Този мач ,зависи само и единствено от настроението на Лудогорец. Мисля си че мислите на играчите на Лудогорец вече са в пустините на Израел, така че е много вероятно да се пазят, да играят с по-ниско темпо и така. Това е подходящ случай ЦСКА-София да победи след 4 неуспеши мача - две загуби и два равни !!..
Просто малшанс за Лудогорец, че мачът е между два много важни мача в Европа !!
2 кръг: ЦСКА-София - Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 2 кръг: ЦСКА - Лудогорец
HardWork написа:Кашчей написа:HardWork написа:Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Някога виждал ли си съдия да свири против Лудогорец по родните терени? Това би означавало гражданска война! Домуса ще сваля правителства, ако нещо такова се случи!
Ти май си забравил как завърши първият мач между бившият ЦСКА и Лудогорец в София, след какво съдийство и какво стана два месеца по-късно с някои любители на сиропа?!
Всъщност, защо съдията трябва да свири против, или за, а не честно?
Колегата е казва, че който плати повече ще получи покрепа от съдията! Аз казвам, че тук нещата не опират до пари, а до лоби! Аз лично никога не съм виждал съдия да ощетява тендензиозно Лудогорец по родните терени, обратното обче съдия да ощетява в полза на Лудогорец го виждаме много често!
Тези тъпи съдийски подпирания не помагат много на подпираните отбори и това се вижда най-добре в ЕКТ, или в мачовете на националите. За съжаление силните на деня, както и един-два по презумпция подпирани, винаги имат съдийски комфорт.
Малко встрани, но си спомням как Франция се класира за ЮАР 2010 и какво направи там след това.
Когато играеш 30-36 мача, във вътрешното първенство и ти се разрешават всякакви своеволия, започваш да мислиш, че така ще е навсякъде, но идва един момент, когато разбираш, че нещата не стоят съвсем така. И това важи за всички подпирани у нас отбори и играчи на някои отбори.
За мача очаквам да се хвърлите като гладиатори в последна битка, а как ще ви отговорят те е вече съвсем друг въпрос. Засега имат един мач повече от вас в сезона. Вярно, срещу не съвсем същият по стил и възможности отбор, но и зарядът беше по-голям.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Унижаваме зелените и протягаме ръце към 32-рата!!!
IvailoRz написа:HardWork написа:Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Някога виждал ли си съдия да свири против Лудогорец по родните терени? Това би означавало гражданска война! Домуса ще сваля правителства, ако нещо такова се случи!
Аз съм виждал . Последния случай е в мача с ЦСКА , когато дадоха дузпа за нарушение(ако въобще е нарушение) бая извън наказателното поле. Ако беше в обратна посока щеше да има рев до небесата.
Аз не видях някъде категорично да покажат, че играта с ръка е извън наказателното поле (чак пък бая, както казваш), ама щом Домусчиев и сие е на това мнение, може и да е така.
Иначе съм виждал плюене, душене, средни пръсти, удари от различни видове бойни изкуства, ама пък щом съдията не е свирил, може и да съм сънувал.
d.milanov написа:IvailoRz написа:HardWork написа:Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Аз съм виждал . Последния случай е в мача с ЦСКА , когато дадоха дузпа за нарушение(ако въобще е нарушение) бая извън наказателното поле. Ако беше в обратна посока щеше да има рев до небесата.
Аз не видях някъде категорично да покажат, че играта с ръка е извън наказателното поле (чак пък бая, както казваш), ама щом Домусчиев и сие е на това мнение, може и да е така.
Иначе съм виждал плюене, душене, средни пръсти, удари от различни видове бойни изкуства, ама пък щом съдията не е свирил, може и да съм сънувал.
Ти явно много неща не си видял от оня мач!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- insaneboy1
- Контакти:
Този мач ЦСКА-София ще се напъват напъват, Лудогорец ще излезе с втория състав, ще поиграе малко и ще вземе един Х или даже ще бие, и айде бързо ЦСКА ще бъдат отказани от титлата.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Teo написа:Унижаваме зелените и протягаме ръце към 32-рата!!!
След този коментар се замислям вече, нищо че предположението ми беше за по-добра игра на столичаните в повече.
Последна промяна от PFC Litex на 22 юли 2017 17:21, променено общо 1 път.

HardWork написа:Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Независимо кой отбор се е подвизавал под името ЦСКА, в срещите му срещу Лудогорец той неизмено и еднопосочно е подкрепян от съдийството.
Така е от първият двубой на Лудогорец срешу тим с такова име, когато беше отменен редовен гол на орлите и бяха свирени куп нереални засади за да се предотвратят 100% голове.
volf написа:HardWork написа:Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Независимо кой отбор се е подвизавал под името ЦСКА, в срещите му срещу Лудогорец той неизмено и еднопосочно е подкрепян от съдийството.
Така е от първият двубой на Лудогорец срешу тим с такова име, когато беше отменен редовен гол на орлите и бяха свирени куп нереални засади за да се предотвратят 100% голове.
Абсолютно

HardWork написа:volf написа:HardWork написа:Warped написа:Кой е кихнал повече на съдията ще разберем в 21:00![]()
Абсолютно! Точно както и Барселона винаги са рязани от съдиите в ШЛ
...
В мнението си не се позовавах на отчетливите прилики между Лудогорец и Барселона, а по скоро на онези прилики между настоящата ЦСКА — и автентичното ЦСКА от близкото минало.