Е да , ама това е Г.Иванов бе пич ...... хахаххахах , той може да си тича там , кво му е ......хахаххахах!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:Нормално.Това на кой отбор са фенове никой не може да каже!Разбира се на 90% са си фенове на ЦСКА!Другото което е, въпроса е ,че сега може някой да отиде в агитката на Левски да излезнат със сини шалове и няма никога да може да се докаже, че не са левскари.малко а тъпи правилниците ама такива са.А не виждам кой не е доволен?Всичко нормално фенове очакваха това!
Linky написа:POPCORN написа:Нормално.Това на кой отбор са фенове никой не може да каже!Разбира се на 90% са си фенове на ЦСКА!Другото което е, въпроса е ,че сега може някой да отиде в агитката на Левски да излезнат със сини шалове и няма никога да може да се докаже, че не са левскари.малко а тъпи правилниците ама такива са.А не виждам кой не е доволен?Всичко нормално фенове очакваха това!
Искам да се организираш с 30 човека със сини шалчета да видим как ще нахлуеш, много те моля....Ще ти обесня едно нещо... в нашата агитка има едни София Запад, които да не казвам какви идиоти са (като тези които нахлуха - да) , та въпроса е там , че без тяхното съгласие или надзор, никой нищо в сектора не може да направи , има другий фракций, които нищо не прават (а тях всички ги знаят и са не 30 ами примерно 400 члена на мач , обаче никой няма да им позволи да влезнат на мача,въпреки че всички знаят, че са Левскари и т.н) , а представяш ли си какво би станало ако видят 30 непознати човека доло при оградите на сектора?Мислиш ли, че не се познават повечето?След като никой не ги е виждал тези хора, мислиш ли, че някой ще им позволи да влезнат... и не ме разбирай погрешно не казвам, че организацията в Б сектор е толкова голяма, че не може да се допусне такова нещо , но това наистина няма как да стане , за добро или за лошо София Запад ще го види, както не позволяват протести срещу Батков , както взимат шалове на фенове и както щяха да пребият едно момче защото продавало собствено направени лепенки на отбора...Това си е самоубийство да го направиш.
POPCORN написа:Linky написа:POPCORN написа:Нормално.Това на кой отбор са фенове никой не може да каже!Разбира се на 90% са си фенове на ЦСКА!Другото което е, въпроса е ,че сега може някой да отиде в агитката на Левски да излезнат със сини шалове и няма никога да може да се докаже, че не са левскари.малко а тъпи правилниците ама такива са.А не виждам кой не е доволен?Всичко нормално фенове очакваха това!
Искам да се организираш с 30 човека със сини шалчета да видим как ще нахлуеш, много те моля....Ще ти обесня едно нещо... в нашата агитка има едни София Запад, които да не казвам какви идиоти са (като тези които нахлуха - да) , та въпроса е там , че без тяхното съгласие или надзор, никой нищо в сектора не може да направи , има другий фракций, които нищо не прават (а тях всички ги знаят и са не 30 ами примерно 400 члена на мач , обаче никой няма да им позволи да влезнат на мача,въпреки че всички знаят, че са Левскари и т.н) , а представяш ли си какво би станало ако видят 30 непознати човека доло при оградите на сектора?Мислиш ли, че не се познават повечето?След като никой не ги е виждал тези хора, мислиш ли, че някой ще им позволи да влезнат... и не ме разбирай погрешно не казвам, че организацията в Б сектор е толкова голяма, че не може да се допусне такова нещо , но това наистина няма как да стане , за добро или за лошо София Запад ще го види, както не позволяват протести срещу Батков , както взимат шалове на фенове и както щяха да пребият едно момче защото продавало собствено направени лепенки на отбора...Това си е самоубийство да го направиш.
ок не ми се спори.все едно утре да отида на мач на Левски като не ме знаеш ка кизглеждам и те ще ме набият.това са пълни глупости!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Udoji90 и 27 госта