Купа на България / Финал: Монтана (Монт.) - ЦСКА (София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CSKA_1948_
- Контакти:
Re: Купа на България / Финал: Монтана (Монт.) - ЦСКА (София)
Билетите се пускат на порции и реално според мен досега са продадени между 25 и 30 хил. билета. От ивентим са хитреци, защото почнаха да продават от най-крайните блокове и най-долните редове и тръгваха към централните блокове и към горните редове. Създаде се излишна паника, че билетите за А, В и Г са разпродадени и хората налазиха и сектор Б. Ще има и не малко бройки в деня на мача като със сигурност ще сме над 35 хил.
Имам въпрос - знаете ли дали ще може да се преминава от лъвчетата към центъра на сектор Г, защото мръсниците от ивентим ми праснаха 6 билета за лъвчето между Г и В, и 1 за центъра на Г и се случва така, че един човек да е отделен от останалите?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- CSKA_1948_
- Контакти:
j0rka7aa написа:Имам въпрос - знаете ли дали ще може да се преминава от лъвчетата към центъра на сектор Г, защото мръсниците от ивентим ми праснаха 6 билета за лъвчето между Г и В, и 1 за центъра на Г и се случва така, че един човек да е отделен от останалите?
Да, ако се прескочи небрежно!

CSKA_1948_ написа:j0rka7aa написа:Имам въпрос - знаете ли дали ще може да се преминава от лъвчетата към центъра на сектор Г, защото мръсниците от ивентим ми праснаха 6 билета за лъвчето между Г и В, и 1 за центъра на Г и се случва така, че един човек да е отделен от останалите?
Да, ако се прескочи небрежно!
Според мен ще се отворят вратите долу и всеки ще си цъка където иска.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q4GibaySrw4[/youtube]
6 дни до финала! 

- MASTER_COOL
- Контакти:
Не се търпи вече....
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Не се търпи вече....
Май ще е хубаво ги надъхаме момчетата на последната тренировка?
Teo написа:
Опа.
Тео, какво стана с баса за финала? Кога ще ти пращат бутилката с уиски, ако не се лъжа...?

RedeviL написа:Teo написа:
Опа.
Тео, какво стана с баса за финала? Кога ще ти пращат бутилката с уиски, ако не се лъжа...?
След финала... да вземем ви съберем, че 1л. водка ще ми е трудно да я преборя сам