vaskonti написа:Teo написа:HardWork написа:За мен като фен на ЦСКА това е добра новина! Сега Стойчо няма да може да взима по 15 футболиста на трансферен прозорец, и току виж е започнал да пуска младежи! Дано наложат тази забрана и дори да я увеличат до 2018!
Много ми е интересно като почнете да говорите за юноши...ако гледате поне по един мач в годината на тях ще кажете, че са класа от друга планета... нещата не стоят така..
Като си юноша не означава, че един вид си титуляр в първия отбор... докато не почнат се доказват в дублажа и в по-малките гарнитури не ни трябват юношки![]()
Реал що не налага юноши директно от гнездото???
Достатъчно е Витанов и Маркович да се наложат като титуляри. Имаме още 1-2 момчета, които са добри, примерно Радой Божилов. Не става въпрос целия отбор да е от юноши, но когато има качество, колкото и малко да е, трябва да се използва в такава ситуация.
Съгласен съм така да се взимат момчетата които работят здраво в тренировките и се раздават в мачовете, но съм против цял отбор от юноши, защото просто някой не стават да носят фланелката!
Чудесен пример си дал с Маркович... в момента отбора има нужда от такъв играч на тази позиция и ако не се беше контузил щяхме да изглежда много по-добре в офанзивен план... липсата на такива играчи ни костваха мачовете със Славия и Лудогорец... човек които може да измисли нещо в средата на терена, а не с бетоновози като Галчев