zaleza1234 написа:hincha написа:warhead написа:Айде сега ми обясни с какво е различен модела Локо с ЦСКА??
Чисто ново дружество създадено и кръстено Локо ,какво общо има с "автентичния" Локо(Сф)?
П.С.Не ми обяснявай ,че си стъпвал на мач на ЦСКА!Ти си гове*о под прикритие!
Обяснявам: Локо Сф фалира и почна от нулата, не е обединение на Сокол Бенковски и Ботев Ихтиман.
ЦСКА фалира, но вместо от нулата, иска направо от елита, като ползва членството на Етрополе в БФС и лиценза на Ловеч за професионален футбол.
П.С. А на мачове на ЦСКА ходя от над 25 години. И имам абонаментни карти за сезона откакто такива се появиха.
Ще водя диалог с теб защото си личи, че си цесекар.
Нима не седяхме във В група 1 година изхвърлени по не спортен път. Нима не ни беше достатъчно тежко от 2008 насам, при положение че всички ние като теб си плащахме давахме мило и драго за отбора и накрая ми викат "плати си дълговете" натрупани от СЪЩИТЕ тия оздравители??? Вместо тия хора да са в затвора ( щото Божков продава клуб със 4м задължения и то с ново дружество) сега се пишат оздравители. Ума не ми побира как може истински ЦЕСЕКАРИ да си мислят че тия идват сега ПАК за да ни оздрави за да ни възроди, ПРИ положение в плана му ЯСНО е записано че и той ще стартира с ново дружество изкупувайки старото, това което ще направи и ГГ но с тази разлика че няма да седим ПАК в В група...... ти наистина ли искаш това? Войната срещу нашия клуб е жестока и тук не става въпрос за убиване на клуб или дружество а за убиване на ИДЕЯТА ЦСКА, целта не им е оздравяване а само да ни РАЗЕДИНЯТ за да сме по слаби. Не се поддавайте, призовавам. Моля ви от цялото си сърце просто погледнете фактите и спрете да четете ония медиите на КОЙ.
Само ще добавя ,че същите тия моралисти припознаха БК"Левски" който фалира и завлече държавата с 13милиона само към НАП през 08.2015 ,и стартираха с чисто ново дружество Левски Бол директно от А група!!!!!Ама всеки си трае и не мрънка ,че е завлечена държавата,а за ЦСКА ще сезират и марсиянците само те не са взели отношение по въпроса още!