ЦСКА София - Динамо Киев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ЦСКА София - Динамо Киев

Мнениеот Ozzimozzi » 10 юли 2016 20:14

Долно уйно написа:Статистиката от тая контрола е показателна.

Единствения удар по посока вратата на Динамо и той неточен в 89-тата минута на Десподов
Владеене на топката 70/30
Един единствен изпълнен корнер.

Милко, като го слушам и като гледам статистиката освен да ме напушва на смях друго няма.

Хубаво е, че толкова сериозно сте гледали контролата на ЦСКА. Това е показателно, че към отбора има голям интерес. Дребните душички, които се радват на загуба в контрола на ЦСКА да си погледнат своя отбор с кой играе. Пред ЦСКА хубавите дни тепърва предстоят.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 юли 2016 20:15

Долно уйно написа:Милко, като го слушам и като гледам статистиката освен да ме напушва на смях друго няма.

Да не плачеш в средата на другата седмица, когато видиш статистиката на Левски срещу Марибор?! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 10 юли 2016 20:24

Очакван резултат. Радвам се, че нямаше контузии. Доволен съм от защитата първото полувреме. В следващия мач се очертава също загуба, дано контузените оздравеят.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 10 юли 2016 20:35

W84me написа:
damyanov1963 написа:Крайно време е в България да се забрани професионалния футбол
(какви професионалисти само!) и да стане аматьорски. Така поне ще има някакво оправдание за резилите, не само в ЕКТ, но и в приятелските срещи!
Нормално ли е този(казвам "този", понеже не знам точно кой е), да бъде "непобедим" у нас и да печели безпроблемно купата, да го бият като говеждо шкембе у тараба?

Не забравяй, че това е отбор от Б група. Футболистите, спечелили Купата на БГ вече ги няма.

Няма ги, нормално. Все пак това е съвсем друг отбор, който си е присвоил името на оригиналния ЦСКА и е прилапал 3-ма футболисти на ЦСКА и треньора им с обещания за по-добри заплати. А сега иска да прилапа и базите и стадиона им + историята и името.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 10 юли 2016 20:37

Ловешките селяни са позор за ЦСКА

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 10 юли 2016 20:54

Галчев малко през зъби, но си го каза, а и е видно, че вътре в тоя отбор има напрежение.
Не се били познавали след обединението Изображение
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 10 юли 2016 21:12

Altarf написа:Очакван резултат. Радвам се, че нямаше контузии. Доволен съм от защитата първото полувреме. В следващия мач се очертава също загуба, дано контузените оздравеят.

Запазиха се Интер.На тях ще си го изкарате :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 10 юли 2016 21:15

Да не забравяме, че днес сутринта ЦСКА са имали 2 часа тежка тренировка. Следобед играят с Динамо Киев. Каква точно игра сте очаквали ? Има и контузени, които засега не могат да се включат. В началото на подготовката, когато бяха с по-свежи сили, играха по друг начин срещу Легия Варшава, нали така беше !? Иначе аз лично не виждам лошо хейтърите да си правят изводи от такива контроли :) Успокоявайте се още малко :)

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 10 юли 2016 21:16

тва сега кое Цска е ?
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 10 юли 2016 21:20

7 е добро число написа:тва сега кое Цска е ?

Ще разбереш ! Още малко остава и ще започнеш други въпросчета да си задаваш :)

Върни се в “ЦСКА”