ЦСКА - ФУЛЪМ (Първа среща от гуповата фаза на ЛЕ)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- fabregas_949
- Контакти:
Re: ЦСКА - ФУЛЪМ (Първа среща от гуповата фаза на ЛЕ)
Лош късмет за червените. Повече късмет в следващия мач. С тази игра могат да излезнат от групите, стига да не допускат грешки, като тази днес.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Lord VOODOO написа:В същото време Базел победи Рома с 2:0!!! Май ще спорите с Базел за второто място в групата....
Нема 1-во...нема 2-ро... като спрат с простотиите тогава. И Табуретката като разбере най-накрая кой крак му е ляв и кой десен, и аджеба за какво служат

- david_villa
- Контакти:
Спокойно, във футбола не може да няма голове, ако няма грешки. Те са част от играта. Караджов е имал и добри прояви, а е само на 20 г. След "Базел" - "Рома" мисля, че и четирите тима имат шанс и се очаква още много интрига. Все пак не загубихме, а от играта има много поводи за оптимизъм.
Lord VOODOO написа:Баси идиотщината! Тоз Караджов да го разстрелят на мига! Тодор Янчев също!!! Не може да си капитан и да не можеш да дадеш нито един точен пас и само даправиш грешка след грешка! Като добавим и тоя ******** съдията логично ЦСКА неможе да победи тия смотани англичани! ЦСКА бяха доста по-добри и с поне класа над англичаните!
П.П. Мале, мале Любо колко е пресипнал и колко е ядосан.... дано да обезглави този бунак вратаря!
Успех на Левски срещу Виляреал
Аве стига си мрънкал и ти бе! Да го обесили, да го обезглавял, ти ще кажеш, че никога грешка не си допускал........... На 20 години е! Колко мача има в Европа?! Тошко Янчев не бил играл, направи три грешни паса, и ти как пък само това видя?!....... А че пресираше, вадеше топката напред, това, тц,нали?! Толкова си можем! Успех на Левски след малко, ама ако паднат ( което е най-нормалното нещо) да ги убиваме ли сега?!...............
- a boy named goo
- Контакти:
За съжаление се съмнявам, че можем да вземем нещо в Рим. След днешната загуба Рома ще излезнат адски надъхани и ще искат победа на всяка цена. Наистина жалко, едни 3 точки днес щяха да са добре дошли. 

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
david_villa написа:Спокойно, във футбола не може да няма голове, ако няма грешки. Те са част от играта. Караджов е имал и добри прояви, а е само на 20 г. След "Базел" - "Рома" мисля, че и четирите тима имат шанс и се очаква още много интрига. Все пак не загубихме, а от играта има много поводи за оптимизъм.
Чудно се получи всъщност. А и Пенев поне е наснован, та ще може и да им освятка по някой.

браво банда!!!!
Жалко, че не успяхме да ги бием тия, напълно ги надиграхме...
Жалко изпуснахте много голяма възможност има мачове но..ще ви е много трудно да излезете от групата днеска беше голямата възможност според мен,но има мачове..
CSKARCHETO-BS написа:Ей ако тоя вратар ми е пред очите ще го удуша,как може такова излизане да направи,майка си ли търси бе да го ...............
САМО ЦСКА!!!!!Немога да разбера едно.Какво толкова сте недоволни само?Това е един турнирен мач и ЦСКА си беше 1 класа отгоре.Какво съдите Караджов като той показа,ЧЕ Е ЕДИН МНОГО ДОБЪР ВРАТАР ЗА ВЪЗРАСТА СИ И БАЛКАНСКИТЕ НОМЕРА НА МИНЕВ ГО ИЗНЕРВИХА И ТОЙ СГРЕШИ.Мисля,че ПЕНЕВ сгреши повече като не започна по офанзивно мача оЩе от началото но както и да е,важното е ,че и четирите отбора остават с равни шансове според мен.Какво по добро ,начало та ние сме най младия отбор в групата.Гледаите реално на нещата и на мача с Левски предлагам да подкрепим безусловно отбора и най вече ЛЮБО и КАРАДЖОВ.Късмет и повече вяра на всички в ЦСКА!
ЦСКА СИ Е ЦСКА !