КБ/Втори кръг (1/8 финали)/ Арда-ЦСКА / 05.12.2019 / 13:30 ч. FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

goshev
Контакти:

Re: КБ/Втори кръг (1/8 финали)/ Арда-ЦСКА / 05.12.2019 / 13:30 ч.

Мнениеот goshev » 05 дек 2019 22:59

А колко не спечелихме и загубихме заради него?

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 06 дек 2019 02:58

Red_Neck написа:Футболистите на ЦСКА имат потенциал за доста по-добър футбол, убеден съм в това.
Не ми се навлиза в детайли, но за мен виновникът за слабата игра е на скамейката.
Щом днес след ранния гол опъна ръчната и на левия бек, заеви.

.... колкото до бачо Али, хубав-лош, днес отново ни спечели мача!

Съгласен съм с написаното от теб, но с едно оточнение. Да Соу ни спаси, но и много мачове не спечелихме заради множеството му пропуски. Лично мое мнение е, че трябва спешно на полусезона да се вземе добър ЦН и то да е от нашето първенство по възможност и да замени Соу.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 06 дек 2019 07:21

Ако настоящите футболисти на ЦСКА имаха потенциал за доста по-добър футбол нямаше да го крият, а щяха да демонстрират уменията си във всеки мач. За съжаление нищо такова не се забелязва. С изключение на 2-3 мача, в които имаше известни проблясъци, в останалите не играхме нищо. Момчетата се стараят, спор няма, но това е прекалено малко за ЦСКА. Тъжно е, че не умеем да си подаваме, особено на скорост, лесно губим притежанието на топката, разчитаме на грешки на противника, на статични положения и на изсипани към Алито топки в наказателното поле.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 дек 2019 07:48

На Алито му трябват още десетина гола и ще отлети някъде на Изток.За това и момчето си търчи и си гони целите.Само,че ние оставаме с келтския дървар и куция австралиец.Евандро също не го броя и на него му трябват още 7-8 гола за да отлети. Само,че при него ще е по -трудно щото сърбето нещо му обърка позицията и му личи ,че се мъчи.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 дек 2019 08:50

k20dan4o написа:
gihuelo написа:
Warped написа:Вие всеедно не сте гледали. Албентоса играе с ръка в наказателното, чиста дузпа. 95та минута чист гол на арда отменен.
Сватбата ви помогна яко

Кьорав ли си или не знаеш какво е засада? Или просто дразниш? :)

Изображение

Всъщност подобни положения от такава гледна точка са доста спорни, и само ако камерата е на точното място може да се каже на 100%. Доскоро подобни положения казвахме на 99% че са засади, само че ВАР ни отвори очите за някои ситуации при които се създава малко оптична измама. Пресен пример е мача Реал М - Брюж на който ВАР помогна на Кабака да отсъди правилно че няма засада и призна гола на Рамос. При първото повторение си казваш...ООО 100% засада, да ама не е. Ситуацията за Арда в 95 мин. е подобна и повторението не е точно на линията. Тоест тук трябва да се доверим само на съдията какво е видял, повторението малко залъгва, че има засада. Аз лично за себе си вече при такива ситуации смятам че не е засада /не щото положението е в полза на ЦСКА, по принцип/.
[offtopic]ИзображениеИзображение[/offtopic]

Лично аз , тук се доверявам на линията на наказателното поле.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 06 дек 2019 15:10

hydetoshi написа:
buhata_prime написа:
hydetoshi написа:
redhooligan написа:
BRF написа:Поредната простотия!Мач в четвъртък в 13.30часа!Какво да коментираме!

Напълно подкрепям написаното от теб. Вемсто да гледат да има посещаемост по стадионите, те гледат да прецакат и малкото хора които имат желание да отидат.

И аз да добавя един детайл. Примерно стадиона на Берое има една хубава трибуна и една мижава 3-4 реда, която почти винаги е празна. Вместо камерата да гледа трибуната с хората, с емоциите и с всичко, което е свързано с един мач, винаги гледаме пустата трибуна и някакви дървета, което автоматично отнема от атмосферата на мача.

А камерата на дърветата ли да я турят?

Има клипче в yoytube от шампионския мач Берое- Славия 1986 г. Може да си го пуснеш.Камерата е точно така обърната. Явно е имало начин.

Факт. Но обърни внимание каква малка част от терена покрива кадъра, защото се снима отблизо и от ниско. Просто не е ок.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”