ДокладвайОтговори с цитатRe: Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион
от Кашчей на 28 Юни 2010 19:54
Софийска община е независима и няма общо с правителството, абсолютно нищо.
Правителството ще падне, защото дойде с много надежда, а се оказаха пълни профани, а не защото не са разрешили на ТИТАН-АС да нарушат нещо, което можеше да се наруши лесно, ако не вдигахте толкова аларма.Сега вече сте под светлината на прожекторите и всяка ваша стъпка ще се следи.
Далаверите се правят на тъмно, а не като ги изкараш на светло.
1.Софийска,както и всяка друга община,е независима само на книга.Всички общини живеят и работят с парите,които им отпуска правителството или мнозинството в Парламента.Служителите в общините са държавни служители.
2.Не съм казвал,че ние ще бутаме правителството.То само ще си падне,защото действията му нямат нищо общо с предизборната му програма,за това ти бях пратил и част от нея,касаеща казуса.Ние ще сме последния пирон в ковчега му.До сега се наслушахме на оправдания,какво наследство са получили от предишните кабинети,но поне аз не видях никакви мерки за повишаване жизненото равнище на народа.
3.Нали претендираме,че живеем в бяла държава!В края на миналия век,когато "Далаверите се правят на тъмно" два софийски клуба получиха собствеността бърху стадионите,на които играят мачовете си.И ние ли трябваше да направиме така!Просто няма никаква законова пречка ЦСКА да не получи правото да строи нов стадион на мястото на стария си.Просто липсва елементарно желание от тия органи,които трябва да си свършат работата.От цялото действие на тия органи стигам до извода,че тука става въпрос за обслужване на интересите на трета страна,която за сега стои на сянка.Бъдещето ще ни покаже кой каква роля е имал в развитието на събитията.И Лицензгейт беше на тъмно,но две години след това нещата излизат под светлините на прожектора и събитията да се изясняват.Някои хора разчитат на прословутата къса памет на българите,но има хора,включително и аз,които помним като индийски слонове