ТНС - ЦСКА !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Изненади в стартовия състав на ЦСКА
Пф,това не ми се струва вероятно!Кой луд ще сложи Шеридън харф?!Освен това този Тибони няма да е титуляр,същото важи и за Грегъри Нелсън.Така че едва ли това е вярно.Ако е истина,значи Делев има някаква травма.Абе съставът си е много експериментален,а и Димитър Илиев няма място като титуляр поне не в ЦСКА,в Миньро Бобовдол може и да го пускат,тук най-много да носи вода на Шеридън и Нелсън.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Линкове за мача: ТНС - ЦСКА
Гуу написа:Наистина някой запознат може ли да каже със сигурност дали действително Булсатком могат да блокират (или там каквото се прави) стриймовете, защото ако могат, и поради тази причина не успяхме гледаме мачовете миналия път...тогава това ги прави просто едни жалки копеленца ?
Кой мислиш блокира миналия път като играхме с ТНС линковете? То в форума на ЦСКА имаше 102 госта, смятай какви лайнари са.Сега обаче положението е по-различно, защото ще го дават и по уелска телевизия, но не се знае дали ще намериме линк за нея.Така, че линкове само на лично !

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Лелееее, какво става тука, с три тарана (от които единият ще бъде халф) ли ще играем, майко мила...
Между другото, хайде да пишем всичко за мача в една тема, нека не се разпръскваме на 500 места.
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=56593

Между другото, хайде да пишем всичко за мача в една тема, нека не се разпръскваме на 500 места.

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=56593
- Udoji90
- Контакти:
Маркиньос и Делев имат контузии, затова може да са резерви, но аз мисля, че все пак ще започнат титуляри. Поне за Маркиньос съм почти сигурен. Колкото до защитата, там алтернативи няма, а и Янев няма алтернатива в средата. Ще видим кои ще започнат, но аз чух, че съставът ще бъде: Караджов, Трифонов, Акуаро, Янчев, Виданов, Янев, Маркиньос, Тонев, Делев, Илиев и Шеридън.
Нелсън също не е готов за цял мач, затова допускам, че може и да не започне титуляр.
Нелсън също не е готов за цял мач, затова допускам, че може и да не започне титуляр.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- ***cska***
- Контакти:
Ако по погрешка някой ми прати и на мен,ама въобще няма да му се разсърдя! 

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: ТНС - ЦСКА !
Червени_шампиони написа:Това лайно Коста Янев и Виданов какво ще търсят в стартовия бе..и Нелсън пак е резерва!Гьорееее ке те тепам ей!
Коста Янев е много добър играч,ако твърдите обратното сте късопаметни!Момчето просто не е в най-добрата си форма в момента,но играе и съм сигурен,че се старае.Лично аз много го харесвам,незнам защо толкова много го плюете.Този Тиеро е пълна дупка,като се "възстанови" ще се уверите сами.Той си стои просто на заплата.Ако сте гледали някоя от контролите или сте били на мача с Олипиакос знаете,че е така.
Червени_шампиони написа:Гуу написа:Наистина някой запознат може ли да каже със сигурност дали действително Булсатком могат да блокират (или там каквото се прави) стриймовете, защото ако могат, и поради тази причина не успяхме гледаме мачовете миналия път...тогава това ги прави просто едни жалки копеленца ?
Кой мислиш блокира миналия път като играхме с ТНС линковете? То в форума на ЦСКА имаше 102 госта, смятай какви лайнари са.Сега обаче положението е по-различно, защото ще го дават и по уелска телевизия, но не се знае дали ще намериме линк за нея.Така, че линкове само на лично !
Да, и на мен ми се струваше странно, че всички линкове, които биваха поствани тук, изведнъж спираха да работят, ама все пак не съм много навътре в тази материя, та затова попитах.
***cska*** написа:Ако по погрешка някой ми прати и на мен,ама въобще няма да му се разсърдя!
Е, да значи когато някой намери линк за мача, ще напише във форума, че е открил стрийм, и всички, които са все още тук ще си разпратим на ЛС въпросния линк, поне доколкото разбиам това ще е процедурата.

има логика шеридън да играе зад 2мата нападатели. едно че маркиньос е контузен друго че нямаме повече вътрешни халфове след като галчев си изкара 2 жълти картони само заради голямата си уста. предполагам че ако нелсън е готов за повече от 1 полувреме ще е титуляр вместо спас. иначе логиката е в това, че шеридън се видя че е доста раздвижен нападател... при тва е 2 метра и явно ще се рита топката напред той да я с валя с глава към другите нападатели. така и падна гола с/у тнс за 2-0 когато той свали за нелсън...
- ***cska***
- Контакти:
Гуу написа:***cska*** написа:Ако по погрешка някой ми прати и на мен,ама въобще няма да му се разсърдя!
Е, да значи когато някой намери линк за мача, ще напише във форума, че е открил стрийм, и всички, които са все още тук ще си разпратим на ЛС въпросния линк, поне доколкото разбиам това ще е процедурата.
За,само да не си вкараме сами некое "Булсатско конче".

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!