Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Gotzev.88 написа:Ся, нямахме късмет наистина. Ама реално срещу ЧМ нямахме късмет, срещу Разград пак, сега пак. Срещу малките отбори пък много късмет. Нещо твърде много за късмет си говорим. Реално, ако отпаднем в четвъртък ни чака тежка равносметка, че сме 5ти и от три важни мача сме взели 2 точки. Ако влезем в ЛЕ- както казах по-рано- такава тежка програма ще имаме още едно 3-4 месеца. Ще играем групи за престиж и малко пара и тотално ще пропаднем физически в лигата. Не съм сигурен, че ЛЕ трябва да ни е приоритет тази година, а не ШЛ следващата. При всички положения, обаче, ще е много решаваща за бъдещето на отбора седмица
![]()
![]()
djd написа:HardWork написа:CaptainBertorelli написа:djd написа:Дали Матей ще направи хеттрик?
Сигурен съм, че ще му връчат бутилката след мача. Занев се бил оправил, дано да може играе срещу Базел.
Матей не е направил кой знае каква грешка този мач. Първия гол е случаен и не бих обвинил Матей за него. Втория гол е изцяло на Антов, за него Матей не носи никаква вина. Занев беше трагичен преди да се разболее и напълно резонно загуби титулярното си място.
Обаче все пак можеше да направи хеттрик.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
k_oleto написа:Хора, никакъв Базел не им е в гравите. Това е нивото.
Не искам да съм тоя дето постоянно да плюва, ама:
1. Антов не е готов за титуляр на 100% (за мен е по-слабия от Антов-Матей)
2. Санкаре го играе офанзивен халф
3. Тиаго - дефанзивен
4. Гълъба - бек
5. Кери го игра дясно крило, което играе с ляв кракПича е плеймейкър, а на тази позиция никога не съм го виждал
Dust написа:Хем се изморихте, хем загубихте, хем влизате в мача с Базел с минорно настроение.
За 7 мача сте допуснали 9 гола.
delqnski47 написа:Dust написа:Хем се изморихте, хем загубихте, хем влизате в мача с Базел с минорно настроение.
За 7 мача сте допуснали 9 гола.
Паднахме и се появи![]()
![]()
![]()
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта