ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот volf » 01 апр 2015 17:29

Карамел Му написа:
alexpetrof написа:
volf написа: На всичко отгоре са станали още по мнителни и чувствителни — не знам да ли ще играят или ще се оглеждат да не ги „вземе” (открадне) някой!

:lol: :lol: :lol:

Закриваме ги в събота

Вижте ги тия двама убавци какво си гукат в тяхната тема за мача.Volf е баданарка минала през Черноморец,Левски,ЦСКА ..,сега лиже на Лудогорец или както той с гордост съобщава-"аз съм за добрия футбол" :mrgreen: .Другия Alexpetrof е "само" бивш левскар,но пък с потенциал да надмине ментора си и вероятно интимен спътник :lol: Та тия си правят ми-ми :oops: пред целия форум и като им предложих да си вземат стая :twisted: ме изтриха.
Моята прогноза:
любители на насипен хот-дог 0-2 Горди Армейци!

Ами аз си „гукам” и в „общата„ тема тук — това гарантира ли че съм те „изплющял”?!

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 01 апр 2015 17:42

volf написа:
Карамел Му написа:
alexpetrof написа:
volf написа: На всичко отгоре са станали още по мнителни и чувствителни — не знам да ли ще играят или ще се оглеждат да не ги „вземе” (открадне) някой!

Закриваме ги в събота

Вижте ги тия двама убавци какво си гукат в тяхната тема за мача.Volf е баданарка минала през Черноморец,Левски,ЦСКА ..,сега лиже на Лудогорец или както той с гордост съобщава-"аз съм за добрия футбол" :mrgreen: .Другия Alexpetrof е "само" бивш левскар,но пък с потенциал да надмине ментора си и вероятно интимен спътник :lol: Та тия си правят ми-ми :oops: пред целия форум и като им предложих да си вземат стая :twisted: ме изтриха.
Моята прогноза:

Ами аз си „гукам” и в „общата„ тема тук — това гарантира ли че съм те „изплющял”?!

Гаранцията при теб е доста относително понятие.Все едно да гарантираш,че ще си от Лудогорец...утре :)
Впрочем,Магаре, от кой отбор си СЕГА.Часът е 17.38.Казвай бързо ,че съм се хванал на бас.....
Оп,вече е 17:39 и си сменил отбора.Тюю

Алекс те търси на "лични" :oops: .Отивай!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 апр 2015 17:51

Карамел Му написа:
volf написа:
Карамел Му написа:
alexpetrof написа:

Закриваме ги в събота

Моята прогноза:

Гаранцията при теб е доста относително понятие.Все едно да гарантираш,че ще си от Лудогорец...утре :)
Впрочем,Магаре, от кой отбор си СЕГА.Часът е 17.38.Казвай бързо ,че съм се хванал на бас.....
Оп,вече е 17:39 и си сменил отбора.Тюю

Алекс те търси на "лични" :oops: .Отивай!

Безумието явно не е пощадило нито едно ниво във Вашия клуб— от управници до част от феновете (позовавайки се на данни от коментара над мен)!

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 01 апр 2015 19:04

Този мач вземете го отпишете и вижте какви ги върши "Спасителят":

http://www.bulgaria.utre.bg/2015/04/01/ ... ite_snimki

и си спасете НАИСТИНА отбора!

Успех!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 апр 2015 19:31

VOLF, ние когато сме най-слаби и притиснати до стената играеме най-силно... така, че се готви за събота.. а и кажи на Парахода да влезне в контакт със съдията... кога ли ще видим дузпа срещу вас в Разград... май докато ви закрият няма се види :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 апр 2015 19:57

Teo написа:VOLF, ние когато сме най-слаби и притиснати до стената играеме най-силно... така, че се готви за събота.. а и кажи на Парахода да влезне в контакт със съдията... кога ли ще видим дузпа срещу вас в Разград... май докато ви закрият няма се види :idea:

Тео, ако ти се спи-лягай, а не да пишеш, колкото да не заспиш!
Дано да ви пернат така, че да ти свирят ушите от Обеля до Нови Искър!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 01 апр 2015 20:31

Не отписвайте отбора заради състоянието му в момента ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 апр 2015 20:47

trokadero_ написа:Не отписвайте отбора заради състоянието му в момента ;)

Възможно е и да победите-топка е, но след тези 4 мача без вкаран гол в шампионата, след смяната на целия треньорски щаб и, особено, след последните истории около клуба, неизвестност за бъдещето, ще е направо непростимо да не ви отнесат в събота. Не го ли направят-и те не заслужават да са шампиони!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 01 апр 2015 20:52

Карамел Му написа:
Моята прогноза:

А после се обиждате като ви кажат болни мозъци

В събота ви пълним кат агнета 8-)
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”