Ако е така, както ги е написал урните soilwork - аз съм разочарован...
В трета урна при нас виждам едни любими задгранични отбори...Няма да се паднем да играем нито с Металист Харков, нито с Борусия Дортмунд

Имам няколко големи приятели, месни хора и в Дортмунд и в Харков, 100 % щях да пътувам и за двете гостувания....
Първата урна няма да я коментирам - който дойде все ще е тежко, но все си мисля че Спортинг Лисабон и АЗ Алкмаар са що годе по-приемливи от другите възможни...
От втора урна НЕ искам Андерлехт

Само тях НЕ
Гледам им мачове от 3 години и със сигурност знам, че ако се паднем с тях ще ни бият с разлика, особено с тая нашата игра сега към момента....
А Стяуа не ги искам поради друга причина - не понасям акустиката на "Генча" - 2 пъти съм ходил там при мачове на ЦСКА - и през 1997г. и особено 2004г., когато имаше още промени по стадиона, онези мамалиги като почнат да издават онзи техния звук - отвратително е, бърка ти и в най-затънтеното ъгълче на мозъка...

Иначе близко ще ми дойде - само прецопвам Дунава и съм в Букурещ, освен това е една от дестинациите без паспорт - само с лична карта...
От трета урна е добре че бягаме все пак от Наполи, Борусия Д, Розенборг и Залцбург...
От последната урна нямам претенции измежду ПАОК, АРИС и Лозана.
САМО ЦСКА и още от първия мач - всички да напълним националния до дупка, стига с тези сръдни и бойкоти