ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля
Още никой от тримата не е взет!! Да изчакаме да публикуват нещо официално! Засега само трансфера на Лукас може да стане реалност 

- POPCORN
- Контакти:
Гуу написа:POPCORN написа:Не е вярно бе. Аз видях, че е роден през 82 г, значи е на 28.
не може да е на 28, нещо си се объркал. на 32 години е ...
Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. ЦСКА обаче ще трябва да плати известна сума на АЗАЛ, тъй като Роберт има действащ договор.
Роберт Петров е на 32 години, тук става въпрос за Роберт Попов, който си е на 28.
a извинявам се
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
добре а кой е тоя попов , че аз не мога да се сетя?и него ли ще го взимаме ?
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
soilwork написа:Още никой от тримата не е взет!! Да изчакаме да публикуват нещо официално! Засега само трансфера на Лукас може да стане реалност
Предвид факта, че Лукас е в София, мисля, че в случая просто става въпрос за формалност...

POPCORN написа:добре а кой е тоя попов , че аз не мога да се сетя?и него ли ще го взимаме ?
Бивш защитник на Литекс! Засега само слухове...
POPCORN написа:добре а кой е тоя попов , че аз не мога да се сетя?и него ли ще го взимаме ?
Беше десен бек на Литекс, soilwork постна клип на негов гол срещу Хамбургер. Нямам кой знае какви впечатления от него, не съм сигурен дали по-добър от Данчо Минев...И между другото, не съм особено положително настроен за евентуалните нови македонски попълнения.

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Момци леко с изводите щото лично аз помня Марко Чарас и колко велик играч идвал в ЦСКА,младежки национал на Аржентина,от Росарио Сентрал,талант и не знам още какво....а се оказа пълен ментак? Да не говорим и за оня от от вторият отбор на Барселона,дето пак игра при вас и беше още по-смешен футболист!!!Не забравайте и че Барселона 2 е в сегунда а Севилия 2 в трета девизия!!! Което прави Барса 2 по-добър отбор на практика!!! И като си спомням къв играч беше оня от Барселона,вижте го момчето и тогава говорете защото най-малкото което Емо го води,а той доведе и звездата Чарас също от Аржентина а той беше новия Диего Пласенте?

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Примерен състав : Караджов,Виданов,Коце Стоянов,Минев,Акуаро,Янчев,Нелсън,Галчев,Лукас,Шеридън,Маркиньос Резерви:Тибони,Тонев,Делев,Трифонов,Грило,Еспозито,Тиеро,Костадинов,Дечев,Илиев Освободени: Саидходжа,Мигел,Янев

Avanti_Ragazzi написа:Момци леко с изводите щото лично аз помня Марко Чарас и колко велик играч идвал в ЦСКА,младежки национал на Аржентина,от Росарио Сентрал,талант и не знам още какво....а се оказа пълен ментак? Да не говорим и за оня от от вторият отбор на Барселона,дето пак игра при вас и беше още по-смешен футболист!!!Не забравайте и че Барселона 2 е в сегунда а Севилия 2 в трета девизия!!! Което прави Барса 2 по-добър отбор на практика!!! И като си спомням къв играч беше оня от Барселона,вижте го момчето и тогава говорете защото най-малкото което Емо го води,а той доведе и звездата Чарас също от Аржентина а той беше новия Диего Пласенте?![]()
![]()
![]()
Никой не прави кой знае какви изводи...В случая се надяваме да става въпрос за един приличен футболист, който да помогне отбора, и който да можем да трансферираме за прилична сума впоследсвие. Факта, че е национал на Аржентина, говори ясно, че е с качества. Дали ще успее да покаже въпорсните качества е отделна тема. А и е малко странно да ни говорите за прибързани изводи, предвид факта, че се радвахте на пристигането на Сержиньо Грийн, като деца в сладкарница.

- Udoji90
- Контакти:
Udoji90 написа:soilwork написа:Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. Разбра се още, че Гьоре Йованoвски оглежда още двама свои сънародници, които евентуално да привлече. Единият е бившият защитник на Литекс Робърт Попов(тоя не го помня)
Еее, човек, как не помниш Роберт Попов бе? Момчето си играеше супер в Литекс като десен бек или дясно крило. Той беше в състава им, когато влязоха 3 отбора в групите на Купата на УЕФА. Той асистира за победния гол в реванша срещу Генк. Става - аз бих се радвал да дойде. Като позиция наподобява Данчо Тодоров, но играе по-разумно от него, според мен.
Позволявам си да го повторя това, понеже вече се натрупаха доста страници, а е човешко да не си спомним за някой играч, след като толкова чужденци минаха през А група. Това поне казвам за хората, които питаха за Р. Попов.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...