добър на 2 етаж с нюх към гола и само толкоз,единственият плюс на играчите по онова време е хъса с който играят,могат не могат играеха за самата игра-е това е голямата разлика.Малко се отклоних,но да ми превъзнасяте 'майора' толкова много е срамно,първо изгледай мачове и тогава коментирай,невярвай на разни комунистически писарушки,много сте заблудени,а колко много са били галениците на власта-не е истина,да не мислиш,че е по заслуги,не че и сега ги няма тези навици.Ще ти дам прост пример-2 с тебе работим в една фирма,ти си 3 пъти по добър от мен,но аз съм с протекции и накрая на месеца ще взема по-голям бонус от тебе,а ако има награда за служител на месеца-то тази награда ще е за мен,ще се изтъква мойта работа,а за тебе няма и да се спомене.Би трябвало да ме разбра,какво имах предвид да ти кажа.
- rosen_1914
Re: Заляха с черна боя звездата на Емил Костадинов
Той няма нужда от моето и твоето признание, признат е от цялото си поколение, дори и от тогавашния треньор на Милан 
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.