ЦСКА София - Интер Милано

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: ЦСКА София - Интер Милано

Мнениеот warhead » 13 юли 2016 14:38

zaleza1234 написа:
hincha написа:
warhead написа:Айде сега ми обясни с какво е различен модела Локо с ЦСКА??
Чисто ново дружество създадено и кръстено Локо ,какво общо има с "автентичния" Локо(Сф)?
П.С.Не ми обяснявай ,че си стъпвал на мач на ЦСКА!Ти си гове*о под прикритие!

Обяснявам: Локо Сф фалира и почна от нулата, не е обединение на Сокол Бенковски и Ботев Ихтиман.
ЦСКА фалира, но вместо от нулата, иска направо от елита, като ползва членството на Етрополе в БФС и лиценза на Ловеч за професионален футбол.

П.С. А на мачове на ЦСКА ходя от над 25 години. И имам абонаментни карти за сезона откакто такива се появиха.

Ще водя диалог с теб защото си личи, че си цесекар.
Нима не седяхме във В група 1 година изхвърлени по не спортен път. Нима не ни беше достатъчно тежко от 2008 насам, при положение че всички ние като теб си плащахме давахме мило и драго за отбора и накрая ми викат "плати си дълговете" натрупани от СЪЩИТЕ тия оздравители??? Вместо тия хора да са в затвора ( щото Божков продава клуб със 4м задължения и то с ново дружество) сега се пишат оздравители. Ума не ми побира как може истински ЦЕСЕКАРИ да си мислят че тия идват сега ПАК за да ни оздрави за да ни възроди, ПРИ положение в плана му ЯСНО е записано че и той ще стартира с ново дружество изкупувайки старото, това което ще направи и ГГ но с тази разлика че няма да седим ПАК в В група...... ти наистина ли искаш това? Войната срещу нашия клуб е жестока и тук не става въпрос за убиване на клуб или дружество а за убиване на ИДЕЯТА ЦСКА, целта не им е оздравяване а само да ни РАЗЕДИНЯТ за да сме по слаби. Не се поддавайте, призовавам. Моля ви от цялото си сърце просто погледнете фактите и спрете да четете ония медиите на КОЙ.

Само ще добавя ,че същите тия моралисти припознаха БК"Левски" който фалира и завлече държавата с 13милиона само към НАП през 08.2015 ,и стартираха с чисто ново дружество Левски Бол директно от А група!!!!!Ама всеки си трае и не мрънка ,че е завлечена държавата,а за ЦСКА ще сезират и марсиянците само те не са взели отношение по въпроса още!

hincha
Контакти:

Мнениеот hincha » 13 юли 2016 14:55

zaleza1234 написа:Ще водя диалог с теб защото си личи, че си цесекар.
Нима не седяхме във В група 1 година изхвърлени по не спортен път. Нима не ни беше достатъчно тежко от 2008 насам, при положение че всички ние като теб си плащахме давахме мило и драго за отбора и накрая ми викат "плати си дълговете" натрупани от СЪЩИТЕ тия оздравители??? Вместо тия хора да са в затвора ( щото Божков продава клуб със 4м задължения и то с ново дружество) сега се пишат оздравители. Ума не ми побира как може истински ЦЕСЕКАРИ да си мислят че тия идват сега ПАК за да ни оздрави за да ни възроди, ПРИ положение в плана му ЯСНО е записано че и той ще стартира с ново дружество изкупувайки старото, това което ще направи и ГГ но с тази разлика че няма да седим ПАК в В група...... ти наистина ли искаш това? Войната срещу нашия клуб е жестока и тук не става въпрос за убиване на клуб или дружество а за убиване на ИДЕЯТА ЦСКА, целта не им е оздравяване а само да ни РАЗЕДИНЯТ за да сме по слаби. Не се поддавайте, призовавам. Моля ви от цялото си сърце просто погледнете фактите и спрете да четете ония медиите на КОЙ.

Дебело подчертах, че Божков не е алтернатива. Да, страдахме много и то по административни причини. Аз не се деля от никой, никого не наричам "го-ве-до" или "предател" само защото има различно от моето мнение. Но как мога да подкрепя човек, който иска да преименува ЦСКА на ФК Лупи, как мога да подкрепям човек, който за цяла година във "В" група не проведе дори един разговор с големите кредитори, за да се търси някакво споразумение, как мога да подкрепям човек, който входира писмо след писмо за бърз фалит (ако първото беше уважено, ЦСКА нямаше да играе финал за купата). Как да разбера фенове, които до вчера са наричали премиера Тиква, а днес е г-н Борисов? Иначе е ясно, че приемственост може да се осигури само с изкупуване на емблема и останки от дружеството, което е в несъстоятеност (ако изобщо има как да стане това). Разбира се, че не искам да седим пак във "В" група, но, ако това е пътят към запазване на честта и достойнството на клуба, съм готов да го изтърпя. Защото 1-2-3 години са нищо време и искам утре децата ми да могат да бъдат горди от ЦСКА, а не да се оправдават, че това не е Литекс или изобщо да не се интересуват.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 13 юли 2016 14:58

warhead написа:
zaleza1234 написа:
hincha написа:
Чисто ново дружество създадено и кръстено Локо ,какво общо има с "автентичния" Локо(Сф)?

Обяснявам: Локо Сф фалира и почна от нулата, не е обединение на Сокол Бенковски и Ботев Ихтиман.
ЦСКА фалира, но вместо от нулата, иска направо от елита, като ползва членството на Етрополе в БФС и лиценза на Ловеч за професионален футбол.

П.С. А на мачове на ЦСКА ходя от над 25 години. И имам абонаментни карти за сезона откакто такива се появиха.

Само ще добавя ,че същите тия моралисти припознаха БК"Левски" който фалира и завлече държавата с 13милиона само към НАП през 08.2015 ,и стартираха с чисто ново дружество Левски Бол директно от А група!!!!!Ама всеки си трае и не мрънка ,че е завлечена държавата,а за ЦСКА ще сезират и марсиянците само те не са взели отношение по въпроса още!

[offtopic]Левски Боол е ВОЛЕЙБОЛЕН клуб. 13 милиона е бюджета на ЛУКОЙЛ АКАДЕМИК за последните 8 или 9 сезона, Левски са успели да направят толкоз дългове САМО към НАП за една година, викаш? :) А общо колко са? :) И вчера не бяха ли 12 милиона? А миналата седмица 11? :) Като си пишете олигофрениите поне малко от малко не се ли замисляте? Или съвсем няма с какво...[/offtopic]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 13 юли 2016 14:59

hd29 написа:
HekakaB написа:Честно казано, ако има кой да сезира УЕФА за това с Локото, БФС може да го яде много сериозно.Тия филми с признаване от ОСК са ала бала.Това ЮЛНЦ не е институция която може да легитимира каквото и да било.БФС наруши наредбата за лицензиране на УЕФА като допусна новото дружество в Б група.

Абе вие вече съвсем изперкахте с тая УЕФА.Ти сериозно ли си мислиш,че е в компетенцията на институция като УЕФА да решава кой отбор в България в коя група да играе.То футбола ни умрял от всякъде.В БФС се чудят от къде да намерят отбори за мега-смешния ни професионален футбол,той тръгнал тука за ЮЛ да реве и обяснява.Изведнъж всички в тоя форум освен големи моралисти станаха и адвокати по спортно право.

Колкото и да ти е неудобно е така.Няма как клуб създаден на 15,08,2015-та да кандидатства за професионален лиценз.Това го пише в наредбата на БФС.Ама нали у нас се спазват наредби избирателно, затова сме на тоя хал.
Последна промяна от HekakaB на 13 юли 2016 15:01, променено общо 1 път.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 13 юли 2016 15:03

седемнамалко написа:
warhead написа:
zaleza1234 написа:
hincha написа:

[offtopic]Левски Боол е ВОЛЕЙБОЛЕН клуб. 13 милиона е бюджета на ЛУКОЙЛ АКАДЕМИК за последните 8 или 9 сезона, Левски са успели да направят толкоз дългове САМО към НАП за една година, викаш? :) А общо колко са? :) И вчера не бяха ли 12 милиона? А миналата седмица 11? :) Като си пишете олигофрениите поне малко от малко не се ли замисляте? Или съвсем няма с какво...[/offtopic]

Грешката в името е моя говоря за БК Левски!Ревльото създаде чисто нов клуб за да не плаща към нап около 13 милиона!олигофрен си ти !

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 13 юли 2016 15:08

hincha написа:
zaleza1234 написа:Ще водя диалог с теб защото си личи, че си цесекар.

Дебело подчертах, че Божков не е алтернатива. Да, страдахме много и то по административни причини. Аз не се деля от никой, никого не наричам "го-ве-до" или "предател" само защото има различно от моето мнение. Но как мога да подкрепя човек, който иска да преименува ЦСКА на ФК Лупи, как мога да подкрепям човек, който за цяла година във "В" група не проведе дори един разговор с големите кредитори, за да се търси някакво споразумение, как мога да подкрепям човек, който входира писмо след писмо за бърз фалит (ако първото беше уважено, ЦСКА нямаше да играе финал за купата). Как да разбера фенове, които до вчера са наричали премиера Тиква, а днес е г-н Борисов? Иначе е ясно, че приемственост може да се осигури само с изкупуване на емблема и останки от дружеството, което е в несъстоятеност (ако изобщо има как да стане това). Разбира се, че не искам да седим пак във "В" група, но, ако това е пътят към запазване на честта и достойнството на клуба, съм готов да го изтърпя. Защото 1-2-3 години са нищо време и искам утре децата ми да могат да бъдат горди от ЦСКА, а не да се оправдават, че това не е Литекс или изобщо да не се интересуват.

Да съгласен съм с теб, Гриша Ганчев направи много неща които не трябваше АБСОЛЮТНО съм съгласен. Искаше да мине по тънката лайсна, това не го отричам. В случая обаче трябва да видим и многобройните му положителни ходове допринесли за стабилизирането на обстановката. Доказал се е като цесекар, доказал се е като управник на футболен клуб. Въпреки всичките му кусури които си изброил, няма как да не застанем зад него. Нека да изчакаме датите идват би трябвали и края му да идва и да се реши спора с приемствеността. Моля те човек, тука битката вече е за всеки човек. На 30 год съм обаче сърцето ми ще се пръсне от мъка да гледам цесекар срещу цесекар. Това е целта им за това се сформира и отбора от юноши за това са всички тия циркове. Застанете плътно зад ИДЕЯТА ЦСКА а не зад дружеството. Мнението на фенове на други отбори не ме интересува като паднат в 10 тия кръг може ако искат в Уикито да пишат че са паднали от сборен отбор на Марс не ми пука адет на ракията докато си я пия ще ми е.
САМО ЦСКА, приятелю !!!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 13 юли 2016 15:17

[offtopic]Умник. Хайде ще пробвам по-бавно, може и да зацепиш. За последно в тази тема, обещавам. ЦЕЛИЯ бюджет на ВСЕКИ средностатистически баскетболен клуб в БГ е между 200 и 300 хиляди лева. ЦЕЛИЯ бюджет! ВСИЧКИ РАЗХОДИ! Отчисленията към НАП са няколко хиляди лева на година, масова практика е - осигуровки на минимална заплата и другото "бонуси" (не, че е толкова много и другото, де). 13 милиона САМО към НАП един отбор би натрупал след около 15 века! Общо задължения от 13 милиона, даже, ако целия бюджет ходи като дълг, даже и на Лукойл ще им трябва десетилетка да натрупат! Пишеш абсолютни небивалици и простотии, съжалявам. Колкото за участието в А група - в баскета лицензи и УЕФА няма, всеки, който си мисли, че може да покрие критериите - участва където си иска, клубът на Гергов и Чакмаков, например, се готвеше за участие във въпросната А група още тази есен, но май Тирион ще им види сметката преди това :) Те колко от задълженията на гръка и "евреина" са поели?[/offtopic]

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 13 юли 2016 15:19

warhead написа:
седемнамалко написа:
plamenst7 написа:Стига с тия лъжи за БК Левски. Първо никой не е припознал новосформирания клуб, още по-малко има претенции този клуб да е наследник на успехите на стария. Освен това тия 13 млн. дълг към НАП за които се говори изглежда доста смехотворно на фона на това, че годишния бюджет на един БК е около 300 000 лв. В тази сума влизат освен задълженията към НАП и всички останали разходи на клуба. Та при това положение за колко десетилетия са натрупани тези 13 млн. само към НАП?

Нищо не зарбираш ти... Тити папазов 2014-а е бил начело на Маями Хийт :) Или даже и те са му завиждали на бюджета.

А ТИТАН на кого начело са биле на РЕАЛ , ли че за 4.5години са натрупали над 54 милиона към техни фирми,които "опростиха" и над 24 милиона към външни??????И не се знае още колко ще излязат като нови??Няма ли кой да ги пита защо са превеждали всеки месец 10хил. на 7 дни спорт и 100хил на Искра Фидосова на мъжа,която в този момент случайно е отговаряла за боклука в общините!?

Бюджетът на ЦСКА по време на титан си беше 10-12 милиона, по 4 и половина, колко прави? Колко имаш по математика или не сте стигнали до умножаване на толкова големи числа още?

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 13 юли 2016 15:27

HekakaB написа:
hd29 написа:
HekakaB написа:Честно казано, ако има кой да сезира УЕФА за това с Локото, БФС може да го яде много сериозно.Тия филми с признаване от ОСК са ала бала.Това ЮЛНЦ не е институция която може да легитимира каквото и да било.БФС наруши наредбата за лицензиране на УЕФА като допусна новото дружество в Б група.

Абе вие вече съвсем изперкахте с тая УЕФА.Ти сериозно ли си мислиш,че е в компетенцията на институция като УЕФА да решава кой отбор в България в коя група да играе.То футбола ни умрял от всякъде.В БФС се чудят от къде да намерят отбори за мега-смешния ни професионален футбол,той тръгнал тука за ЮЛ да реве и обяснява.Изведнъж всички в тоя форум освен големи моралисти станаха и адвокати по спортно право.

Колкото и да ти е неудобно е така.Няма как клуб създаден на 15,08,2015-та да кандидатства за професионален лиценз.Това го пише в наредбата на БФС.Ама нали у нас се спазват наредби избирателно, затова сме на тоя хал.

В наредбата на БФС ,но за сезон 2015-2016, за новия сезон ще е друга.Ето ти част от решенията взети от БФС.

''Ден по-рано в сградата на БФС се проведе Бюро на Изпълнителния комитет в присъствието на президента Борислав Михайлов, първия вицепрезидент Йордан Лечков, вицепрезидентите Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов (с пълномощно), както и членовете на ИК Наско Сираков и Румен Вълков. Бюрото на Изпълнителния комитет одобри предложенията за състав на постоянните комисии към БФС за сезон 2016/2017. Приет беше и съставът на ранглистите за делегати и съдийски наблюдатели за следващия сезон. Като точка от дневния ред бе разгледано и прието предложението за промени в наименованието и формата на професионалните групи, като от 30 юни 2016 г. "А" и "Б" група прекратяват съществуването си, отменя се и Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2015/2016.

От 1 юли 2016 г. се създават:

Първа професионална лига от 14 отбора

Втора професионална лига от 16 отбора''

Нали не мислиш,че тия решения БФС ги взимат ей така на маса и всеки форумен лаладжия може да ги обори в съда,по сериозно малко.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 юли 2016 15:54

Колко ли гола ще отнесат Литекс от втория или третия отбор на Интер?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “ЦСКА”