CSKAВторото полувреме беше това голяма част. Вратарят първото си беше Бусато, грешка.
За съжаление, негативен съм напоследък, но който е гледал мача ще ме разбере.
За пореден път го казвам- майната и на играта, майната му и на треньора. Те са прочетена книга.
В ЦСКА големият проблем е, че няма твърда ръка. Тимът е разпасана команда. Няма кой да тропне по масата, няма го човекът Х, който да държи дисциплината и юздите здраво в тима. На книга това трябва да е спортно- техническия директор , в случая май е Фичо, но при нас неговите функции са декоративни, т.е. никакви. Той няма никаква тежест в тима според мен, а е кукла на конци и изпълнява нарежданията, прищявките и капризите на шефовете си.
Какво визирам ли? Вижте само кадровото състояние на тима. Имаме 5 ЦЗ , при схема с двама - един ненужен. Кох за какъв ни е?
Лазар Туфегджич кой реши да го вземе на тоя лагер и защо и колко вътрешни халфа стават с него? Ясно е, че Чорбаджийски няма как да играе и трябва да бъде даден под наем.
Бисмарк Чарлс две години не можем да го разкараме. Поне не е на лагера.
Взимаме нов нападател, без да е сигурно че ще продадем въобще Назон. В момента колко са ни нападателите, я да ги преброим 1. Каранга ,2. Естрада, 3. Фаетон, 4. Асприля, 5. Назон, 6. Папазов 7. Антонов (ако играем в тази схема). И въпреки това атаката ни е пълна трагедия.... :!:
Просто по тоя начин Гришата да ръководи отбора с джойстика и по телефона от офиса,
Не
става Днес пропиляхме една контрола. Едни безсмислени 90 минути, в които не видяхме нищо ново като идея, в тактическо отношение и т.н. Абсолютен песимист съм за сезона ,ако това нещо продължи така. И тази схема с ромба е за боклука!!!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]