ППЛ 6 кръг: Дунав - ЦСКА, 11.09.2016, 21:15, Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Re: ППЛ 6 кръг: Дунав - ЦСКА, 11.09.2016, 21:15, Разград

Мнениеот FCD » 05 сеп 2016 20:08

TheOnly1 написа:В конкретния случай паузата работи в полза на ЦСКА. Давам за пример сезон 2013-2014, когато Стойчо Младенов събра някакви играчи от Тубата. Преди първата пауза бяха сбирщайн и точно на паузата станаха отбор.

Моите наблюдения са, че като цяло паузите не се отразяват много добре на играчите, особено ако не се поддържа форма. Половин месец е това. Почивките са хубаво нещо, но отпускат. Това и за нашия отбор важи, дано са си взели поуки от преди. Но в крайна сметка каквото за едните, такова и за другите.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 сеп 2016 20:21

Винаги съм се учудвал кви екземпляри са русенци? :oops: Как може един от 6-те най-големи града в страната да няма абсолютно никакви успехи, даже и да бъде закриван и като някакво клошарско отборче да обикаля с години селата из района. Най -големите му успехи са да не изпадне :shock: А къде, къде по-малки и по-бедни райони, като разград, ловеч, дори сливен имат повече успехи от тях! Та русенци, без да се обиждате, но нито футболисти вадите, нито отбор сте имали през годините на ниво, та това говори за много лош материал, както се изказа едно политическо говедо наскоро. Срам за Русе!!! :(
За мача: два измислени отбора ще се поритат малко и вероятно по-богатия от двата ще спечели мача!?
1-2
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 05 сеп 2016 20:27

шивача написа:Винаги съм се учудвал кви екземпляри са русенци? :oops: Как може един от 6-те най-големи града в страната да няма абсолютно никакви успехи, даже и да бъде закриван и като някакво клошарско отборче да обикаля с години селата из района. Най -големите му успехи са да не изпадне :shock: А къде, къде по-малки и по-бедни райони, като разград, ловеч, дори сливен имат повече успехи от тях! Та русенци, без да се обиждате, но нито футболисти вадите, нито отбор сте имали през годините на ниво, та това говори за много лош материал, както се изказа едно политическо говедо наскоро. Срам за Русе!!! :(
За мача: два измислени отбора ще се поритат малко и вероятно по-богатия от двата ще спечели мача!?
1-2

Прав си, но това вече е в историята от 3 години насам. Не е ли видно? Освен това не сме ти някакви "екземпляри", а сме нормални хора. Има една много интересна статия на сайта ни, която всеки, който има интернет, може да прочете. Изводите са направени, поуките са взети и е взет кардинално различен новаторски курс. Ето затова много хора не ни разбират дори сега и сме им странни. Не сме типичния олигархичен модел, който в Русе дълги години не проработи или доведе до колапси, вследствие кефа на един човек. Можем спокойно да кажем за момента, че сме отборът на града. И напук на всички прогнози, че ще сме боксовата круша на А група, сме тук и се справяме някак си. :mrgreen:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 сеп 2016 20:32

Труден мач - 0:1.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 сеп 2016 21:18

Аз съм на 43 години и си спомням Дунав във А група. Дори бях на последния мач ,когато ЦСКА победи 3:0 в Русе. От тогава мина много време и отбора ви беше най-близко, когато ви държеше Барбуков. В северна България червените фенове са много и това ще се види на самия мач. Километрите са много, но както винаги ЦСКА ще играе, като домакин в Разград. Надявам се да победим за първи път, като гост. Не ме интересува, с колко гола. Серията на Дунав ще свърши в този мач, просто ни трябват точки. Няма да е лесно, заради новите попълнениния, но съм обеден в успеха! Ние сме ЦСКА и победите са в ДНКто ни. Винаги съм казвал, че средни по-класа играчи щом облекът фланелките с трите звезди вече са над противника!

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 05 сеп 2016 21:34

angelofdeath написа:Аз съм на 43 години и си спомням Дунав във А група. Дори бях на последния мач ,когато ЦСКА победи 3:0 в Русе. От тогава мина много време и отбора ви беше най-близко, когато ви държеше Барбуков. В северна България червените фенове са много и това ще се види на самия мач. Километрите са много, но както винаги ЦСКА ще играе, като домакин в Разград. Надявам се да победим за първи път, като гост. Не ме интересува, с колко гола. Серията на Дунав ще свърши в този мач, просто ни трябват точки. Няма да е лесно, заради новите попълнениния, но съм обеден в успеха! Ние сме ЦСКА и победите са в ДНКто ни. Винаги съм казвал, че средни по-класа играчи щом облекът фланелките с трите звезди вече са над противника!

Не забравяй, че билетите се продават първо в Русе и после в Разград. Ръководството ни ще направи всичко възможно Дунав да има максимална подкрепа в Разград. Освен това, не вярвам да получите голяма подкрепа от разградчани, за които се явявате един от основните конкуренти за титлата. А въпроса за ДНК-то и идентичността на ЦСКА не желая да го коментирам тук, защото не е за тази тема, а и веднага ще ми наскочат интернет-бабаитите на форума.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 05 сеп 2016 22:34

angelofdeath написа:Аз съм на 43 години и си спомням Дунав във А група. Дори бях на последния мач ,когато ЦСКА победи 3:0 в Русе. От тогава мина много време и отбора ви беше най-близко, когато ви държеше Барбуков.

Колкото бяхме близо, толкова бяхме и далеч тогава, именно заради простотиите и едноличните решения на някой си, което споменах и по-горе.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 сеп 2016 11:16

успех и на двата отбора пожелавам и дано по-добрия победи :geek:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 06 сеп 2016 12:04

Жалко, че мача няма да се играе в Русе. Срам за управниците на града е да няма един стадион за пред хората. С Дунав са ставали много хубави мачове. Спомням си и един в края на 80-те който се игра в много гъста мъгла, а може да е било и обгазяване. Вратар ни беше Досев /лека му пръст/и направи много добри спасявания, но и имаше вина за единия гол. Завършихме 2:2. Сега трябва да победим задължително !

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 06 сеп 2016 13:14

MAXIMUS написа:Жалко, че мача няма да се играе в Русе. Срам за управниците на града е да няма един стадион за пред хората. С Дунав са ставали много хубави мачове. Спомням си и един в края на 80-те който се игра в много гъста мъгла, а може да е било и обгазяване. Вратар ни беше Досев /лека му пръст/и направи много добри спасявания, но и имаше вина за единия гол. Завършихме 2:2. Сега трябва да победим задължително !

Тежка тема, заради която сме си съкратили живота. :( Наистина срам за тях. Ето им ги поредните обещания, на които повече никой не вярва: http://ruse-news.com/obshtina-ruse-se-v ... v-remonta/
Не е ясно кои и колко са "следващите години", коя е "южната трибуна", като там на практика е таблото и сектора за гости и въобще пълна пародия. Като цяло стадионът ни е далеч по-поддържан от този в един Плевен да речем, но има доста какво да се желае. Някои неща вече бяха пооправени, други предстоят. Всички се надяваме основните ремонти и реновации да завършат до началото на пролетния дял и да се върнем у дома. :( Ако дай Боже имаме силите да се класираме в първата шестица, може пък и да имате късмет напролет да дойдете тук. Обгазяванията отдавна са в историята, така че спокойно. В момента въздухът в София е по-зле.

Върни се в “ЦСКА”