Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?
Кои сте вие дето ще сте номер 1? Тия дето паднаха от Берое, Сливен и кого ли не тая година ли? Тия от гонг май се базикат с нас. Какъв е тоя надпис Локо Пловдив бе.
[center]
[/center]

quote="stannn"]Кои сте вие дето ще сте номер 1? Тия дето паднаха от Берое, Сливен и кого ли не тая година ли?[/quote]
Е тия същите дето ви разцепват на всяко юбилейче броиш ли ги.[
vivalazio написа:quote="stannn"]Кои сте вие дето ще сте номер 1? Тия дето паднаха от Берое, Сливен и кого ли не тая година ли?
Нищо не казваш за последния мач? Я ми припомни как завърши или нещо те гони склерозата.
[center]
[/center]

- Captain Stottlemeyer
Честно казано не разбирам смисъла от доказването на това нещо... Според мен ЦСКА си е отборът създаден през 48ма, АС си е нещо друго... незна=========================================================== ми има защо първо ще вземат базата не на концесия а като собственос на ЦСКА а така няма да плащаме (защо във бг футбола само ЦСКА ПЛАЩА наем на база ) и ще се намери по лесно инвеститор за нов стадион[/quote]
Да, това звучи доста добре, аз също го бях чел някъде, даже се споменаваше и националния стадион, който бил разположен на терен на АС 23
[offtopic]Когато искаш да цитираш някой, най-лесно е да натиснеш копчето цитат (горе в дясно на самия коментар)[/offtopic][/quote]
Чел си, ама не си разбрал
Става дума за стадиона на "Левски", който е бил разрушен, за да бъде построен националният стадион!
[/quote] ====================== я пробваи пак едиствения стадион които имал изградени трибуни съблекални и всички съвремени одобства за годините е на АС -23 А ЛЕВСКИ СА НЯМАЛИ ДОКУМЕНТ ЗА ВЪПРОСНИЯ ПАРЦЕЛ И ЗАТОВА ИМ Е БИЛ ОТНЕТ АКО ЛЕВСКИ ИМАХА НЯКАКЪВ ДОКУМЕНТ ДОСЕГА ДА ГИ БЕШЕ ЧУЛ И БАРАК ОБАМА
[/quote]
За някои по-бавно схващащи
:
През 1924 г. Столична община отпуска терен за построяване на игрище на ССК Левски върху празно, незастроено място, ползвано за сметище, на изток от Перловска река и на югоизток от Орлов мост. Повече от десет години продължава строежът. Стадионът е по проект на арх. Зафир Абрашев, един от основателите на клуба. Той е и главен изпълнител на строителството.
През 1934 г. стадионът е напълно готов - с твърд сгуриен терен и с трибуни за около 7-8 хиляди зрители. През 1936 г. е завършена съблекалнята с баня с топла вода. Игрище „Левски“ дълги години е едно от най-използваните в София, на него се провеждат мачовете за столичното и държавното първенство. Съгласно балансовия отчет на клуба през 1934 г. стадионът е имал стойност 1 044 903 тогавашни лева.
Забележката за Барак Обама няма да коментирам, не ми се обяснява за n-ти път коя година е национализиран стадионът на хора с червени очилца
Да, това звучи доста добре, аз също го бях чел някъде, даже се споменаваше и националния стадион, който бил разположен на терен на АС 23

[offtopic]Когато искаш да цитираш някой, най-лесно е да натиснеш копчето цитат (горе в дясно на самия коментар)[/offtopic][/quote]
Чел си, ама не си разбрал

За някои по-бавно схващащи

През 1924 г. Столична община отпуска терен за построяване на игрище на ССК Левски върху празно, незастроено място, ползвано за сметище, на изток от Перловска река и на югоизток от Орлов мост. Повече от десет години продължава строежът. Стадионът е по проект на арх. Зафир Абрашев, един от основателите на клуба. Той е и главен изпълнител на строителството.
През 1934 г. стадионът е напълно готов - с твърд сгуриен терен и с трибуни за около 7-8 хиляди зрители. През 1936 г. е завършена съблекалнята с баня с топла вода. Игрище „Левски“ дълги години е едно от най-използваните в София, на него се провеждат мачовете за столичното и държавното първенство. Съгласно балансовия отчет на клуба през 1934 г. стадионът е имал стойност 1 044 903 тогавашни лева.
Забележката за Барак Обама няма да коментирам, не ми се обяснява за n-ти път коя година е национализиран стадионът на хора с червени очилца

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Parmalat написа:mitaca то заради тея "демократи" нямаме един голям свестен завод като хората.Окрадаха народа и разрушиха всичко което беше изградено преди тях.
Имаме си много свестни заводи, които се управляват добре за разлика от тези дето управляваха икономиката преди 89-та. Ако не е добре - фалират и в това няма нищо страшно. Вярно не можем да правим танкове, самолети и коли, но не ни и трябва. Окрадоха ДЪРЖАВАТА, не НАРОДА! Или ти мислиш, че НРБ, наистина беше НАРОДНА? Ако е така спирам, с такъв тип хора не споря, смисъл няма.
- Captain Stottlemeyer
stannn написа:Кои сте вие дето ще сте номер 1? Тия дето паднаха от Берое, Сливен и кого ли не тая година ли? Тия от гонг май се базикат с нас. Какъв е тоя надпис Локо Пловдив бе.
А "Миньор" кого насра насред София, че не се сещам?!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
stannn написа:vivalazio написа:quote="stannn"]Кои сте вие дето ще сте номер 1? Тия дето паднаха от Берое, Сливен и кого ли не тая година ли?
Нищо не казваш за последния мач? Я ми припомни как завърши или нещо те гони склерозата.
Почешахте ни лекинко ама гледай сега втория полусезон империята как отвръща. Направо че ви разцепим бъди сигурен

ЦСКА 31 титли,купи 19, 3 суперкупи
1/2 финал на Шампионска лига 1/2 УЕФА( Лига Европа)
Общо 53 купи
Левски 26 титли,27 купи, 3 суперкупи
Шампионска лига -групова фаза 1/4 УЕФА(ЛЕ)
Общо 56 купи
В първенството
Левски 49 побед
35 равни
ЦСКА 40 победи
В турнирите за Купата на България:
Левски 19 победи
8 равни
ЦСКА 9 победи
Общо Левски 68 победи >ЦСКА 49 победи
1/2 финал на Шампионска лига 1/2 УЕФА( Лига Европа)
Общо 53 купи
Левски 26 титли,27 купи, 3 суперкупи
Шампионска лига -групова фаза 1/4 УЕФА(ЛЕ)
Общо 56 купи
В първенството
Левски 49 побед
35 равни
ЦСКА 40 победи
В турнирите за Купата на България:
Левски 19 победи
8 равни
ЦСКА 9 победи
Общо Левски 68 победи >ЦСКА 49 победи
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
stannn написа:lakito7 написа:Да разбирам ли,че всички цесекари са съгласни,някой да иде в апартаментите им,да ги изгони и да се обяви за техен собственик?![]()
![]()
![]()
А да разбирам ли, че ти не признаваш дядо си за свой роднина. Прочети малко история и тогава говори. Много пъти е писано как е създаден ЦСКА. Обединяват се около 5-6 клуба и през 1948 година става ЦСКА.
Така и не написа кой от АС-23 подписва обединителния протокол след като ръководството на клуба е разстреляно ? Някой да каже кой го подписва този протокол...
someone написа:
Така и не написа кой от АС-23 подписва обединителния протокол след като ръководството на клуба е разстреляно ? Някой да каже кой го подписва този протокол...
Няма такъв, защото в обединителния портокол не фигурира АС 23, като страна, нема начин