Тибо Вион винаги съм го защитавал и завинаги ще го уважавам, но вчерашният мач трябва да му е последен с капитанската лента , а от следващия сезон ако желае да е при нас да се задоволи с ролята си на резерва. Изгледах мача на запис и смея да твърдя че до тази грешка имахме тотален контрол над мача.
Най-добре да се разделим с него с чест и почитания, защото не ми се гледа Турицов втори номер !
Купа на България Финал Лудогорец - ЦСКА /22.05.2025 /19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Купа на България Финал Лудогорец - ЦСКА /22.05.2025 /19:00 ч.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Вчера, най-неадекватен беше Шопов,не знаеше къде се намира!
Между другото сега гледах повторение и това срещу Лапеня в края на мача е чиста дузпа. От телевизионните кадри се видя ясно как Сон го удря в лицето, ама Драганов явно е спал на ВАР-а.
- MASTER_COOL
- Контакти:
AntonToni написа:Вчера, най-неадекватен беше Шопов,не знаеше къде се намира!
Ако мога да изтъкна като ОЧЕВАДНА грешка на Томаш - включването на Шопов в титулярния състав.
Още като видях състава и ми стана ясно какво ни очаква.
Кареасо дефанзивен е голямо безумие - той няма тези качества.
Нищо против Шопов - има качества, но не е за ЦСКА ! Няма манталитет, слаба психика. Все едно играем с 10, дори по-зле
Гонзо след мача каза много правилни неща....Правя му евала, че въпреки "поздравите" намери достойнство да признае за атмосферата !
Всички играха слабо, но наистина халфовата линия беше трагична.
Вече ми е трудно да разбирам какво изисква от тримата в средата Томаш. Шопов 10-ка ли е, или двамата с Ето'о са равнопоставена двойка халфове, които играят пред опорния халф и единият отговаря за дясната половина и се дублира с дясното крило, а другият респективно- ляво.
Но аз видях, че Ето'0 беше човекът, който като че ли играеше най-близо до Питас и влизаше от втора позиция зад него (или поне трябваше да влиза), а Шопов често се задържаше и на фланга.
Не знам, но ние сме си същата разпасана команда, както през по-голямата част от сезона. Томаш така и не успява да поддържа във форма поне 80-90 процента от играчите, както го правеше Илич например. При него цял сезон тамън едни играчи влязат във форма, тогава пък други излязат, но не съм видял болшинството от играчи, поне 90 процента от тях да са във форма в един и същ момент. Тези от пейката и те повечето са умрели или примирени кучета, които само лапат заплатки. Кво става със скъпоплатените звезди- Исека, Купър, Фаетон и Кордоба. Само Фаетон вчера влезе и не направи абсолютно нищо. Оня Бютучи и него кво да го коментирам, нито на лагер беше, после цял сезон контузен.
Скаршем и той беше ужасен вчера. Ето'о не е лош играч, но Томаш не може да го експлоатира и контролира и да извлече най-доброто от него и това да е подчинено на отбора. Илиев- и той нищо.
Играеш срещу най-добрите крила в България и пускаш халфове срещу тях и то не особено бързи???
Първоначалният състав очевидно беше погрешен. Смените не промениха нищо. Добре, че беше онзи удар на Чорбаджийски. Никой друг от "звездите" не посмя дори да стреля.
И още, и още.... Но няма смисъл. Всичко е ясно....
Само едно ще кажа. След такъв мач е много трудно да се прецени кой въобще заслужава от теЗи на терена вчера да остане в отбора. Много трудно решение. Ми то ние ще останем без отбор и трябва пак от нулата да почнем. Но все пак за мен Шопов има място в отбора при една нормална заплата. Бих добавил Скаршем и Ето'0, но решението е много трудно и ще зависи и от визията и стила на новия треньор.
Пак казвам Златков го каза вчера, че ще има големи промени. Ама под големи, разбирам наистинааааа големи. Трябва да се реже и то здраво.
Вече ми е трудно да разбирам какво изисква от тримата в средата Томаш. Шопов 10-ка ли е, или двамата с Ето'о са равнопоставена двойка халфове, които играят пред опорния халф и единият отговаря за дясната половина и се дублира с дясното крило, а другият респективно- ляво.
Но аз видях, че Ето'0 беше човекът, който като че ли играеше най-близо до Питас и влизаше от втора позиция зад него (или поне трябваше да влиза), а Шопов често се задържаше и на фланга.
Не знам, но ние сме си същата разпасана команда, както през по-голямата част от сезона. Томаш така и не успява да поддържа във форма поне 80-90 процента от играчите, както го правеше Илич например. При него цял сезон тамън едни играчи влязат във форма, тогава пък други излязат, но не съм видял болшинството от играчи, поне 90 процента от тях да са във форма в един и същ момент. Тези от пейката и те повечето са умрели или примирени кучета, които само лапат заплатки. Кво става със скъпоплатените звезди- Исека, Купър, Фаетон и Кордоба. Само Фаетон вчера влезе и не направи абсолютно нищо. Оня Бютучи и него кво да го коментирам, нито на лагер беше, после цял сезон контузен.
Скаршем и той беше ужасен вчера. Ето'о не е лош играч, но Томаш не може да го експлоатира и контролира и да извлече най-доброто от него и това да е подчинено на отбора. Илиев- и той нищо.
Играеш срещу най-добрите крила в България и пускаш халфове срещу тях и то не особено бързи???
Първоначалният състав очевидно беше погрешен. Смените не промениха нищо. Добре, че беше онзи удар на Чорбаджийски. Никой друг от "звездите" не посмя дори да стреля.
Само едно ще кажа. След такъв мач е много трудно да се прецени кой въобще заслужава от теЗи на терена вчера да остане в отбора. Много трудно решение. Ми то ние ще останем без отбор и трябва пак от нулата да почнем. Но все пак за мен Шопов има място в отбора при една нормална заплата. Бих добавил Скаршем и Ето'0, но решението е много трудно и ще зависи и от визията и стила на новия треньор.
Пак казвам Златков го каза вчера, че ще има големи промени. Ама под големи, разбирам наистинааааа големи. Трябва да се реже и то здраво.
Последна промяна от danko_sot на 23 май 2025 10:11, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
danko_sot написа:Всички играха слабо, но наистина халфовата линия беше трагична.
Не знам, но ние сме си същата разпасана команда, както през по-голямата част от сезона. Томаш така и не успява да поддържа във форма поне 80-90 процента от играчите, както го правеше Илич например. При него цял сезон тамън едни играчи влязат във форма, тогава пък други излязат, но не съм видял болшинството от играчи, поне 90 процента от тях да са във форма в един и същ момент. Тези от пейката и те повечето са умрели или примирени кучета, които само лапат заплатки. Кво става със скъпоплатените звезди- Исека, Купър, Фаетон и Кордоба. Само Фаетон вчера влезе и не направи абсолютно нищо.
Първоначалният състав очевидно беше погрешен. Смените не промениха нищо. Добре, че беше онзи удар на Чорбаджийски. Никой друг от звездите не посмя дори да стреля.
Пак казвам Златков го каза вчера, че ще има големи промени. Ама под големи, разбирам наистинааааа големи.
Поредният ти ферман и нито думичка за играча на сезона Вион, заради когото падна голът. Той беше най-слабият на терена, нямаше нито едно точно подаване и го минаваха като спрял абсолютно всеки път. Всички около мен започнаха да го псуват още преди да направи грешката за гола. Но иначе, Скарсем ти е виновен.
Do Something Different!
Ми ти го каза Вион е играч на сезона!
Мислиш ли, че ако не беше направил толкова слаб мач и тази ужасна грешка пак нямаше да ни бият? Аз не.
Моите уважения за Вион. Мисля, че трябва да остане и следващия сезон, но предимно резерва.
Мислиш ли, че ако не беше направил толкова слаб мач и тази ужасна грешка пак нямаше да ни бият? Аз не.
Моите уважения за Вион. Мисля, че трябва да остане и следващия сезон, но предимно резерва.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
danko_sot написа:Ми ти го каза Вион е играч на сезона!
Казах вече моето мнение, според мен хората, които искат Вион в ЦСКА, нямат моралното право да изискват титли и купи, просто защото това е футболист с качества за отбор от нивото на Хебър.
Do Something Different!
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Мислиш ли, че ако не беше направил толкова слаб мач и тази ужасна грешка пак нямаше да ни бият? Аз не.
Определено мисля, че ако първото полувреме беше завършило 0:0 - имахме всички шансове през второто да ги бием !
Това го твърдя на база след като съм изгледал мача на спокойна глава.
На стадиона винаги представата е друга
Най-важното от този мач е че се преброихме и сме много и доста повече отколкото някои предполагаха.