7 Кръг/ЦСКА - Ботев Пловдив /30.08.2024/ 21:30 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: 7 Кръг/ЦСКА - Ботев Пловдив /30.08.2024/ 21:30 ч.

Мнениеот danko_sot » 31 авг 2024 17:24

Emmanuel написа:
MASTER_COOL написа:Значи треньор може да бъде уволняван по всяко време, но не може да напусне по собствено желание ? В това ли ни убеждаваш ? И заради това е грешен ?!

Грешен е, защото:

1. Спартак повярва в него!
2. Решиха да го чакат и селекцията закъсня!
3. Решиха да го чакат и подготовката закъсня - нямаха време за контроли и подготовка!
4. Делегираха му пълна власт и пръснаха милиони (на база доверие) за селекция, която той поиска!
5. Клуба инвестира много средства в проект, в който той бе крайъгълният камък!

И той предаде клуба и го напусна!
Томаш е не просто грешен - предател е, защото когато един клуб е инвестирал толкова много доверие, финанси и търпение към теб... можеш поне да изкараш полусезона, а той не остана и до мача с Левски! Този човек след само няколко месеца ще бъде натирен от вашите шефове, ще бъде употребен и ще осъзнае, че сбърка, защото можеше да направи нещо значимо на Коритаре стейдиъм! А с фенската маса на Спартак и финансовата мощ на собственика - един европробив щеше да е възможен!

Чак да е грешен, не мисля.

Виж за импулсивен- на 100 процента е. Прибързано решение и не добре обмислено.

Аз бих останал в Спартак на негово място, защото в случая бих послушал разума си.

При едно силно представяне със Спартак офертата от ЦСКА пак щеше да дойде. Но в друг момент, по-добър от този и би имал възможност за по-добро представяне.
Сега по моите критерии прекалено голям риск пое, а и в крайна сметка да, има някакви морални стойности, които не са без значение. В случая със Спартак доверили са му се, дали са му пълен картбланш, големи права в спортно-техническо отношение и не върви в 5-6 кръг да кажеш: айде, чао.

Но това е мое мнение, очаквам реплики тук :)))
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 31 авг 2024 19:04

Emmanuel написа:
MASTER_COOL написа:Значи треньор може да бъде уволняван по всяко време, но не може да напусне по собствено желание ? В това ли ни убеждаваш ? И заради това е грешен ?!

Грешен е, защото:

1. Спартак повярва в него!
2. Решиха да го чакат и селекцията закъсня!
3. Решиха да го чакат и подготовката закъсня - нямаха време за контроли и подготовка!
4. Делегираха му пълна власт и пръснаха милиони (на база доверие) за селекция, която той поиска!
5. Клуба инвестира много средства в проект, в който той бе крайъгълният камък!

И той предаде клуба и го напусна!
Томаш е не просто грешен - предател е, защото когато един клуб е инвестирал толкова много доверие, финанси и търпение към теб... можеш поне да изкараш полусезона, а той не остана и до мача с Левски! Този човек след само няколко месеца ще бъде натирен от вашите шефове, ще бъде употребен и ще осъзнае, че сбърка, защото можеше да направи нещо значимо на Коритаре стейдиъм! А с фенската маса на Спартак и финансовата мощ на собственика - един европробив щеше да е възможен!

И аз едно време се сърдех, когато наши играчи отидоха в Делиормана. Но сега съм на мнение, че професионалният футбол си е работа като всяка друга и всеки има право да сменя работата. Така че понятия като предателство не са приложими за случая. От фенска гледна точка пък гледам на футбола като забавление. Не ми ли е забавно, не го гледам.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 авг 2024 20:57

Не се спря да сипваш по Томаш. Подкрепи го, дай му доверието си. Заслужава. Армеец е и съм убеден, че е по-добър вариант от Петев, Янев и т.н
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 сеп 2024 06:24

MASTER_COOL написа:Не се спря да сипваш по Томаш. Подкрепи го, дай му доверието си. Заслужава. Армеец е и съм убеден, че е по-добър вариант от Петев, Янев и т.н

Надявам се, че не е за мен този коментар, понеже досега не съм писал нищо за Томаш.

Върни се в “ЦСКА”