Йоан Андоне - новият тренъор на ЦСКА!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Йоан Андоне пристигна на Българска Армия
Аз и не държа някой да ме разбира защо уважавам Любо Пенев - нито пък ще влизам в спор. Наистина този румънец може и да се окаже добър треньор, но аз лично силно се съмнявам в това. За пореден път се обръщам към г-да собствениците: Ей, Титан-четата, умната, ей! Не сте по-големи от ЦСКА! Не си играйте с клуба и истинските фенове!
- ndrangheta
- Контакти:
venom написа:ndrangheta написа:Егати визитката!
Все едно Стяуа да назначат Мъри!
Пожелавам му успех, но дълбоко се съмнявам да е по-голям професионалист и специалист от Любо Пенев.
Ти нормален ли си бе? Румънския футбол е 5 пъти по-силен от нашия. Имат два отбора в ШЛ. Тая година Униреа за малко не се класираха извън групите, а в ЛЕ играха Тимишоара, Динамо, Стяуа и Клуж и всичките се представиха по-добре от нашите отбори.
Добре бе!
Какъв е приноса на въпросния треньор към тия успехи?
Играл ли е 1/4 финал в УЕФА? Не е.
Играл ли е в групите на ШЛ? Не е.
Бил ли е национален селекционер (на Румъния или някъде другаде)? Не е бил.
Колко отбора е сменил? 14.
За 17 години кариера като треньор, Андоне е постигнал това.
Любо Пенев за 1 година - сребро, елиминаране на руснаци, групи на УЕФА.Не съм ясновидец, но очаквам Любо Пенев да направи два пъти по-добра кариера от тоя!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Re: Йоан Андоне - новият тренъор на ЦСКА!!!
от KellyB на 17 Яну 2010 13:55
Абе май цялата работа беше да се сложи някой послушен, че Титаните да си правят далаверите. Любо нямаше да им мълчи.
Я ми обясни за какви далавери става въпрос,че нещо не ми е ясно?До сега Титан само е наливал пари в отбора,без да има една стотинка възвращаемост и без да са продали играч!Или просто ще си плюем по инерция заради спорта!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- delqnski47
- Контакти:
ndrangheta написа:venom написа:ndrangheta написа:Егати визитката!
Все едно Стяуа да назначат Мъри!
Пожелавам му успех, но дълбоко се съмнявам да е по-голям професионалист и специалист от Любо Пенев.
Ти нормален ли си бе? Румънския футбол е 5 пъти по-силен от нашия. Имат два отбора в ШЛ. Тая година Униреа за малко не се класираха извън групите, а в ЛЕ играха Тимишоара, Динамо, Стяуа и Клуж и всичките се представиха по-добре от нашите отбори.
Добре бе!
Какъв е приноса на въпросния треньор към тия успехи?
Играл ли е 1/4 финал в УЕФА? Не е.
Играл ли е в групите на ШЛ? Не е.
Бил ли е национален селекционер (на Румъния или някъде другаде)? Не е бил.
Колко отбора е сменил? 14.
За 17 години кариера като треньор, Андоне е постигнал това.
Любо Пенев за 1 година - сребро, елиминаране на руснаци, групи на УЕФА.Не съм ясновидец, но очаквам Любо Пенев да направи два пъти по-добра кариера от тоя!
Любо има още да се учи!Успехите бяха кратки и от време на време отбора блестеше!Аз Любо винаги съм го защитавал и го уважавам адски много,но не като добър треньор,а като начинаещ и амбициран наставник,който държи да има дисциплина и никой да не му се меси в работата!
Андоне не бива да бъде сравняван с Пенев!Румънеца е прекарал по голямата си част от кариерата си в Румъния,където първенството им е 5 пъти по добро от нашето!Другото което е че той прави шампион и носител на купата,на Румъния отбор,който е бил преди това анонимен!Като добавим и другите успехи не го правят толкова лош,колкото някои го изкарват!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Обичам Батков
- Контакти:
Cocaine написа:Не разбирам тия, които хвалят Любо Пенев. Постиженията му ся никакви, миналата година изпусна титлата по непростим начин. Да, победи Динамо М, но това се преекспонира твърде много - В Лига Европа ЦСКА бяха трагични. Единствено му правя евала за това, че не коленичи пред разглезените си играчи - но точно това май му струва главата.
От новия тренер ръководството ще очаква да реабилитира онези, с които Пенев е бил в конфликт и да не обръща внимание когато се явят фиркани на тренировки/мачове. Така ще се появят още играчи тип Рабех.
Ами ти сам си задаваш въпроси и после си отговаряш???

-
- Контакти:
Тоя има солидна визитка. Който фане го прави шампион. Дано стане и с ЦСКА така. Успех ръмънецо!
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Умишлено или не ГОНГ пропуска че въпросния Йоан Андоне прави ЧФР Клуж Напока шампион на Румъния и ги вкарва в групите на Шампионската Лига ( директно ) където вече постигат резултати далеч по-добри от "най-доброто и запомнящо се участие" на български отбор в ролята на брашнян чувал в същата Шампионска Лига 

Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Идеално удобен и няма да му пука като Титан си врътнат далаверата, включваща Левски шампион тая година.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Идеално удобен и няма да му пука като Титан си врътнат далаверата, включваща Левски шампион тая година.
ХАХАХАХАХА

Голямо благодаря на Любо Пенев, ще го чакаме пак след време в ЦСКА! Новия треньор не съм го гледал, но дано се справи, лошото е , че няма време. Според мен българин трябваше да води отбора, например Павел Дочев. Все пак всички, които сме от ЦСКА трябва да пожелаем успех на Йон Андоне и да бъдем зад отбора, както винаги!