Берое-ЦСКА!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: Берое-ЦСКА!!!

Мнениеот etgecata1 » 31 мар 2010 18:45

Ей Титани писна ми вече от вашите глупости.
Да го махате този временен треньор.
И незабавно връщайте СТОЙЧО.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 31 мар 2010 21:21

Честито Беройци. Аз лично освирквах отборът на ЦСКА след мача.. Мисля, че никой няма да ме съди..
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 31 мар 2010 21:48

Нямам намерение да ви дразня,но половината ви отбор е меко казано трагичен..Иначе купата трябва да е наша,като гледам кои отбори останаха.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 31 мар 2010 22:26

ZARAA написа:Нямам намерение да ви дразня,но половината ви отбор е меко казано трагичен..Иначе купата трябва да е наша,като гледам кои отбори останаха.

Не се залъгвай,че ще е лесно.А това за отбора си прав.Половината горе-долу,така е.Плюс "треньора".
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 мар 2010 22:30

Берое е нещо велико!!!Велика публика,велик треньор,велик отбор!Купата е зелена 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 31 мар 2010 23:21

Porto написа:
ZARAA написа:Нямам намерение да ви дразня,но половината ви отбор е меко казано трагичен..Иначе купата трябва да е наша,като гледам кои отбори останаха.

Не се залъгвай,че ще е лесно.А това за отбора си прав.Половината горе-долу,така е.Плюс "треньора".

Ще ми е по-лесно да изброя тези които знаеха защо са на терена за ЦСКА днес..Вратаря ви нямаше вина за гола,като цяло се намесваше когато трябваше.В защита всички без Апостол Попов бяха слаби,в халфовата линия отличавам Делев и Трифонов,които единствени играха с желание,както и Гранден,който не заради желанието,а заради качествата си имаше моментни проблясъци..Да добавя и Янчев,който обаче му личат годинките и само с борбеност и хъс не става.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 01 апр 2010 00:45

3 отбора от Б група и 1 отбор от А група на полуфинал.Хахахахах ебати и купата тази година.
Сега ако и Берое ги изхвърлят на полуфинала ще ми стане още по-забавно.
100 години символ на Пловдив

Върни се в “ЦСКА”