Съдът обяви Александър Томов за невинен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

biso62
Контакти:

Re: Прокуратурата поиска 10 години затвор за Александър Томов

Мнениеот biso62 » 16 фев 2015 16:18

zlato1234 написа:
biso62 написа:Колеги,хайде да се спрем за малко! Само тези,дето искат ЦСКА да го няма нападат Томов.

Как реши, че ако Томов влезе в затвора ЦСКА ще го няма? :? Даже ако Манджуков ви вземе ще сте по-добре... ;)

Вероятно. НО и вероятно Манджуков няма финансовия ресурс с който да се правя в момента и с дългове,и с издръжка.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 фев 2015 16:20

По-добре да не ни взима Манджуков. ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2015 16:33

Голяма забава е за пореден път да се гледа как червенките отклоняват центъра на проблема си. Един споделя снимки на Батков, друг се възмущава, че Берое е държавен отбор, трети пък твърди, че Томов е пеленаче в сравнение с другите политици ама миличкият е жертва на апарата, четвърти реши да намеси и Домусчиев.
Търсете си нови мними врагове където щете, измисляйте нови нереални проблеми по какъвто начин ви се нрави, но помнете, че в момента съдиите точат ножа на подсъдимия Лупи и никакви бръщолевенки за акции напролет и сравнения с Домусчиев няма да минат в съдебната зала :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 16 фев 2015 16:34

Tommi написа:Червените няма какво да кажат и започнаха с опитите за провокация. :mrgreen:

Точно,някакъв по-горе ме обвинява,че съм пуснал тема в стил "а вие защо биете негрите". Интересна е народопсихологията на българина.А пък аз съм сигурен,че без Апашо ЦСКА ще просперира като клуб,защото според мен именно той е причината за липса на други инвеститори.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 фев 2015 16:45

pampi написа:
boabbb написа:Ей Богу, друго беше като М-тел беше единствен оператор :lol: :lol: :lol:

А бе, това там зад Мишата, да не би да е онова дето вече го няма? Дето падна с гръм и трясък в очакване на братските руски пари?

Онова вече го има. ;) И дори да си остане само с бетона, както е в момента, пак изглежда по-добре от очуканите сектори на "Народна армия". :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 фев 2015 16:47

Tommi написа:
pampi написа:
boabbb написа:Ей Богу, друго беше като М-тел беше единствен оператор :lol: :lol: :lol:

А бе, това там зад Мишата, да не би да е онова дето вече го няма? Дето падна с гръм и трясък в очакване на братските руски пари?

Онова вече го има. ;) И дори да си остане само с бетона, както е в момента, пак изглежда по-добре от очуканите сектори на "Народна армия". :mrgreen:

Дали :lol: Очуканите сектори си приемат хора - сектор А ще приема за 150-годишнината, живот и здраве :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 фев 2015 16:52

boabbb написа:
Tommi написа:
pampi написа:

Дали :lol: Очуканите сектори си приемат хора - сектор А ще приема за 150-годишнината, живот и здраве :lol: :lol:

То и селските поляни приемат хора за мачовете от окръжните групи, ама друга е идеята. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 фев 2015 16:53

Да се налива бетон и бачкаторите да гледат мачове free -това ли е идеята :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 фев 2015 16:54

luxorus написа:
Tommi написа:Червените няма какво да кажат и започнаха с опитите за провокация. :mrgreen:

Точно,някакъв по-горе ме обвинява,че съм пуснал тема в стил "а вие защо биете негрите". Интересна е народопсихологията на българина.А пък аз съм сигурен,че без Апашо ЦСКА ще просперира като клуб,защото според мен именно той е причината за липса на други инвеститори.

Къде бяха другите инвеститори като титаните разпродадоха отбора и само часове ни деляха от фалита.Как мислиш ако Марица изток спрат кранчето за Берое лесно ли ще намерите нов спонсор.Пускаш тема в която ни вменяваш че Томов е престъпник,а съда ще се произнесе утре от 13.00ч. ,поне да беше изчакал решението на съда,ако утре го оправдаят ще се извиниш ли във форума че си го нарекъл престъпник.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 фев 2015 16:55

Tommi написа:
pampi написа:

А кажи сега не ви ли е срам, 15 години се издържате с рубли, а вие неблагодарници такива как се отблагодарявате:

Изображение

На сега пари от чичо Путин... неблагодарници!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”