24 Кръг/ Берое - ЦСКА /08.03.2025/ 15:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: 24 Кръг/ Берое - ЦСКА /08.03.2025/ 15:00

Мнениеот soilwork » 08 мар 2025 20:39

Линдсет като опорен(дефанзивен) халф се справя добре. Могат да пробват Кареасо на титулярната му позиция. Тасев е като полуаматьор на фона на останалите....няма физика, брак и грешки. Има си треньори да решават

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 08 мар 2025 20:42

soilwork написа:Линдсет като опорен(дефанзивен) халф се справя добре. Могат да пробват Кареасо на титулярната му позиция. Тасев е като полуаматьор на фона на останалите....няма физика, брак и грешки. Има си треньори да решават

Кареасо липсваше ли по някакъв начин в този мач? Линдсет на тази позиция се справи в пъти по-добре, отколкото като изнесен по-напред, а и се справи по-добре от Кареасо като дефанзивен.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 мар 2025 22:11

Tony_CSKA написа:
soilwork написа:Линдсет като опорен(дефанзивен) халф се справя добре. Могат да пробват Кареасо на титулярната му позиция. Тасев е като полуаматьор на фона на останалите....няма физика, брак и грешки. Има си треньори да решават

Кареасо липсваше ли по някакъв начин в този мач? Линдсет на тази позиция се справи в пъти по-добре, отколкото като изнесен по-напред, а и се справи по-добре от Кареасо като дефанзивен.
На мен не ми липсваше :) даже мисля че без него имаме повече отнети топки и спрени атаки. Ма тука си има доста фенове които смятат че е основополагащ за схемата

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 09 мар 2025 06:45

Доста мнение има за Бютучи, че не е бърз и че не може да се надиграва един на един.
На него точно това му е силата, че не му се налага.
С един пас елиминира трима защитници и не дава шанс на вратаря да се намеси, повечето крила ще тръгнат да правят неща тип Роналдиньо и ще си усложнят задачата десетократно.
При асистенцията вчера се замислих как би я изиграл Тасев...
100% щеше да опита да влезе с топката в наказателното срещу двама и ДОРИ да беше успял нямаше да има време да види къде са му съотборниците (когато дриблира си гледа в краката) и да направи приличен пас. Та от 10 пъти я му се получи веднъж я не.
Докато Бербо играеше получаваше подобни упреци, ако прочете мненията на феновете на Юнайтед сами признават, че са грешали когато са го хейтили.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 мар 2025 08:17

Бютучи, ако е в кондиция няма крило в Ефбет което да се доближи и на 50 % от качествата му !
Казах и за Тасев, вчера му беше шанса - пропиля го. Нищо лично, но не е за ЦСКА
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 09 мар 2025 10:22

този вашият защитника, как сам го удари по краката с юмрук и се прави на ощипан. Страшен мръсник.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 09 мар 2025 11:16

kempesmario написа:този вашият защитника, как сам го удари по краката с юмрук и се прави на ощипан. Страшен мръсник.

Сам го бил ударил по кракатА, помощ ли трябваше да поиска хаха
Пич научи се да се изразяваш първо ;)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 мар 2025 11:57

Делова клекна да си върже връзките на обувките, а оня капут го натисна по главата, като търсеше провокация.
Нашият реагира страшно глупаво, като го перна през краката и капута падна и взе да умира на тревата.
А нашият просто можеше да се изправи, да му забие един палец в гъза, да го ущипе или да го ръгне в ребрата.
Малоумна проява. Малко съобразителност трябва, а не неандерталски реакции.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 мар 2025 11:59

По това, което виждам от Томаш откакто е треньор, той обича да играе с разтегнати вътрешни халфове, т.е. box to box. Линдсет не е такъв, нито Скаршем. Вчера се справиха на едно прилично ниво за мен норвежците. Но в дългосрочен план е трудно да се предвиди какво ще се случи.

Не съм сигурен, че договорът на Линдсет ще бъде подновен. Също така на коя позиция основно ще бъде ползван Скаршем. Съгласен съм, че показва, че не е играч, който да запълва само дупки, но тези въпроси са отворени засега.

Относно Ботючи дотук в мачовете за нас има няколко ключови отигравания, които са решаващи за крайния изход. Но извън тях няма кой знае какъв принос в чисто игрови план. Ясно е, че има страхотен завършващ удар и центриране, но ако противниковите защитници се адаптират към силните му страни, тогава какво? Това центриране с десен крак отляво е страхотно, но дали следващия път ще му позволят да го направи срещу добър отбор?

Тасев е млад още. Бъдещето е пред него. Вярно има доста да се работи с него, но желанието, а и качества има. Вчера например пусна един страхотен пас по въздух от далечно разстояние, не помня за кой беше. Пробва да стреля отдалече в момент, в който не се виждаше кой ще се нагърби от отбора с някакво по-индивидуални и решително действие в опит да разбием бетона. Не го е страх да пробива и да се надиграва срещу няколко човека. Мисля си, че може да му бъде даден шанс още поне един сезон, но за да се развиваш трябва и да те пускат да играеш и в официални мачове не само на тренировки.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 10 мар 2025 12:18

soilwork написа:
Tony_CSKA написа:

На мен не ми липсваше :) даже мисля че без него имаме повече отнети топки и спрени атаки. Ма тука си има доста фенове които смятат че е основополагащ за схемата

Да, определено не липсваше. Не липсваше и есента при мачовете с Крумовград, Лудогорец, Спартак Варна (и двата) и с числото. Не зная за какво е основополагащ, не зная и с какво по-точно заслужи приз за играч на миналия кръг...

Аз като чета коментари и слушам различни мнения имам чувството, че този футболист е минимум някакъв хибрид между Шави, Иниеста, Шаби Алонсо, Кимих, Тиаго Алкантара, Гатузо, Пирло, Джерард, Лампард, Скоулс, Щефан Ефенберг, Тони Кроос, Лука Модрич, Кака, Ривалдо и щипка Зинедин Зидан. А то футболист, който сме взели за 100к евро от класически средняк в Колумбия, какъвто са Онсе Калдас, а това е първенство по-слабо от нашето.

Дори и в сегашния състав не липсва, когато не играе. Да не говорим колко по-добри футболисти можем да вземем на тази позиция вместо него. Още повече, че от умопомрачаващата недискретност на Филипов стана ясно, че бил поискал 60к евро на месец! Ами наистина не трябва да му бъде подновяван договора, имаше цели три години да се докаже и категорично е под нивото на футболисти като Ето'о и Питас. Дори е обидно за последните двама, че ги използвам в сравнение с него.

Върни се в “ЦСКА”