Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Re: Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Мнениеот vrajdebec » 23 мар 2010 13:09

Впрочем, ей ги сините фенове, дето се възмущават от нахлуването на терена, при които със СОТ и без полиция всичко е наред и които няма как да бъдат допуснати на терена... оня ден - 2 олигофрена, в други ден - цялото стадо.[/quote]
Е да , ама това е Г.Иванов бе пич ...... хахаххахах , той може да си тича там , кво му е ......хахаххахах! :)

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 23 мар 2010 13:15

POPCORN написа:Нормално.Това на кой отбор са фенове никой не може да каже!Разбира се на 90% са си фенове на ЦСКА!Другото което е, въпроса е ,че сега може някой да отиде в агитката на Левски да излезнат със сини шалове и няма никога да може да се докаже, че не са левскари.малко а тъпи правилниците ама такива са.А не виждам кой не е доволен?Всичко нормално фенове очакваха това!

Искам да се организираш с 30 човека със сини шалчета да видим как ще нахлуеш, много те моля....Ще ти обесня едно нещо... в нашата агитка има едни София Запад, които да не казвам какви идиоти са (като тези които нахлуха - да) , та въпроса е там , че без тяхното съгласие или надзор, никой нищо в сектора не може да направи , има другий фракций, които нищо не прават (а тях всички ги знаят и са не 30 ами примерно 400 члена на мач , обаче никой няма да им позволи да влезнат на мача,въпреки че всички знаят, че са Левскари и т.н) , а представяш ли си какво би станало ако видят 30 непознати човека доло при оградите на сектора?Мислиш ли, че не се познават повечето?След като никой не ги е виждал тези хора, мислиш ли, че някой ще им позволи да влезнат... и не ме разбирай погрешно не казвам, че организацията в Б сектор е толкова голяма, че не може да се допусне такова нещо , но това наистина няма как да стане , за добро или за лошо София Запад ще го види, както не позволяват протести срещу Батков , както взимат шалове на фенове и както щяха да пребият едно момче защото продавало собствено направени лепенки на отбора...Това си е самоубийство да го направиш....пък и мисля, че във сектор Г е същата работа , никой няма да остави някакви непознати така да си нахлуват да разбиват и така нататъка.
Последна промяна от Linky на 23 мар 2010 13:21, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 23 мар 2010 13:16

Още отсега в главата ми се появяват някакви мисли,доста непирятни,които мнозина ще нарекат коспиративни червени теории или нещо подобно,но всъщност не е така.Просто разсъждавам.След това двойно престъпление срещу феновете и срещу отбора е доста възможно ЦСКА да остане извън Европа.Схемата е ясна.Първо е важно да се отбележи това,че в момента в ЦСКА има събрани накуп доста качествени играчи,които обаче май не знаят как се играе с червената фланелка и за какво се борят.Бездушната игра спокойно може да измести ЦСКА на третото място след като предстоят тежки мачове,2 от които без публика(възможно е още едно престъпление и то е ако от бфс решат мача с Литекс да не е на Армията).В един доста важен мач,който предстои на Левски срещу Локо Сф сините изведнъж започнаха да имитират контузии ,а една евентулна загуба от намиращия се в добра форма Локомотив не би се приела трагично,предвид резултатите от последните 2 години.Добре де,но кой е казал,че ЦСКА ще си вземе безпроблемно мача с Пирин.А после идва дербито...,което тази година няма да е за шампионската титла,а за евровиза!!!Защото тимът,който спечели вероятно ще успее да се докопа до третото място.И ако пак се оповаваме на статистиката,без да взимаме предвид моментната форма,то Левски излиза като фаворит.С една евентуална загуба ЦСКА само за 2-3 мача(вкл. този с Мездра)може да остане се само извън борбата за титлата(както в момента почти е),но и да изпусне едевтуално евроквота.Остава Купата на България,което е добра врата,но там дебнат тимове като Черно море и Славия,които едва ли ще играят без амбиция.Всичко може да се случи,много вероятно е и Левски да изпусне евротурнирите,но все пак следните неща трябва да се вземат предвид от хората в червено,за да не се стига до нови издънки.
Изображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 23 мар 2010 13:16

Нормално както и вчера писах въпреки пристрастията ми към ЦСКА това с оглед запазване на сигурността и завършването нормално на първенството беше единственното правилно решение в случая.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 мар 2010 13:20

Това не е нормално!!! ЦСКА няма нищо общо с тези които нахлуха на терена! Това е тирания!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 23 мар 2010 13:21

Бфс трябва да върне накзанието без публика.Лумпените които нахлуха на терена в Мездра сега ще си отидат и на следващия мач без проблем.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 13:21

Linky написа:
POPCORN написа:Нормално.Това на кой отбор са фенове никой не може да каже!Разбира се на 90% са си фенове на ЦСКА!Другото което е, въпроса е ,че сега може някой да отиде в агитката на Левски да излезнат със сини шалове и няма никога да може да се докаже, че не са левскари.малко а тъпи правилниците ама такива са.А не виждам кой не е доволен?Всичко нормално фенове очакваха това!

Искам да се организираш с 30 човека със сини шалчета да видим как ще нахлуеш, много те моля....Ще ти обесня едно нещо... в нашата агитка има едни София Запад, които да не казвам какви идиоти са (като тези които нахлуха - да) , та въпроса е там , че без тяхното съгласие или надзор, никой нищо в сектора не може да направи , има другий фракций, които нищо не прават (а тях всички ги знаят и са не 30 ами примерно 400 члена на мач , обаче никой няма да им позволи да влезнат на мача,въпреки че всички знаят, че са Левскари и т.н) , а представяш ли си какво би станало ако видят 30 непознати човека доло при оградите на сектора?Мислиш ли, че не се познават повечето?След като никой не ги е виждал тези хора, мислиш ли, че някой ще им позволи да влезнат... и не ме разбирай погрешно не казвам, че организацията в Б сектор е толкова голяма, че не може да се допусне такова нещо , но това наистина няма как да стане , за добро или за лошо София Запад ще го види, както не позволяват протести срещу Батков , както взимат шалове на фенове и както щяха да пребият едно момче защото продавало собствено направени лепенки на отбора...Това си е самоубийство да го направиш.

ок не ми се спори.все едно утре да отида на мач на Левски като не ме знаеш ка кизглеждам и те ще ме набият.това са пълни глупости!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 23 мар 2010 13:24

POPCORN написа:
Linky написа:

Искам да се организираш с 30 човека със сини шалчета да видим как ще нахлуеш, много те моля....Ще ти обесня едно нещо... в нашата агитка има едни София Запад, които да не казвам какви идиоти са (като тези които нахлуха - да) , та въпроса е там , че без тяхното съгласие или надзор, никой нищо в сектора не може да направи , има другий фракций, които нищо не прават (а тях всички ги знаят и са не 30 ами примерно 400 члена на мач , обаче никой няма да им позволи да влезнат на мача,въпреки че всички знаят, че са Левскари и т.н) , а представяш ли си какво би станало ако видят 30 непознати човека доло при оградите на сектора?Мислиш ли, че не се познават повечето?След като никой не ги е виждал тези хора, мислиш ли, че някой ще им позволи да влезнат... и не ме разбирай погрешно не казвам, че организацията в Б сектор е толкова голяма, че не може да се допусне такова нещо , но това наистина няма как да стане , за добро или за лошо София Запад ще го види, както не позволяват протести срещу Батков , както взимат шалове на фенове и както щяха да пребият едно момче защото продавало собствено направени лепенки на отбора...Това си е самоубийство да го направиш.

ок не ми се спори.все едно утре да отида на мач на Левски като не ме знаеш ка кизглеждам и те ще ме набият.това са пълни глупости!

Ако тръгнеш да нахлуваш - да, съвсем сериозен съм , както казах те са били хора за много по-малки неща, никой няма да го допусне , защото те са хегемон , те не позволяват плакати срещу Батков , пък амо ли нахлувания на терена.
САМО ЛЕВСКИ!

sherco
Контакти:

Мнениеот sherco » 23 мар 2010 13:26

Къде е сега дебелата свиня Дучето , къде е да обясни за 50 000 лв заради които е организирал това нахлуване :((( , пари които се отпускали за борба с безредиците по стадионите . Нещастника е най голямият боклук в редиците на феновете. И питам кога най- после ще му се потърси сметка на този боклук , и на всички около неко наркомани и алкохолици . Болно ми е за ЦСКА , за предното посегателство над името и всички нормални хора които обичме ЦСКА.

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 23 мар 2010 13:28

Решението на СТК е съгласно правилника.
Сега на Левски предстоят двата най-важни мача. Бием ли Локото и ЦСКА ставаме шампиони.
Трябва да сме на стадиона всички без изключение.
Желая успех на Левски!!!

Върни се в “ЦСКА”