Летен трансферен прозорец и контроли 2023
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- cskarcheto92
- Контакти:
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2023
Аз се надявам да пристигне добра оферта за Турицов и да го пласираме . Ще е добре и за нас и за него и развитието му. Има качества да поиграе в Полша , Гърция или отбори в средата на таблицата на Турция например . И не го казвам ,защото не го харесвам ,а се опасявам , че след пропуснатата дузпа няма да бъде същия играч . Асен Дончев може да го замести ако не се намери някое черно момче .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Сега чета, че сме се интересували от някакъв друг гамбиец на 19 години. За какъв са ни тези субекти (ако изобщо са на 19), да ги учим тепърва да играят футбол, все едно си нямаме наши таланти, които трябва да развиваме. Наистина не виждам абсолютно никакъв смисъл и логика от подобни трансфери и не знам, кой гений ги е измислил (само подозирам).
Ако искаме да сме шампиони се нуждаем от готови играчи на всеки пост на който привличаме, а ако Санянг е левият бек на когото ще разчитаме, а другият 19 годишен гамбиец с когото се спекулира е дефанзивният халф, когото чакаме, то тогава 3те милиона, които хвърлихме за Фаетон и Кордоба ще се окажат напразни, защото ще започваме двубоите с 9 души всеки мач и нито ЛК ще видим, нито титла.
Ако искаме да сме шампиони се нуждаем от готови играчи на всеки пост на който привличаме, а ако Санянг е левият бек на когото ще разчитаме, а другият 19 годишен гамбиец с когото се спекулира е дефанзивният халф, когото чакаме, то тогава 3те милиона, които хвърлихме за Фаетон и Кордоба ще се окажат напразни, защото ще започваме двубоите с 9 души всеки мач и нито ЛК ще видим, нито титла.
CSKArforever написа:Сега чета, че сме се интересували от някакъв друг гамбиец на 19 години. За какъв са ни тези субекти (ако изобщо са на 19), да ги учим тепърва да играят футбол, все едно си нямаме наши таланти, които трябва да развиваме. Наистина не виждам абсолютно никакъв смисъл и логика от подобни трансфери и не знам, кой гений ги е измислил (само подозирам).
Това го говоря от бая време. Ние сме ЦСКА и ни трябват готови футболисти, и то футолисти, които да вдигнат класата на отбора. От зимата насам за сефте откакто ганчев е в ЦСКА, се започна да се взимат играчи с опит и класа. Другото е, че се разкараха половината от плявата в отбора, но има още 4-5, които плачат да радват публиката на Враца. Спешно ни трябва ляв бек и още един деф халф.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Айде да не му редим състава на Сашата от първия мач или втория официален. Той ги гледа всеки ден какво правят на тренировка и решава кой кога да пусне.
То и аз искам много на всеки пост и да са качествени и ако може повече българи наши момчета ама не става всичко толкова бързо и хубаво и да мачкаме всеки щото сме ЦСКА. Доста добри треньори минаха и заминаха за много кратко време. Не помня кога за последно имахме треньор от предния сезон и сме запазили ядрото на отбора + добри попълнения и в очакване на още.
То и аз искам много на всеки пост и да са качествени и ако може повече българи наши момчета ама не става всичко толкова бързо и хубаво и да мачкаме всеки щото сме ЦСКА. Доста добри треньори минаха и заминаха за много кратко време. Не помня кога за последно имахме треньор от предния сезон и сме запазили ядрото на отбора + добри попълнения и в очакване на още.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Асприля май наистина ще дойде съвсем скоро. С неговото привличане селекцията е на 90 % приключила. Продажби също не очаквам, поне не и преди мачовете за влизане в груповата фаза на европейските турнири.
Като гледах вчера и Лудогорец смятам, че към момента ние сме фаворит за спечелване на титлата този сезон.
Отборът го виждам по следния начин по постове:
Вратари: Бусато, Евтимов, Орлинов (добра конкуренция, Митко за пореден път дава заявка да измести Бусато, но в напечените мачове като че ли прегаря)
Десен бек: Турицов, Дончев, евентуално и Вион (тук нищо ново под слънцето засега, но не изключвам след мачовете за влизане в груповата фаза при добра оферта и за двете страни Иван да бъде пуснат и да се закупи нов бек на негово място)
Ляв бек: Санянг, Вион, евентуално и Християн Петров (тук нещата също не изглеждат толкова зле, но за младото момче не мога да дам мнение засега, защото не съм го гледал достатъчно)
ЦЗ: Кордоба, Мено, Махмутович, Петров ( 4 човека за две места б трябвало да свършат работа. Не очаквам нови цз въпреки че се чуват такива мнения. И Мено, и Петров, и Махмутович притежават качества, така че според мачовете ще бъдат ротирани, а за Кордоба чувам добри отзиви, въпреки че не го гледах в мача с Тирол)
Дясно крило: Асприля ? и И. Антонов, евентуално и Фаетон, Кареасо също, а и Тобиас Хайнц ако съдим по подготовката ( тук съм убеден, че нашето момче ще получи заслужени шансове в официалните мачове, което е радващо за всеки истински фен)
Ляво крило: Шагоян, Туфегджич, евентуално Фаетон + още някой скрит жокер сигурно, който не се сещам в момента (този пост го виждам леко невралгичен, особено ако арменецът е непостоянен, но ще видим)
Вътрешни халфове: Линдсет, Кареасо, Хайнц, Шопов, Юга, Вион + Чорбаджийски евентуално ( на хартия имаме достатъчно хора, но на практика резервите трудно биха играли на нивото на титулярите. За Чорбаджийски също не съм убеден, че няма да бъде даден да се обиграва и може би така ще е по-добре за развитието му. Нови момчета обаче по-скоро няма да има, но не го изключвам все пак)
Нападатели: Фаетон, Естрада, Назон ?, Папазов ( това е второто българско момче след Антонов, което съм почти сигурен, че ще остане в отбора и ще играе някаква роля в него. Ако и Назон остане, атаката изглежда добре)
Като гледах вчера и Лудогорец смятам, че към момента ние сме фаворит за спечелване на титлата този сезон.
Отборът го виждам по следния начин по постове:
Вратари: Бусато, Евтимов, Орлинов (добра конкуренция, Митко за пореден път дава заявка да измести Бусато, но в напечените мачове като че ли прегаря)
Десен бек: Турицов, Дончев, евентуално и Вион (тук нищо ново под слънцето засега, но не изключвам след мачовете за влизане в груповата фаза при добра оферта и за двете страни Иван да бъде пуснат и да се закупи нов бек на негово място)
Ляв бек: Санянг, Вион, евентуално и Християн Петров (тук нещата също не изглеждат толкова зле, но за младото момче не мога да дам мнение засега, защото не съм го гледал достатъчно)
ЦЗ: Кордоба, Мено, Махмутович, Петров ( 4 човека за две места б трябвало да свършат работа. Не очаквам нови цз въпреки че се чуват такива мнения. И Мено, и Петров, и Махмутович притежават качества, така че според мачовете ще бъдат ротирани, а за Кордоба чувам добри отзиви, въпреки че не го гледах в мача с Тирол)
Дясно крило: Асприля ? и И. Антонов, евентуално и Фаетон, Кареасо също, а и Тобиас Хайнц ако съдим по подготовката ( тук съм убеден, че нашето момче ще получи заслужени шансове в официалните мачове, което е радващо за всеки истински фен)
Ляво крило: Шагоян, Туфегджич, евентуално Фаетон + още някой скрит жокер сигурно, който не се сещам в момента (този пост го виждам леко невралгичен, особено ако арменецът е непостоянен, но ще видим)
Вътрешни халфове: Линдсет, Кареасо, Хайнц, Шопов, Юга, Вион + Чорбаджийски евентуално ( на хартия имаме достатъчно хора, но на практика резервите трудно биха играли на нивото на титулярите. За Чорбаджийски също не съм убеден, че няма да бъде даден да се обиграва и може би така ще е по-добре за развитието му. Нови момчета обаче по-скоро няма да има, но не го изключвам все пак)
Нападатели: Фаетон, Естрада, Назон ?, Папазов ( това е второто българско момче след Антонов, което съм почти сигурен, че ще остане в отбора и ще играе някаква роля в него. Ако и Назон остане, атаката изглежда добре)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Асприля идва . 

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
-
- Контакти:
kolokolo написа:Асприля идва .
Добра новина

https://www.facebook.com/100008272360612/videos/632382495517566/
Do Something Different!
ЦСКА осъществи и изходящи трансфери днес, освен че привлече Данило Асприля. Армейците преотстъпиха четирима от младите си футболисти в Първа и Втора лига, разбра „Тема Спорт“. Старши треньорът Саша Илич взе решение, че през предстоящия сезон няма да разчита на Симеон Александров и Александър Бучков, които бяха част от лагера на тима в Австрия. Днес сутринта двамата проведоха първа тренировка с елитния Пирин Благоевград. 19-годишният Александров бе привлечен през миналото лято от Септември, но след неуспешен есенен полусезон през пролетта отново се върна в този отбор като преотстъпен. Така и обаче не успя да възстанови старата си форма, като ще опита да стори това в Благоевград. 18-годишният Бучков пък през пролетта игра под наем в Литекс, а сега ще получи шанс да трупа опит в елита. В следващите седмици Бисмарк Чарлс също ще бъде преотстъпен, като е твърде вероятно също да премине в Пирин.
В Ловеч пък отидоха нападателят Павел Жабов, който също бе част от лагера в Австрия и дори отбеляза победното попадение за 2:1 над Ватенс Тирол, както и защитникът Росен Маринов. През миналия сезон те бяха част от дублиращия отбор на ЦСКА, воден от Стамен Белчев, във Втора лига.
В Ловеч пък отидоха нападателят Павел Жабов, който също бе част от лагера в Австрия и дори отбеляза победното попадение за 2:1 над Ватенс Тирол, както и защитникът Росен Маринов. През миналия сезон те бяха част от дублиращия отбор на ЦСКА, воден от Стамен Белчев, във Втора лига.
Хубаво взимаме нови и според мен добри играчи ,но мачовете идват и нямат никакво време за сработка. Някой от тях даже не са във форма, както намекна Саша в едно интервю.
Имам големи притеснения за първите 2, 3 мача.
Само ЦСКА
Имам големи притеснения за първите 2, 3 мача.
Само ЦСКА
[offtopic]Играта е пусната във форума на Ботев Пловдив. Изпратих лични съобщения на около 25 човека. На когото е интересно да заповяда! Човекът положи много труд за да разнообрази позната ни игра. Дават се 2 точки ако състезател познае точна разлика. Примерно прогнозираш 2:1, а мача свърши 3:2 или 4:3, получаваш 2 точки. Така е по-справедливо според мен. Иначе се разчиташе повече на късмет и обикновено, позналия най-много точни резултати ставаше 1,2 или 3! Надявам се всичко да е наред. Програмата е тествана и за сега работи безпроблемно. Всичко е автоматизирано и резултатите излизат мигновено след сравняване с действителните резултати! Ако се получи някаква грешка, нека всеки да напише след класирането за да се направи проверка! Надявам се всичко да е наред!!
УСПЕХ!!![/offtopic]
УСПЕХ!!![/offtopic]
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))