VI кръг: ЦСКА - Марек 5:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: VI кръг: ЦСКА - Марек

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 21:44

Red_Girl написа:Тоз Жоаким , Йоаким ли е много зле.. От 3 метра на няколко пъти не може да вкара..

Мани... Преди малко видя ли го как се влачеше при пробива на Буш?

П.П. Марко е луд! :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2014 21:49

RedeviL написа:
Red_Girl написа:Тоз Жоаким , Йоаким ли е много зле.. От 3 метра на няколко пъти не може да вкара..

Мани... Преди малко видя ли го как се влачеше при пробива на Буш?

П.П. Марко е луд! :mrgreen:

Точно за него се сетих.. :lol: :lol: Дано се оправи, ако не да го изпращаме. И с мача с Лудогорец имаме проблеми с положенията от 3 м пред вратата. Трябва да се обърне внимание на тва. :lol:

Иначе Маркиньос не ме кефи.. Голът му беше красив, ама досега в мачовете не ми хареса..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 21:53

Red_Girl написа:Иначе Маркиньос не ме кефи.. Голът му беше красив, ама досега в мачовете не ми хареса..

И мен не ме кефи, ама как го вкара тоя гол и аз не знам! :mrgreen: Кукоч определено ми харесва! Супер мач и на Буш. Що се отнася до Жоаким - тоя няма кво повече да се пуска, ясно е, че е партенка...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 22 авг 2014 21:54

Порадвайте им се на трите Тон(ч)ита и Буш до зимата, че тогава ги продаваме.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2014 21:55

RedeviL написа:
Red_Girl написа:Иначе Маркиньос не ме кефи.. Голът му беше красив, ама досега в мачовете не ми хареса..

И мен не ме кефи, ама как го вкара тоя гол и аз не знам! :mrgreen: Кукоч определено ми харесва обаче! Що се отнася до Жоаким - тоя няма кво повече да се пуска, ясно е, че е партенка...

Да, днес головете бяха много красиви. Кукоч и мен ме кефи.. Половината обаче трябва да си ходят... Тоз Платини и той се разхожда само. Няма смисъл да държим толкова много играчи и да им плащаме заплати по 15 000.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2014 21:56

Червени_шампиони написа:Порадвайте им се на трите Тон(ч)ита и Буш до зимата, че тогава ги продаваме.

Е ако ни забранят трансфери ме съмнява наще да ги продадат, щото тогава няма да има кой да купим..Но като им знам логиката всъщност е възможно и тва да направят.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 авг 2014 22:00

С малко повече увереност и инат в крайната фаза спокойно можеше да ги бием 7-8-9 на нула.
Имаме голям потенциал. Браво на всички. Страхотни голове. Имаше и много добри комбинации. Браво!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 авг 2014 22:04

Много съм доволен от играта в мача!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 22:05

Червени_шампиони написа:Порадвайте им се на трите Тон(ч)ита и Буш до зимата, че тогава ги продаваме.

То да бяха само те с мед да ги намежеш! Колкото се порадвахме на Мораес, Зику, Нелсън и Гранден, толкова ще е радостта ни по Буш...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2014 22:08

Мислете позитивно! :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”