delqnski47 написа:По добре играете,защото с Дедо вече тамън се сработихте.В началото бехте пълна скръб.Същото е и с Морето и Гонзо,който ви би не защото е супер треньор,а защото знае 2 и 3,тъй като не е от вчера в отбора,а Топчо е ся го спуснаха.За Дунав важи същото.Така че няма какво да се изхвърляме в оценки.
Скръб бехме само с Монтана, а в Пловдив победата ни бе отнета с измислена дузпа. Но стига за нас-онзи ден доста от споменатите в един пост ни правиха обстоен анализ за мача срещу Морето.
Когато за три месеца си загубил 4 мача, единия срещу отбор от Б група, да говориш за класа е странно. Почти се извървя половината сезон, и е време за оценки. На мен лично ми хареса в началото този Вионо, хареса ми Чорбата, имате още 2-3 добри момчета. Но нямате отбор. Липсва ви отборното-подсигуряване отзад, взаимопомощ, липсват пасове и комбинации в атака( вж Левски как игра в атака с Морето, въпреки отпадането. Вж Дунав как игра вчера).
Трагични в гостуванията, неубедителни в защита. За мен обаче относителна стабилност имате в центъра, което ви и крепи на този етап. Срещу що-годе подреден отбор обаче зацикляте по всички фронтове.
Надявам се на ваша победа в Разград, с оглед интересите на моя тим. Но, както казах и в друга тема, никак не съм убеден в нея. Не виждам нито един футболен или извнфутболен аргумент във ваша полза. Ала футболът затова е велика игра-всичко е възможно!