bubka написа:Тоя двубой трябва да го забранят и да дават служебно по 1 точка и на двата отбора или, ако останалите участници в Първа лига са съгласни, да се решава с дузпи.
За мое щастие бях на работа!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
bubka написа:Тоя двубой трябва да го забранят и да дават служебно по 1 точка и на двата отбора или, ако останалите участници в Първа лига са съгласни, да се решава с дузпи.
1Neutralen написа:Взехме си точката, а вие си оставете на 11 точки от първото място. Добър резултат.
W84me написа:Иначе голяма трагедия като показано на терена.
ЕМИЛ написа:Отвратителна хореография с тоя черен чаршафа
Gotzev.88 написа:Имам чувството, че Лудогорци вече не ни приемат като дразнител и не се и напъват (с оглед на преднината в момента е и разбираемо). Позитивното е, че Антов беше страхотен днесБи било прекрасно скаутите дето са били на мача още тази вечер да им го опаковаме и да си го качат на самолета преди някой да му е строшил краката без картон. Играхме с нещо като желание и започваме да изглеждаме все по-компактни. Нищо общо с кошмарното начало на сезона и периодът малко преди да си тръгне Дедо. Звуча като фен на Етър или Славия, знам
Kiril2681 написа::)Gotzev.88 написа:Звуча като фен на Етър или Славия, знам
![]()
![]()
![]()
Е , та ти си техен фен...под прикритие, Гоцев, признай си!
![]()
Антов наистина направи силен мач...за съжаление...и него ще го шътнем, дано прогресира и успее момчето!
Kiril2681 написа:W84me написа:Иначе голяма трагедия като показано на терена.
[offtopic]...докато вие вчера играхте най-малкото като Барса, даже каква ти Барса, извънземен фуДбол играхте...Сега остава да ни осветлиш колко бяхме на стадиона и колко точни удара имаха Великите и ще си изпълнил нормата си![]()
![]()
[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Gotzev.88 написа:Kiril2681 написа::)Gotzev.88 написа:Звуча като фен на Етър или Славия, знам
![]()
![]()
![]()
Е , та ти си техен фен...под прикритие, Гоцев, признай си!
![]()
Антов наистина направи силен мач...за съжаление...и него ще го шътнем, дано прогресира и успее момчето!
Не съм, но започвам да им влизам в обувките. Сутринта си мислих- м'чи то, 7мото място и бараж не е никак лоша опция и е по-добре от 4то без бараж![]()
Потребители, разглеждащи този форум: nikolay_cska и 13 госта