Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот PFC Litex » 04 юли 2010 21:14

Вместо да бойкотирате вземете си купете по една клубна карта и така мач ще ви излиза по 6лв или и 6лв са много?

Някой писа назад, че баща ако заведе децата си, ами шефовете ви пуснаха семейни карти, която излиза около 120лв за цялото семейство или и това е много.

Приходите от входни билети са едно от основните пера за издръжка на клубовете. Футбола отдавна е станал доста скъпо удоволствие по целия свят, така че е време да си пренастроим мисленето.
Изображение

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 04 юли 2010 21:21

viroglav написа::?: cska_90 , чета ти поустовете и имам едно питане към теб ... Ти , като настоящ студент и предполага се бъдеща интелигенция - как би съставил годишния бюджет на ЦСКА и от къде би намерил приходи за селекция , подготвителни лагери в чужбина , заплати , премии и също за никак не евтините пътувания за гостуванията в ЕКТ , а и в родното първенство ? Хей така хипотетично си предствави , че си президент на ЦСКА за един ден и трябва да осигуриш съществуването на отбора през годината ... Как би направил една такава калкулация , че да не фалира отбора под твоето ръководство ... И също така - какви цени на билетите ще поставиш лично ти , като президент на ЦСКА ... Надявам се , че няма да избягаш от отговора на този ми въпрос ... :?:

От солидни спонсори,свиване на заплатите на чужденците,продажба на собствени кадри в чужбина (но тук идва болната тема с базите) и евентуално продажба на някой играч както стана с Иван Стоянов и Иван Иванов,разбира се и приходи от билети,но те не се замислят,че на тези цени от 10 лв ще ходят по-малко хора отколкото,ако бяха 5 примерно.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 юли 2010 21:23

Доколкото разбрах от всички писаници на cska90, той е студент, който по някакви "спацифични" причини не може да работи и да учи едновременно. Това е невиждана за мен ситуация в студентството, но знам ли... според мен пък, който има желание ще намери начин, който няма желание ще намери оправдание - стара истина. Затова го издържа майка му с 450лв заплата или пенсия, не помня. Тоест, говорим за конкретен случай, който очевидно не е масово явление, дори е доста рядко срещана ситуация. Говоря най-вече за невъзможността някой студент да работи и да учи, както и да бъде издържан от майка си с нейната малка заплата! Според него новите цени на билетите са непосилни за него и затова иска бойкот.
В други постове тук обаче ми говори за общите проблеми в държавата, за цени на ток, вода, заплати, пенсии и въобще всичко социално. И че тоя бойкот бил насочен като цяло срещу целия този държавен гнет и бил зов за обединение на всички хора срещу всемирното зло, наречено Държава България.
Ще го помоля да се уточни - Титан с какво са виновни за високите цени на тока и ниските пенсии, та ще ги бойкотира?
Друго - cska90 ти ходиш ли на кръчми, рутиш ли мацки, пийваш ли по някоя мастичка? Ако да, направи следната сметка - от колко кръчми месечно ще трябва да се откажеш за да компенсираш по-високите цени на билетите? Според мен ще жертваш максимум 1 кръчма. Готов ли си на подобна свидна жертва за ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

пелинат

Мнениеот пелинат » 04 юли 2010 21:27

Дучето и компания здраво работят за Батков и Левски.Защо се крие председателя на фенклуба и кара разни пубертети да тровят климата в отбора.Като няма да ходите на мача с Левски не ходете,защо занимавате всички със глупостите си.Дучето ще ви сложи видеостена в кафенето си и ще му правите оборот.Щом стана скандал,че трябва да се плати 90лв. за 15мача,струва ли си въобще да говорим.Пускайте sms-и по 2,40 в сайта на Дучето за да имате право да си кажете мнението.Нали знаете ,че на Дучето не му пука за учениците,а проблема е че му спряха бизнеса с билети и охрана на мачове.А може да отидите да гледате мача и в сектор Б и без това работите за тях.От Левски ще ви дадат безплатни билети.Става ми смешно като чета някои коментари,които искат да докажат колко велик бил Дучето,какъв организатор бил,какви хореографии правел и други приказки за наивници.Да сте видели феновете на Манчестер Юнайтед или Барселона да правят хореографии или те нямат фенове.В България футбол няма,ние хореографии правим.Трябва да се спре с тези платени фенклубове.Който иска да си прави фен клуб ,да събере свои приятели и съмишленици и си направят,но да си посрещат разходите със собствени средства,а не да чакат собствениците на клуба да им плащат.Ако В.Божков,Ал.Томов и Титан изкарат на светло,колко пари са дали на Дучето ще стане доста интересно.Ако трябва и да се търси отчет как са изхарчени ще стане направо страшно.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 юли 2010 21:36

Аз лично като безпристрастен наблюдател се чудя за едно нещо. Защо феновете на армейците се палят от бойкот на някаква фракция. ЦСКА е голям отбор, има фенклубове във всички градове в България, сигурно бройката им е стотици. Някаква фракция, преценява,че не иска да ходи на мачове-ОК, нейно право, важно е всички,които пишете сега, плюс останалите червени фенове да сте на стадиона. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 юли 2010 21:41

феновете на цска изключително много олекнаха в очите на всички през последните няколко месеца.нека си спомним как преди няколко дни същите защитаваха интересите на титан за мерака им да им дадат 100-на декара на пъпа на софия.сега пак правят бойкот но не за да защитят треньорите от дюш,а заради цените на билетите :oops: :oops: :oops:.и феновете на левски отдавна се превърнаха в подлоги на батков.а най смешни са феновете на локо-велбъдж.това отдавна не са хора ,а домашни любимци-кученца на своя господар.остава само да почнат да тичат на 4-крака :oops: :oops: :oops:

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 04 юли 2010 21:45

Е голяма злоба един към друг... не нападайте така момчето,най-малкото е доста по грамотен от някои...

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Бойкот!!

Мнениеот Love_ » 04 юли 2010 21:48

cska_90 написа:Eто едно мнение назаем от форума на ЦСКА-надявамс е автора да не се разсърди!! ;) ;) ;)

Като няма какво да си сложите после за аватар във форума и да искате 5 минути след мача снимки от хореографията и клипове на песните, тогава ще видиш какво!

Много лесно заклеймихте всички като "нинджи, пияници и наркомани", а някой от вас стъпвал ли е в последните години в Г?

Тук само говорите за нахлувания и бомби как имало - къде са?!?! Мездра ясно, къде видяхте бомби? Журналистите написали, че имало бомби в Самоков и всички като овце повтарят

Някой от вас случайно познава ли поне едно момче от тези "нинджи, пияници и наркомани"? Вие така заклеймихте всеки, който стои в Г, пее песни и създава атмосфера! Наясно ли сте, че някои от тях вероятно имат повече образование и заплата от половината мрънкащи тук? Други пък нямат все още годините, за да са го постигнали, но са на тоя път! Естествено навсякъде си има мърша, не може да се отговаря за действията на всеки един поотделно.

Като говорим за обич към отбора и жертвоготовност - някой от вас замислял ли се е веднъж какво коства всяка една хореография и всяка една песен???
Наясно ли сте,че за вас един мач с говедата или от евротурнирите започва с първия съдийски сигнал, докато за нас започва една седмица по-рано! Защото това хорео, което покрива целия сектор трябва да се нарисува, трябва да се ушие, трябва да се измисли схемата за картоните! Като бяхме с винилните знамена, хореотата тежаха по няколкостотин килограма - къде бяхте вие да ги шиете и да ги носите? Имате ли представа колко вечери се е стояло до след 10-11 часа на Армията, за да се подготви после шоуто, на което се радвате всички? Някой знаеше ли, че има момче (поне аз знам за едно, може и да са повече), което е спало в стаичка на Армията на адския студ, защото не му е останало време да се прибере вкъщи?

Като дойде обаче заветния мач и видите хореото или факлите, всички обръщате погледи към Г и се посирате от кеф! Гледайте клипчетата от последните дербита на спортал или на който си изберете как нашите от А крещят като ненормални като вадим хореото или второто полувреме с рогата като се запали целия сектор. Тогава ви е кеф, сега вече не ви дремело дали ще ни има.

Като си говорим за възможност за плащане и пак за жертвоготовност - по провинциите и най-вече по чужбините защо виждам пак само тези хора? Вие не можете да жертвате една седмица в път за любимия отбор и да платите няколкостотин лева ли, че сега с тая ирония обсъждате нашите 10лв? Нали тук всички сте аристократи и искате европейски модел - къде сте тогава!?!? Ние мизерниците с невъзможността си за 10лв жертваме каквото и да е, за да отидем някъде на майната си, а буржоата тук коментират само...

Искате да сме европейски отбор, съответно с такива цени на билети като на запад. Не било проблем да се извадят за мач. ОК - съгласен съм. Защо обаче цените ни европейски, а ръководство, управление, стадион и въобще всичко - СЕЛСКО?!? Защо досега не видяхме един грам европейско управление и мислене в отбора, че да се съгласим да си плащаме по 10лв?
Това извиване на ръцете НЯМА да стане! Бъдете наясно! И точно така - ние ще прилагаме методите това да не стане! Навсякъде по света агитките са ФАКТОР, с който щат не щат ръководствата се съобразяват. Това много добре знаете, че се случва в Барса и Реал, Милан и Интер, да не говорим за отборите от нашия регион!
Никой не е казал нищо за нахлувания и бой, просто ще има мерки. Ние не сме слепи за това, което се случва и няма да сме безучастни. Вие рано или късно (според мен много много рано) ще усетите нашата липса! Ако не я усетите, значи сте пред телевизора и не ви прави впечатление нищо от стадиона - нещо, което за много от вас така и така е истина!

П.П.: От няколко дни чета тук тия спорове и не е истина какви глупости се говорят. На всяко едно мнение мога да отговора с 3 кила псувни, но ето ви едно нормално мнение, за да не кажете после как само с бой,простотия и прочее си намират изход "нинджите, пияници и наркомани" !

Да аз познавам една от тези нинджи в Г, пълен боклук ! Тези хора нямат място на стадиона !Като нямаш пари не гледаш на стадиона, а по ТВ. Стига сте ми спамили за 20 лв на месец. Трябва да им се забрани ходене по мачове, за най-малкото провинение. Свастики, "бомбички" и т.н. Една водка + сок е 10 лв. Сега не ми казвайте, че не ходите поне 1 път в месеца на заведение или на кино и т.н ! По цял ден си стойте у вас и чакате да дойде мача ?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 юли 2010 21:49

killamasta написа:
viroglav написа::?: cska_90 , чета ти поустовете и имам едно питане към теб ... Ти , като настоящ студент и предполага се бъдеща интелигенция - как би съставил годишния бюджет на ЦСКА и от къде би намерил приходи за селекция , подготвителни лагери в чужбина , заплати , премии и също за никак не евтините пътувания за гостуванията в ЕКТ , а и в родното първенство ? Хей така хипотетично си предствави , че си президент на ЦСКА за един ден и трябва да осигуриш съществуването на отбора през годината ... Как би направил една такава калкулация , че да не фалира отбора под твоето ръководство ... И също така - какви цени на билетите ще поставиш лично ти , като президент на ЦСКА ... Надявам се , че няма да избягаш от отговора на този ми въпрос ... :?:

От солидни спонсори,свиване на заплатите на чужденците,продажба на собствени кадри в чужбина (но тук идва болната тема с базите) и евентуално продажба на някой играч както стана с Иван Стоянов и Иван Иванов,разбира се и приходи от билети,но те не се замислят,че на тези цени от 10 лв ще ходят по-малко хора отколкото,ако бяха 5 примерно.

ОК , разбий ги малко тези пари , които мислиш , че могат да влязат в клуба ... Примерно имаш 12 милиона лева минимален бюджет , който трябва да изпълниш ... 2 милона лева от солидни спонсори , 1 милион лева от билети , нещо такова ... така както ти ги виждаш нещата ... Защото иначе и аз мога така ... Солидни спонсори ще ми плащат кабелната , тока , водата , парното и т.н. ... Ама като се събудя и какво да видя ? Бръкнал съм с едната ръка в контакта , краката ми потопени в лиген със студена вода , навън температурата е минус 20 градуса , някой откраднал касетофона от трабанчето ... Давай , да чуем идеята ти как по - точно ще става финансирането на ЦСКА ... ;)

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 юли 2010 21:53

нахлуването на мача в мездра се оказа изключително позитивно за отбора им и така го спасиха от тотален провал на сезона.но политиката на фенклуба на цска след този случай е тотално грешна и непоследователна

Върни се в “ЦСКА”