И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zaleza1
Контакти:

Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 13:03

tprodanov написа:Ако имаш прегракнало гърло, значи сигурно си единствения. Как така, хем прегракнали гърла, хем мълчание по трибуните, или може би не сте мълчали, а аз съм се объркал?

Мълчание в отделни моменти,няма как да не се хванеш за главата и да замлъкнеш когато виждаш, че някакви швейцарци играят като домакини на националния стадион,че отбора за който милееш панически чисти топката от голлинията.Хващаш се за главата и се обръщаш с гръб и се молиш да забравиш поредното положение пред врата си обръщаш се пак почваш да викаш.Това е за съжаление тези моменти вчера бяха доста и за това явно повече се държахме за главите.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 окт 2009 13:05

Странно нещо, форум на ЦСКА, сума ти левскари влезли да дразнят! Внимавайте мноооого момчета, че се движете по една наклонена плоскост! Тези неща се наричат обикновенно провокации и после да не се чудите от къде ви е дошло!!!

Потребителски аватар
Struma
Контакти:

Мнениеот Struma » 23 окт 2009 13:05

САМО ЦСКА В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ С ВЕРНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ!!!

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 23 окт 2009 13:07

kartago написа:Странно нещо, форум на ЦСКА, сума ти левскари влезли да дразнят! Внимавайте мноооого момчета, че се движете по една наклонена плоскост! Тези неща се наричат обикновенно провокации и после да не се чудите от къде ви е дошло!!!

На тоя па само провокации и заговори му в главата. Абе, чогун, защо не оставиш хората да спорят, какво лошо има? Или дай всички да млъкнем и да се наслаждаваме на падението на футбола.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 13:07

Картаго, като си тръгнал да говориш за провокации, моля те поразрови по-назад в темата, щото там си имаше и псувни, и директни обиди. Благодаря.

Залез, аз пак, не знам за кой път го казвам, но вие спряхте, мълчахте след втория гол, а след 70та минута започнахте да си тръгвате. Това вярно ли е, или провокирам?
Ами поразрових се, затова и го написах, защото виждам откъде тръгват! Отиди сега във вашия форум, и виж дали някой червен е писал?! Който е псувал, си носи последствията ( най-много да му се увеличат цифрите), но и вие внимавайте!

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 13:15

tprodanov написа:Картаго, като си тръгнал да говориш за провокации, моля те поразрови по-назад в темата, щото там си имаше и псувни, и директни обиди. Благодаря.

Залез, аз пак, не знам за кой път го казвам, но вие спряхте, мълчахте след втория гол, а след 70та минута започнахте да си тръгвате. Това вярно ли е, или провокирам?

Нищо не провокираш братле вярно е някой млъкнаха други си тръгваха,но това е са кво да ги хвана и да ги държа на стадиона ли.Така са се почуствали тръгнали са си и какво.Ако бяха останали примерно 1000 човека които се изнизваха от 70 80 минута щяхме ли да бием.Може би Руи Мигел щяха да го връхлетят божествени сили и той да се устреми към вратата на противника едва ли.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 23 окт 2009 13:20

tprodanov написа:Залез, аз пак, не знам за кой път го казвам, но вие спряхте, мълчахте след втория гол, а след 70та минута започнахте да си тръгвате. Това вярно ли е, или провокирам?
Ами поразрових се, затова и го написах, защото виждам откъде тръгват! Отиди сега във вашия форум, и виж дали някой червен е писал?! Който е псувал, си носи последствията ( най-много да му се увеличат цифрите), но и вие внимавайте!

"Било зима. Тежка, люта зима. Премръзнало врабче паднало от жицата на улицата. Смъртта идвала. Но се случило чудо. По улицата минала крава и се облекчила. Точно върху врабчето. Топлината вдъшнала живот в крехкото му тяло. Минали хора. Видяли врабчето, взели го, поизчистили го и го сложили на близката ограда. Врабчето се съвзело и зачуруликало весело. Чула го котката. Скочила върху врабчето и го изяла.

Поуки:
1. Не всеки, които те посере, ти мисли злото!
2. Не всеки, който те извади от лайното, ти мисли доброто!
3. Когато си посран, не чуруликай!”

tprodanov , до шия сте в лайната ти си почнал глас да надигаш ... :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 13:25

Пич, аз не съм в лайна. Ако говориш за Левски - да, лайна има. Аз, като фен, доколкото зависи от мен съм достатъчно активен, не тук във форума. Но така или иначе не зависи много от нас за момента, та не виждам що да не надигам глас? Тук говорим за фенове, а и темата е такава. Тук мога и имам основание да надигам глас, не мислиш ли?

ПП Тая втората точка си я запиши и си я припомняй, винаги, ама винаги когато гледаш изявите на Титан!
Последна промяна от tprodanov на 23 окт 2009 13:30, променено общо 1 път.

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 23 окт 2009 13:30

Не, не мисля. Всеки първо трябва да си гледа собствения посран гъз и да го бърше ,а не да разправя " ааааа пък онзи е още по-посран". 8-)
Абе е***и миризливата тема стана. Модераторите да ме извинят. :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 13:31

Ми аз го обясних, ама май не четеш. Моя гъз далеч не е посран. Темата е за фенове, не за футбол. Като фенове имаме право да вдигаме глас, щото все още сме значително по-стойностни.

Върни се в “ЦСКА”