Любо,моля те! Върви си!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dr.strashilov
Контакти:

Re: Любо,моля те! Върви си!

Мнениеот dr.strashilov » 25 ное 2009 18:43

Аз викам нека за един мач забравят за парите и играят за ЦСКА и нас ей тъй безкористно, да видим кой е виновен трньорът ли или просто те толкова си могат.

dr.strashilov
Контакти:

Мнениеот dr.strashilov » 25 ное 2009 18:47

Защото за парите, които им дават, да оставим името и историята на клуба аз ще изям тревата на Армията и след това ще изора терена, но ЦСКА ще бие.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2009 18:48

Кашчей написа:
delqnski47 написа:[
Само да те светна,че отбора ни е на 8 месеца,а отбор се гради за 2 години!Любо също така нема и 1 година ни е треньор,а поне 4,5 години му трябват!И стига си пускал безсмислени теми само и само да даваш удоволствие на ония и да дразниш в същото време нас ''червените'' фенове

Делянски, с трансферната политика, която имате, отборът ви никога няма да навърши и 1 година.А ми се струва в сферата на фантастиката, Пенев да остане 4,5 години начело на отбора, особено, ако и тази година не станете шампиони.

Аааа тук Пенев вече не е виновен!Това е съвсем друга тема и треньора в този случай няма никаква вина!Иначе си прав!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2009 18:55

bojiTHEmaster написа:
POPCORN написа:
Владо_ЦСКА написа:Любо,освободи ни,час по скоро,от присъствието си и дано дойде някой,който ще научи тези момчета на футбол.
От два месеца насам,няма никаква идея в играта ни.
Така беше и миналия полусезон. Днес обаче е мъка,да се гледа играта. Докога ще търпим и ще чакаме,да видим игра с някаква идея???

вземи се стегни па ти бе.това, че играчите са путки не е виновне лщбо!

Ако е така, защо ги пуска титуляри??? Ако е истински мъж, ще ги извади от състава и ще почне да залага на младите. Както Гонзо направи с Рабех. Изчерпа му се кредита на доверие и въпреки, че е най-добрия защитник в България, Гонзо не направи компромис и го постави на резервната скамейка, като на негово място пусна Генев. А Топузаков, който очевидно не е в много добра форма, вече не играе за сметка на Милиев. Да пуснеш двама юноши, на мястото на най-добрия и най-опитния защитници е огромен риск, и последиците можеха да бъдат катострофални. Малко хора могат да предприемат такива стъпки. Пенев доказа че не е един от тях. Позволи на няколко звезди да си изградат статут на несменяеми титуляри. Пиянски изцепки, бойкоти, неуважение... няма значение, те винаги си играят! Ако любенцето не се стегне и не се реши да налага юношите, за сметка на тези псевдо–играчи, няма как да се надявате на добро бъдеще.

Пенев много пъти до сега се е доказъл че е над Гонзо!Не ми сравнявай Пенев с Гонзо моля ти се!И Пенев дава шанс на ВСИЧКИ!Както каза самия той ''За мен всички са равни''!Който може да играе добре е дошъл!Който не може...айде чао!И то може и да има играчи в титулярния състав които не могат да играят,но това се дължи от липса на попълнения!А това пък се дължи на малко пари и световната криза!
И също така Любо извади от състава 9 играчи над важен мач срещу Базел,което говори че той държи на думата си!А па Гонзо се е доказъл как може да ближе тлъстия задник на бай Ганьо!Гонзо на всички е готов да подложи на Борат по какъвто и да е начин!Ако Гонзо беше мъж,досега да си е подал оставката,заради това че Борат си прави каквото си иска с него!Докато Любо си я подаде и накара Титаните да му паднат на колене само и само да остане!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 25 ное 2009 19:02

Е къв ще е смисъла да сменяме треньора? тва че играчите не стават Любо Пенев не е виновен! той ли да играе вместо тях? няма смисъл да сменяме треньорите през 5,6 месеца и да искаме да имаме силен отбор...

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 25 ное 2009 19:16

Има треньори които пречат на отбора.Примери-Достанич на Уевски,Раниери на Ювентус,Марков на националния.За съжаление и Пенев влиза в това число!Колкото по бързо ни освободи от присъствието си,толкова по-добре.А ,ако са виновни играчите-ами той сам си ги избра.Миналата година имаче оправдание,че не е правил селекция,но тази се разкри.....Ще страдаме още,защото виждам и многото ни заблудени фенове,които не гледат игра,а се влияат от хубавите му приказки.То ,ако ставаше с приказки......
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2009 19:31

tprodanov написа:
cska_90 написа:
tprodanov написа:Да де, ама избегна часта от въпроса - след като изгони зимата 20 футболиста и вземе нови 20, отбора пак ще е нов. И така още една година. И докога? Не ме разбирай погрешно, за мен е чудесно все той да ви е просто търся твойта логика...

Ами виж сега отде знаеш че ще гони 20 и ще взима 20!Ако това стане ок -съгласен съм с тебе-но аз не виждам индикаций това да се случи!

Значи оставаме на изчакване, да видим кой е прав. Но ми се струва, че самите вие искате едно 15 човека поне да си тръгнат. А и самия той казва- с тия играчи толкова. Значи - или с тия толкова или ще са други. И в двата варианта съм прав.

Аз не смятам че 15 човека не стават-да има и такива дето не стават за ЦСКА-но сам се сещах че при толкова нови има рискове-някои да не се впишат-дори и да са качествени футболисти!Аз лично смятам,че трябва да се вземат играчи през зимата,но не повече от 2-3-най-много един центарлен защитник,разиграващ халф и дясно крило!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2009 19:49

bojiTHEmaster написа:
POPCORN написа:
Владо_ЦСКА написа:Любо,освободи ни,час по скоро,от присъствието си и дано дойде някой,който ще научи тези момчета на футбол.
От два месеца насам,няма никаква идея в играта ни.
Така беше и миналия полусезон. Днес обаче е мъка,да се гледа играта. Докога ще търпим и ще чакаме,да видим игра с някаква идея???

вземи се стегни па ти бе.това, че играчите са путки не е виновне лщбо!

Ако е така, защо ги пуска титуляри??? Ако е истински мъж, ще ги извади от състава и ще почне да залага на младите. Както Гонзо направи с Рабех. Изчерпа му се кредита на доверие и въпреки, че е най-добрия защитник в България, Гонзо не направи компромис и го постави на резервната скамейка, като на негово място пусна Генев. А Топузаков, който очевидно не е в много добра форма, вече не играе за сметка на Милиев. Да пуснеш двама юноши, на мястото на най-добрия и най-опитния защитници е огромен риск, и последиците можеха да бъдат катострофални. Малко хора могат да предприемат такива стъпки. Пенев доказа че не е един от тях. Позволи на няколко звезди да си изградат статут на несменяеми титуляри. Пиянски изцепки, бойкоти, неуважение... няма значение, те винаги си играят! Ако любенцето не се стегне и не се реши да налага юношите, за сметка на тези псевдо–играчи, няма как да се надявате на добро бъдеще.

Я какво каза за РАбех-че май ми се струва че е титуляр в момента!- :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Tsetso
Контакти:

Мнениеот Tsetso » 26 ное 2009 01:01

iliankaataa1912 написа:съдията се насра от страх да не би Свиленград да изравни.До кога книжните ''грандове''така ще ги подпират.Всъщност истината лъсва в евротурнирите.

Точно. Единственият успех на Любо е там - победа и равен срещу Динамо Москва и то не беше толкова отдавна. Срещу Фулъм също играхме добре и изтървахме победата. Да, този същият слаб Фулъм, който би Базел. Срещу Левски не лошо пак и изтървахме разгрома. Дори по-точно Гошо Петков ги извади тогава. Така, че да не бъдем с къса памет. Любо Пенев беше треньор на отбора и тогава. Под негово ръководство този отбор показа добри мачове и потенциал за нещо по-голямо. Пък и какво толкова е станало? Какво е сбъркал по-точно?

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 26 ное 2009 11:42

аз заставам твърдо зад ПЕНЕВ ,КАКВО НАПРИМЕР ИГРАЕ ЛИГЛЬОТО ТИМОНОВ тоя Н МАН4ЕВ трагедия а и отбор не става за 6 мес ,малко пове4е доверие нищо друго
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Върни се в “ЦСКА”