КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2016 15:58

russia написа:
TristaNNN написа:...интересно ми е това как ще се отрази на младите красноармейски футболисти, наистина ще е любопитно да се види дали няма да са те тези, които ще налеят гипса в сряда. :)

Млади футболисти дал Господ в ЦСКА, а дали ще стигне гипсът за всички, ще видим! :)
[offtopic]Ако не ни стигне, ще ни услужите ли с някоя от отливките на Цоневи и Краев, приготвени за "шампионския" мач с Лудогорец? :lol:[/offtopic]

Младите футболисти, при това българи, е нещо много хубаво при вас. Дано не забравите за тях, след като влезете в А група.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

G_I_G
Контакти:

Мнениеот G_I_G » 13 апр 2016 16:53

korteneca написа:Отбори като Берое принципно влезнат ли в София и вече са 50% загубили мача. Не случайно са свикнали да играят защитно и когато се налага да атакуват от първата минута на може би пълен стадион... Трудна работа според мен. 8-)

Забавен си!

"Берое се превърна в единствения отбор в историята на А група, който завършва сезона без загуба при гостуванията си на столичните отбори и без допуснато попадение във вратата си. С успеха с 1:0 срещу Локомотив София, старозагорци записаха шести мач без поражение в столицата.Статистиката показва, че в шестте мача срещу столичните отбори през този сезон Берое има пет победи и само едно равенство.
Освен това воденият от Петър Хубчев отбор не е допуснал нито един гол в шестте мача срещу софийските тимове."

Статистиката за мачовете на Берое при гостуванията на отбора в София през този сезон:

ЦСКА – 1:0, 0:0

Локомотив – 3:0, 1:0

Левски – 1:0

Славия – 3:0
Последна промяна от G_I_G на 13 апр 2016 16:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 апр 2016 16:53

August Burns Red написа:
Teo написа:
sin4ec написа:Берое посмени визията си след погрома насред Заара и треньорската смяна. Набързо понатупа другия потенциален финалист-Монтана. Доколкото разбирам, надъхват се да бият в София, не мога да гадая дали ще им се получи. По-скоро не, но червените трябва да имат няколко наум за този мач.

Ние ще играем прибрано и на контри. Нормално е да се хвърлят с всички сили напред. Те имат само опитни футболисти с много мачове в А група... :idea:
@ Първите минути ще са ключови... нашите лъвове ги очаква пълен стадион, но аз отдавна съм претръпнал от такива моменти след оня мач с Тулуза... така, че нищо не може да ме изплаши общо взето. :idea: Ицо наблъсква средата на терена и яко на контри. Така се играе в турнирни мачове.

ХАЕХХ ТО ВИЕ ТАКА СИ ГИРАЕТЕ И ЗА ПЪРВЕНСТВО И ЗА КУПА ЗАТВОРЕНО АХЕХ В СТЗ ТАКА ИГРАХТЕ ОТКРИХМЕ СЕ НЕ СЕ ВЪРНАХМЕ НА ВРЕМЕ И ЗА ТОВА ВКАРАХТЕ 2 ИЗМИСЛЕНИ СМЕШНИ ГОЛА ДАЖЕ СЪДИЯТА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ВИ ТИКАШЕ !! ЗА НАС ПУСКАШЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ .ВИЕ НЯМАХТЕ ЗАСАДИЗАЩОТО НЯМАХТЕ УДАРИ И НЯМАХТЕ АТАКИ ЗА ТОВА !!

Не е лошо да минеш курс по български език,особено по правопис :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 апр 2016 16:55

Никакъв шанс за Берое-в най -лошия случай ,хикс :!: 2:1 за нас :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 13 апр 2016 17:02

Кашчей написа: Дано не забравите за тях, след като влезете в А група.

Супер,.. кога да очакваме влизането ? Заради младите няма да имаме отбор ,,Б,, или юноши, спокойно, всичките ще играят в ,,А,, ! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 13 апр 2016 20:51

g3_ev2 написа:Берое, според мен, може да спечели мача единствено с подходяща тактика, ако тръгне да надиграва ЦСКА (стане жертва на абсолютната илюзия, че са били по-силни от ЦСКА в Стара Загора), ще отпадне. Такъв турнирен мач, след голям пасив на чужд терен, може да бъде спечелен само като се използва дежурното колебание на победилия на чужд терен - да пазим резултата или да осигурим окончателно класирането още в първите минути.
Настроението преди този мач ме връща в две точки от миналото - първата, през 1966 г., след първия мач срещу Интер (Милано), завършил 1:1, когато всички се чудехме за втория - левскарите очакваха Интер да разгроми ЦСКА, цесекарите очакваха победа с 1:0. В крайна сметка стана един страхлив мач и за двата отбора, пак Факети ни вкара, а Радлев изравни някак си 9 мин. преди края. Другата точка от миналото беше знаменития мач на ЦСКА срещу Ливърпул, първият мач завърши там 1:0 след защита и късмет за ЦСКА. Пак левскарите очакваха Ян Ръш, един от великите голмайстори на острова, да се развихри в София, цесекарите мечтаеха за 1:0 и в продълженията - както дойде (тогава Ливърпул беше сила от нивото на днешна Барса). ЦСКА започна страхливо мача и още във втората минута Ян Ръш удари греда. После Ливърпул взе трайно инициативата, особено имаха един нисък халф Ли, който ни разказваше играта по всички части на терена. Но ... гол не влезе, а теренът бавно се разкаля до нивото на разорана нива и започна да изсмуква силите на играчите. Към края на мача вратарят Гробелар не успя да отлепи от калта, Стойчо се шмугна за прехвърлилата вратаря топка, вдигна се и я наниза в празната врата. Беше като магия... нямаше левскари, нямаше цесекари или други - хората полудяха от радост. Сега, като гледам записите, си спомням, че някак не се сещаме за един изключителен майстор на дългия пас в ЦСКА тогава - скромният Велков от Горна Оряховица, който даде брилянтните пасове и за двата гола (при втория, мисля, че топката бе отклонена към Стойчо).
Малко дълго излезе, но какво всъщност искам да кажа - на ст. Българска армия ЦСКА са спечелвали двубои при далеч по- неблагоприятни резултати в първите мачове с далеч по-трудни съперници от Берое. Който е следил развитието на сегашния ЦСКА във В-група, е наясно, че Берое има много малък шанс на Армията, независимо каква класа са, какъв е новият им треньор и как ще се развихрят. Да вкараш три безответни гола в Борисовата градина не си спомням някой да го е правил, даже Аякс с Кройф, относително за времето си най- силният, по мое мнение, клубен отбор, надигра тотално ЦСКА, но спечели с 3:1 през 1:1, а в следващата година ЦСКА им го върна. Момчета, не съм цесекар, дразни ме винаги, че те в годините все с чужда пита помен правеха. но това винаги е била НАЙ-ЯКАТА КРЕПОСТ на българския клубен футбол, при цялото ми уважение към известните им конкуренти!

Ти си късметлия, че си гледал мачове на онзи ЦСКА !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 апр 2016 20:55

Кой бяха Берое? Тия шапшали ще им вземем акъла още преди да стъпят на терена... :lol:
@ Дето само се канеха с 7-мици и 10-ки над ''аматьорите''.... колко пъти трябва да ви кажа, че който ни да кани с много, яде бахура :lol:

Ето едни пресни справки и болезнени за натегачите :lol: : 1-3 на геренЯ и 0:2 в СТЗ. :lol:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 13 апр 2016 21:02

На стадиона ще има близо 20 хиляди ! В сектор Г ще са много повече над капацитета му /6000/. Почти същото ще е и във В и А. От Ст.Загора ще дойдат максимум 500/със студентите и работищите заралии в София/. Хора ще има и в онази част на В без седалките и в Б сектор. Днес дори продължаваха разчистванията по време на мача.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 апр 2016 21:29

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=86551

К'во е т'ва, к'во е т'вааааа? :lol:

0:08 :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 14 апр 2016 09:52

Имаме доста предимства в този мач - водим в резултата, домакини сме, няма да ни се провали сезона, ако загубим.
Така че нашите трябва да играят внимателно, да се възползват от грешките на противника максимално и да не се предават, ако беройци поведат.
Преса, отнемане на топката, атака и гол. Това ни е играта.
Само ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”