ЦСКА София-Локомотив Пд, 29 октомври 2016, събота, 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ЦСКА София-Локомотив Пд, 29 октомври 2016, събота, 17:30

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2016 20:21

delqnski47 написа:По добре играете,защото с Дедо вече тамън се сработихте.В началото бехте пълна скръб.Същото е и с Морето и Гонзо,който ви би не защото е супер треньор,а защото знае 2 и 3,тъй като не е от вчера в отбора,а Топчо е ся го спуснаха.За Дунав важи същото. ;) Така че няма какво да се изхвърляме в оценки.

Скръб бехме само с Монтана, а в Пловдив победата ни бе отнета с измислена дузпа. Но стига за нас-онзи ден доста от споменатите в един пост ни правиха обстоен анализ за мача срещу Морето.
Когато за три месеца си загубил 4 мача, единия срещу отбор от Б група, да говориш за класа е странно. Почти се извървя половината сезон, и е време за оценки. На мен лично ми хареса в началото този Вионо, хареса ми Чорбата, имате още 2-3 добри момчета. Но нямате отбор. Липсва ви отборното-подсигуряване отзад, взаимопомощ, липсват пасове и комбинации в атака( вж Левски как игра в атака с Морето, въпреки отпадането. Вж Дунав как игра вчера).
Трагични в гостуванията, неубедителни в защита. За мен обаче относителна стабилност имате в центъра, което ви и крепи на този етап. Срещу що-годе подреден отбор обаче зацикляте по всички фронтове.
Надявам се на ваша победа в Разград, с оглед интересите на моя тим. Но, както казах и в друга тема, никак не съм убеден в нея. Не виждам нито един футболен или извнфутболен аргумент във ваша полза. Ала футболът затова е велика игра-всичко е възможно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 29 окт 2016 20:22

Йорданеску дали е познавал поне един футболист от сегашния състав.Тия португалци правят фоерверки от време на време,но не показват постоянна игра.Незнам кога ще се сработват.Мача не съм го гледал бях за риба,но чета че сме пропуснали много има и такива мачове.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2016 20:26

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Сбъркал си адресата, ако смяташ, че съм влязъл, за да злорадствам. Такова нещо не правя и не бих направил. Коментирах повече факта, че загубихте мач, който би трябвало да спечелите, а Дедо е вече свободен и нищо чудно да е поредна постановка, този път на Йорданеску. Даже влизането ми беше заради коефициентите, които ме изумиха в началото, но после разбрах, че съм сгрешил.
Споменатите никове ги изредих, защото те са алфата и омегата на играта, правилата и правото, като пропуснах някои, но то един човек, от тях, тук пише с 3-4 ника, та не е загуба голяма 8-)
Относно сработването ще ти кажа отново, че ядрото е от "Литекс", тоест повечето футболисти, и няма как да не са сработени, а и подготовка водиха заедно. Лично за мен, това си е отлична вакса за ски, но времето ще покаже доколко съм прав.

Не съм сбъркал нищо и никъде не съм говорил за злорадстване. ;) Не знам защо реши да се защитаваш.Треньорът на един отбор е като заварката при два стоманени елемента.Или като положения бетон на който му е нужно време да набере якост.Навсякъде като сменят треньора на даден отбор и нещата се променят малко или много.Играчите може да са си същите.Левски смениха треньора и им набутаха 3 гола,а дотогава мисля че имаха 1 гол допуснат или нещо такова беше.

Ще коментирам само маркираното:
Вие се опитахте първо да направите сплав от легирана стомана и ПВЦ, но така не става. После се опитвате с нисковъглеродни електроди да заварявате благородна стомана към чугун-така също не става. Изобщо сбъркахте отвсякъде технологията на заваряване и сплавяне, но пък се радвате на ПВЦ-то, защото е оцветено като 18-10 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 окт 2016 20:27

sin4ec написа:
delqnski47 написа:По добре играете,защото с Дедо вече тамън се сработихте.В началото бехте пълна скръб.Същото е и с Морето и Гонзо,който ви би не защото е супер треньор,а защото знае 2 и 3,тъй като не е от вчера в отбора,а Топчо е ся го спуснаха.За Дунав важи същото. ;) Така че няма какво да се изхвърляме в оценки.

Скръб бехме само с Монтана, а в Пловдив победата ни бе отнета с измислена дузпа. Но стига за нас-онзи ден доста от споменатите в един пост ни правиха обстоен анализ за мача срещу Морето.
Когато за три месеца си загубил 4 мача, единия срещу отбор от Б група, да говориш за класа е странно. Почти се извървя половината сезон, и е време за оценки. На мен лично ми хареса в началото този Вионо, хареса ми Чорбата, имате още 2-3 добри момчета. Но нямате отбор. Липсва ви отборното-подсигуряване отзад, взаимопомощ, липсват пасове и комбинации в атака( вж Левски как игра в атака с Морето, въпреки отпадането. Вж Дунав как игра вчера).
Трагични в гостуванията, неубедителни в защита. За мен обаче относителна стабилност имате в центъра, което ви и крепи на този етап. Срещу що-годе подреден отбор обаче зацикляте по всички фронтове.
Надявам се на ваша победа в Разград, с оглед интересите на моя тим. Но, както казах и в друга тема, никак не съм убеден в нея. Не виждам нито един футболен или извнфутболен аргумент във ваша полза. Ала футболът затова е велика игра-всичко е възможно!

Това си е твое мнение,няма лошо.Аз генерални оценки правя след проведена зимна или лятна подготовка и няколко изиграни мача. ;) Всеки си има виждания на нещата в крайна сметка.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 окт 2016 20:33

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Сбъркал си адресата, ако смяташ, че съм влязъл, за да злорадствам. Такова нещо не правя и не бих направил. Коментирах повече факта, че загубихте мач, който би трябвало да спечелите, а Дедо е вече свободен и нищо чудно да е поредна постановка, този път на Йорданеску. Даже влизането ми беше заради коефициентите, които ме изумиха в началото, но после разбрах, че съм сгрешил.
Споменатите никове ги изредих, защото те са алфата и омегата на играта, правилата и правото, като пропуснах някои, но то един човек, от тях, тук пише с 3-4 ника, та не е загуба голяма 8-)
Относно сработването ще ти кажа отново, че ядрото е от "Литекс", тоест повечето футболисти, и няма как да не са сработени, а и подготовка водиха заедно. Лично за мен, това си е отлична вакса за ски, но времето ще покаже доколко съм прав.

Не съм сбъркал нищо и никъде не съм говорил за злорадстване. ;) Не знам защо реши да се защитаваш.Треньорът на един отбор е като заварката при два стоманени елемента.Или като положения бетон на който му е нужно време да набере якост.Навсякъде като сменят треньора на даден отбор и нещата се променят малко или много.Играчите може да са си същите.Левски смениха треньора и им набутаха 3 гола,а дотогава мисля че имаха 1 гол допуснат или нещо такова беше.

Ще коментирам само маркираното:
Вие се опитахте първо да направите сплав от легирана стомана и ПВЦ, но така не става. После се опитвате с нисковъглеродни електроди да заварявате благородна стомана към чугун-така също не става. Изобщо сбъркахте отвсякъде технологията на заваряване и сплавяне, но пък се радвате на ПВЦ-то, защото е оцветено като 18-10 8-)

Добре че Батков не е мислил като вас и не изрита Мъри Стоилов още в началото от Левски,защото не знам как щеше да се стигне до оня четвъртфинал и как щеше да се стигне до групите на ШЛ. ;) Същото важи и за Сър Алекс,ама айде....там са космически величините...и ПВЦ-тата.Относно разни унищожавания на ЦСКА,които се ширят в пространството - това ще го коментирам,когато му дойде времето.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 окт 2016 20:42

Има и такива мачове.
Няма нужда от трагедии. Реално се борим за място в ЕКТ този сезон.

Аз лично съм разочарован от Чорбата, Преслав и Виана в този мач.
Супер се издразних и от мекушавата игра на португалците в атака.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2016 20:43

delqnski47 написа:Това си е твое мнение,няма лошо.Аз генерални оценки правя след проведена зимна или лятна подготовка и няколко изиграни мача. ;) Всеки си има виждания на нещата в крайна сметка.

Чакай сега, отбора и представянето му ли обсъждаме, или Йорданеску? То и Елин бе охулен от пишманспецовете онзи ден, макар да пое отбора в движение и нищо да не е провеждал. Че и добре играха, но пак задълбахме за сините...
Отборът ти не може да вкара гол или вкарва измъчено-подарен в сума мачове-това не е ли факт? Защитата ти се пука от никакви ситуации, не си помагат и подсигуряват-това не е ли факт?
Това освен факти са и тенденции. Майната му на днешния мач, защото далеч по-велики отбори от вашия падат у дома. Отборът ви не е лош, и с времето предполагам ще изчисти някои от проблемите. Но разни капацитети тука, бленуващи доминации и титли е крайно време да са наясно с реалностите. Повтарям, аз видях тази есен някои добри неща в отбора ви.
С този материал 3-6 място. Дали ви устройва или не-няма значение.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2016 20:47

Red_Neck написа:Има и такива мачове.
Няма нужда от трагедии. Реално се борим за място в ЕКТ този сезон.

Аз лично съм разочарован от Чорбата, Преслав и Виана в този мач.
Супер се издразних и от мекушавата игра на португалците в атака.

Че то на вас всеки втори мач ви е такъв. Трагедии създават няколко човека тука, не други-и при нас ги има такива! За латиносите съм си казал мнението, като разбрах, че Чиликов е командирован в Португалия, и ми се присра( истина ти казвам).

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 окт 2016 20:48

Защитата трагична,треньора още не е влязъл в час и не избира правилния състав за двубоите.Единствения + на румънеца е,че ЦСКА прави много голови положения,лошото е,че треньора не уцелва нападателите които да му донесат победата в тях.Да видим с каква селекция ще излезе срещу Лудогорец.Вземе ли мача в Разград всички ще се успокоят,че той е правилния човек за ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 29 окт 2016 20:50

bobo_13 написа:Усещам как Любко ще наследи Стоичковото протеже

Не знам къде ги видяхте тези многобройни положения. Реалните голови ситуации бяха не повече от 2-3. Ако броите всеки удар от над 20 метра във вратаря или всекi удар с глава 5 метра в аут(след статични положения(, тогава може) + всички улавяния на вратаря при центрирене , togawa moe

5-2 точни удари, като от тези 5, 4 бяха от над 20 метра....то един вратар ако не може да хване удар от такова разстояние в неговия обсег,,,,,,

Голово положение е това при което има реална възможност за отбелязване на гол,дали удара е в аут или вратаря е спасил ,пак си е голово положение ! Удар от 5 метра си е голово положение ,макар и да е 5 метра в аут !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”