Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 15:42
Гуу написа:POPCORN написа:абе срам ме от такива цскари като вас бе!какви глупости говорите тука бе.. със сигурност , ще сме последни ала бала.. ми като със сигурност ще сме последни ставайте от Левски и готово.. писна ми от вашето примиренческо поведение.и почнете идвате на мач , не само да ми пишете по форума и да ми давате съвети!
Няма примиренческо настроение, просто сме стъпили на земята, а не като едни други, които хвърчат в облаците и тръгват с голяма кошница "за да бият евроколоси". Какво според теб трябва да мислим и очакваме предвид състоянието на ЦСКА в момента ?
На всички ни е ясно, че от ЦСКА може да се очаква всичко, но трябва да бъдем реалисти - в момента отстъпваме и от трите отбора във всички показатели.
и кво като оастъпваме?А миналта година не остъпвахме ли?Голяма работа като сме последни. как го приемате все едно е края на света.не съм тръгнал за никъде аз!вие още не сте видели кой как играе и почнахте давате оценки..тоя ще ни жие ония , ще ни размаже.еми те и преди бешикаташ си бяха по-добри от нас ама за малко да ги остраниме нали..всички станахте голями ясновидци кой кога ще пада и ще бие!какво ми се тщфкате само..това е отиваме на мача и каквото стане...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !