НАПРЕД !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
djd написа:Следващата цел - да вкараме гол.
Kiril2681 написа:Ponko написа:Мачът е пределно ясен! Най-чистата единица. Поне ще посетите Рим.
Доооообре!
cskarcheto92 написа:Добър мач, а дори изпуснахме победата. Антов направи страхотен мач и липсата на късмет го лиши от гол. Определено си вдигна цената двойно след вчерашния мач. С тази игра можем да вземем точки и в Швейцария.
Kiril2681 написа:Общо взето ги изпуснахме - имахме по-чистите положения! Затова помогна и треньора им като на полувремето смени Спинацола, който тормозеше Вион и премести напълно невзрачния Перес на крилото. Имахме една дупка в лицето на Вион и един огромен трап наречен Санкаре - нищо от него, стоеше и гледаше отблизо, но явно има директива да не се сменя преди 88-та мин.Честно казано Моралес ми изправи косата с двойната смяна на Юга и Джеферсон, но му се размина, а пък и поздравления, защото тръгна да печели мача! Между другото Джеферсон беше уникален, понеже ми е "любимец" го следях отблизо - този човек НЯМА сбъркан пас, измъкна няколко топки и има невероятно спокойствие! Антов покри всички вересии на Вион и ако беше вкарал вече щеше да е след Калотина. Добър резултат, но колкото и да обичам ЦСКА, никога не съм вярвал, че ще ме е яд, че сме изпуснали Рома в Рим...ми, яд ме е!!
miro_rz написа:BRF написа:Мисля,че ще ги бием с 1:2!Синклер и Йомов!
Бургаски, ти не беше ли фен на Рома??
Успех, защо не!
1:2/0:1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта