Официално: ЦСКА представи проекта за новия си стадион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zavinagicska
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА представи проекта за новия си стадион

Мнениеот zavinagicska » 05 юни 2010 16:23

Parmalat написа:
PFC Litex написа:Само аз ли виждам 11 сгради до този стадион

Изображение

опипват почвата ми се струва :roll:

Всъщност много умно са ги вмъклнали тези сгради "Титан" в проекта като част от стадиона,а не отделни сгради.Ще видим министерството.Няма ли изнесена информация колко предполагаема площ ще заеме проекта и колко е сегашната площ на "Българска Армия"?
Много е важно дали е голяма разликата. ;)

Споко ЦСКА няма да има стадион всички ще имат само ЦСКА не даже ще се закрием да живееш спокойно.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 юни 2010 16:25

Kerer написа:Ша ги видим кво ша напраят.

Аз ще ти кажа - НИЩО! Тва незнам за коя поред година го гледам,че еди си кой отбор ще строи нов стадион..то тва е ясно че ще стане все някога,но въпросът е кога?!?!?!?!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юни 2010 16:26

Parmalat написа:

Изображение

Всъщност много умно са ги вмъклнали тези сгради "Титан" в проекта като част от стадиона,а не отделни сгради.Ще видим министерството.Няма ли изнесена информация колко предполагаема площ ще заеме проекта и колко е сегашната площ на "Българска Армия"?

И аз това се чудя!Нека да представят площа на сегашния стадион и на този,където искат да го построят и да го сравним!Сега само ''предполагаме'' нищо друго!Има едно изречение,което ми привлече вниманието в статията:
''В същото време проектът е планиран по начин, по който няма да влиза в конфликт с естествената среда на парк „Борисова Градина”.
Това го пишеше и преди,когато излезнаха първите информации,че ще се строи нов стадион!Ако наистина е така,не виждам къв е проблема!
То на вас може да ви ''изглежда'',че заема много повече място,ама ей така с едно макетче кво сте тръгнали да протестирате?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 юни 2010 16:28

zavinagicska написа:
Parmalat написа:

Изображение

Споко ЦСКА няма да има стадион всички ще имат само ЦСКА не даже ще се закрием да живееш спокойно.

Добре де не виждаш ли че искам да има стадион супермодерен със всички екстри,но има много странични фактори които пречат на реализацията.Както са казали руснаците"ще поживеем и ще видим какво ще стане".
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 05 юни 2010 16:42

vaskonti написа:
PFC Litex написа:Питането е, кой лайк е писал параметрите и особено това

Осветление

Минимум 500lux, средна стойност – 800lux

Интересно какви ли висши математически способности са нужни, за да изчисли човек колко ще е максималната стойност на осветление когато минималната е 500, а средната е 800? Аз лично ще използвам за изчисление една елементарна за мен операция - събиране на минималната + средната стойности за да получа максималната, която ще съществува. Получавам отговор....ммм...да видим....1300 lux! Алилуя!

Средната стойност е равна на максималната плюс минималната върху 2 или в случая 800 по 2 минус 500. Излиза, че е 1100 максималната стойност...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 юни 2010 16:58

Kerer написа:
durex написа:
Kerer написа:Ша ги видим кво ша напраят.

Аз ще ти кажа - НИЩО! Тва незнам за коя поред година го гледам,че еди си кой отбор ще строи нов стадион..то тва е ясно че ще стане все някога,но въпросът е кога?!?!?!?!

И аз така си мисля те имат дългове ша праят стадион хахах

Както казах в един от по-горните ми постове чужда банка ще инвестира нищо чудно да иска и ако разрешат строеж на стадиона той да носи нейното име!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 юни 2010 16:59

Целият проект е толкова смърдящ и зле направен, че имам чувството, че перничани си мислят, че в София ядат доматите с колците.
Само като им видиш, зле направените изображения, все едно някое дете се е поупражнявало вкъщи за домашна работа по информатика, ти става ясно, какво те чака надолу.
Литекс много добре и трезво ви казва нещата, но срещу детската аудитория на ЦСКА, не може да се спори.
Грам да се замисли човек, ще види, че няма как да се направи модерно съоръжение в Борисовата градина. Да не говорим, че ще трябва да се търси място за хотелче и молче, без които няма да се мине.
Абе, много слаба работа от страна на пернишките титани. Ще се чудим после, защо държава не иска да помогне, като насреща им се предлагат такива зле скроени и миришещи отвсякъде проекти.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 05 юни 2010 17:00

цесекари пожелавам ви да имате нов стадион ама това ми прилича на преписано домашно не на проект, несериозно е, още повече че едва ли ще може да се строи в Борисовата доколкото чух

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2010 17:03

zavinagicska написа:Ало фена на литекс, като гледам теб най те заинтересува този проект и голяма болка за всички на ЦСКА стадиона да не е в Борисовата градина аз викам да го направим в Своге дано тогава се успокойте, егати злобарите и зависниците всички толкова компетентни мани.

Мен не ме интересува къде ще е, дискутирам единствено, че това което се опитват Титан да прокарат НЯМА да стане. Божков къде, къде беше с по-силно лоби и с много повече финанси не можа да си прокара плановете, а какво остава Титан.

Режат утре първите дървета и още на другия ден поне 100 зелени активисти са там и ще блокират нещата, но явно си доста малък за да разбереш какво имам в предвид с мненията си.

Колкото по-скоро се появят нови стадиони, толкова по-добре, но местата където искат да се строят са такива, че спънките ще са милиони, спънки които няма да идват от мен.
Изображение

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 05 юни 2010 17:03

ehh написа:Целият проект е толкова смърдящ и зле направен, че имам чувството, че перничани си мислят, че в София ядат доматите с колците.
Само като им видиш, зле направените изображения, все едно някое дете се е поупражнявало вкъщи за домашна работа по информатика, ти става ясно, какво те чака надолу.
Литекс много добре и трезво ви казва нещата, но срещу детската аудитория на ЦСКА, не може да се спори.
Грам да се замисли човек, ще види, че няма как да се направи модерно съоръжение в Борисовата градина. Да не говорим, че ще трябва да се търси място за хотелче и молче, без които няма да се мине.
Абе, много слаба работа от страна на пернишките титани. Ще се чудим после, защо държава не иска да помогне, като насреща им се предлагат такива зле скроени и миришещи отвсякъде проекти.

Добре направи нещо ти пък после се изказвай сега всеки е компетентен нека мине време то ще си покаже.

Върни се в “ЦСКА”